Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.
Edellinen

kohta kotiin...  4

...huomenna risteilylle. Miten voikaan olla riemumieli, kun edessä jollottaa kolme kokonaista vapaapäivää=).

on risteilyä ja winter waria mutta eniten odotan sunnuntain korttipeli-iltaa. mieli on muutunut hieman suruisaksi, mutta ainakin on tekemistä tulevat päivät ja viimeistään sunnuntaina saan kainaloterapiaa mr soffalta =).ja kävin miettimään jos intoutuisi vaikka pussailemaan laivalla=). Sarjapussailija iskeekö taasen???=)

nyt vielä hiukan työskentelemään (pitkä ja kiireinen ilta takana) ja sitten himaseen uinumaan ( paikallisen kautta vai ei??? kas siinä arvoitus=)...), että jaksaa huomenna.


hmmm..  4

eilen nukeahdin sitten telkan ääreen. Heräsin neljältä yöllä ja chatti pauhasi toosan täydeltä. Sammutus ja lisää unta. Ihanan virkeä ja levännyt olo oli aamulla=).

lähdin sitten metsästämään lippuja winter war:iin ja ylläreitten ihme, en eksynyt kertaakaan matkalla sinne puotiin=). Enkä edes matkalla keskustaan...mun suuntavaiston tuntien, tämä on ihme=). Vaikka ratikkamatka olikin hieman...sanoisinko erilainen...siellä oli jurrinen vanha ukko joka huusi ja kiroili ja haukkui ja uhkeili kaikkia koko matkan ajan. Yhden mummonkin pelästytti pahanpäiväisesti. Mua se nimitteli pikku noidaksi ja haisunäädäksi ( höh, eikö se kissaoravaa tunnista kun semmoisen näkee=D???). Ja kova huuto että sillä on seppo niminen veli joka lyö kyllä turpiin jos häntä käydään puukottamaan tai myrkyttämään (tätä toisti monta kertaa). Tuli mieleen että jospa sitä pelotti jokin ja se siksi sekopäisyyksissään mainosti seppoaan, ettei kukaan kävisi kimppuun. Jos on tarpeeksi sekaisin ja hullunoloinen ei varmasti kukaan uskalla lähestyä...tuli itseasiassa sitä kova surku...ja sääliksi muita matkustajia.

näin sitten uolevinkin siinä ja se toi mulle sen kyltin. ja nyt en taas tiedä...siis sitä haluanko tykätä siitä. Ja vedin ajatuksiini metallisoturin. puoliksi alintajuntaisesti, puoliksi tarkoituksellä. se on ainoa joka saattaisi olla ihminen joka voisi auttaa unohtamaan uolevin, tai sitten ei...ainoa joka sille vetää vertoja ja ehkä enemmänkin.en mä tiedä miksi, mutta tuli vaan sellainen tunne että olisi parempi vain unohtaa uolevi muuna kuin kaverina. ja sodassa ja unohtamisessa ovat kaikki keinot sallittuja=)...


hupsis...  1

...tuli sitten kuitenkin uupahdettua ja otettua pikku päikkärit. Simmut meni väkisin kiinni (hyvä puolustus: " en minä mutta ne silmät" =)...).

mulla on onkelma...mulla ei ole mitään luettavaa täällä himassa. Tai onhan mulla kirjahyllyt täynnä kirjoja, ja seinillä (hyllyillä) myös , mutta kun osaan ne kaikki jo ulkoa. Oi, miksi, miksi, pitää olla nopea lukija. Kadehdin oikeasti niit joilla menee kirjassa viikko tai pari. Mulla menee kirja per päivä...jos oikein kiirus on niin saattaa venyä 3 päivään, mutta harvemmin.ja kun on tottunut lukemaan, alkaa hitusen ahdistamaan kun ei ole uutta lukemista. Isukin luota olen lukenut kaikki hyvät kirjat , samoin äiskän luota. Kirppareilta on vaikea löytää uusia hyviä opuksia, siellä on ylitarjontaa kirjoista joita olen jo lukenut. Kirjakaupan luottokorttia joutuu säännöstelemään, että saan ostettua ns. arvokirjoja ( muutakin kuin hömppää, jota taas löytyy sieltä kirppikseltä). Onneksi kohta on joulu ja saan isukilta ainakin yhden kirjan ( tai enemmän=D...). onkohan kellään tällaisia onkelmia???

mutta vaikka luen paljon, en kyllä koe olevani siltikään kauhean viksu...ainostaan yleistieto on karttunut. Mutta onhan sekin sentään jotain=).


taas on ...  6

...yksi duunipäivä ohitse. Joskus tuntuu että hajoaa näihin aamuvuoroihin. Ainakin nyt kun himaseen pääsi, on ihan poikkipuhki. pitäisi siivota, mutta...ei millään jaksaisi. Päiväunet houkkuttelee, mutta jospa teenkin kompromissin. En siivoa, mutten nuku päiviksiäkään=).

tuli tänään juteltua duunissa vakavia, pitkin päivää. Meillä on ollut skismoja siellä ja välillä tuntuu että ainoa joka ei ole äkäinen jollekulle, olen minä=/. eilenkin oli kireä tunnelma, kun oltiin melkein kaikki koolla. Saa nähdä miten pikkujouluissa käy. Hitusen hermostuttaa tuleeko suuria tunteenpurkauksia tai muuta vastaavaa. ja jos siellä tulee riita, niin sitten mä en jaksa. harmi vaan, että laivalta ei pääse karkuunkaan, joten sitten pitää vaan paeta hyttiin, ellen itse ärsynny ja ala avautua=D. toivon kuitenkin parasta...Toivossa on hyvä elää=). Ainakaan ei (tässä tapauksessa) kannata stressata etukäteen=).

pikku tassuni ovat kipeät, mutta kun tassu on pipein, on sänkykin lähellä=D!


unitauti???  1

vaiko vain 4d dokkarin aikaansaannos??? taas näin ihmeellisiä levottomia unia koko yön ja heräilin vähän väliä. Jospa ens yönä saisi nukuttua paremmin ( toivoo hartaana)...

varasin aamulla kännyn kuulokkeet matkaan mukaan. Uolevi on nimittäin telkassa tänään ja himamatkalla ajattelin kahtella sitä kännystäni ja kuunnella kännyn kuulokkeilla ( hieman vääntöä rautalangalla=D...).

suunnittelen mielessäni jo ensi viikon perjantaita. se on sen viikon ainoa vapaa ja aion käyttää sen joululahja shoppailu ilakointiin=). Isukille, äitylille, ja koalattarelle olen jo osatanut lahjat, ja hempukalle kaksi. Vielä kummipoika, pari kaveria, isä-sekä äitipuoli, ja tietty hempukka, ovat lahjojaan vailla. ja saapi nähdä meneekö paljon rahaa...vai tuleeko itku pitkastä shoppailu-ilosta=D...


...  3

nyt on lakanat vaihdettu...

en muistanut kertoa että näen uolevin torstaina=). Käyn ostamassa nidanista liput winter war:iin itselle ja neiti K:lle ja sovittiin uolevin kanssa nähdä keskustassa. Se tuo mulle kyltin sinne WW:hen, mikä on hyvä, en olis jaksanut itse alkaa enää torstaina semmoista väsäämään iltavuoron jälkeen. Etenkään kun aamulla pitää olla ajoissa aamulla laivarannassa (duunin pikkujoulut=)...).en mä ehdi uoleviakaan nähdä kuin hetken, koska iltavuoro kutsuu, mutta mukavaa se on silti=).

tiedän että olisi fiksua lopettaa tykkäys, mutta en jaksa yrittää, koska en oikeastaan halua sitä...hassu minä=)...
duunikaveri totesi tänään yhtäkkiä " sä olet hassu, sä olet ihan hassu tyttö" =D


siivoushetki...  1

...nimittäin kille the tuholaisen häkin siivous=). Pakko sekin tehdä vaikkei ole yhtään ahkera olotila juuri nyt. Pitkä päivä duunissa takana ja huomennakin vielä aamuvuoro.

Aamulla koin oivan yllätyksen kun vein hempukkaista tarhaa. Pimpotettiin kelloa( siellä on ovet siihen aikaan turvallisuussyistä kiinni) ja ällistyin kun ovea tuli avaamaan mun ex- duunikamuli pupuli=D...samontein kun se avasi oven kapsahdin sen kaulaan...siinä oli hempukalla suu auki äidin käytöksestä=). Hempukka oli aamun eka lapsi joten kolmistaan höpötettiin siinä niin etten meinannut päästä pois ollenkaan. Sain kuulla että siitä on tullut sinkku äsköttäin, kun oli jättänyt kundinsa ja on kuulemma vapaa tyttöjen iltaan jos kaipaan joskus pileseuraa=)...Toinen ex-duunikamu pandatar oli lähettänyt terkkuja ja muistuttanut siitä että meidän pitää jossain välissä ennättää nähdä. Ollaan nyt jo 4kk yritetty löytää sopivaa hetkeä lähteä riekkumaan ja vetää päiväkännit (heh), mutta ei vaan ole pystynyt=/...pitää yrittää pitää tyttöjen ilta jossain välissä. Ja kutsua koko ex-duuniporukka hippaamaan=D...

helkutti!!!!! kille the terminaattori on pissinyt mun sänkyyn ( jossa se oli hempukan siliteltävänä)!!!!! meni sitten lakanat vaihtoon=/...ei mikään pieni homma tossa kun on tuota liinavaatetta pariin koneelliseen=/...jos vaihtaisi vain aluslakanan...hmmm...ei... vaihdan kaikki...huokaus...

eikun hommiin...


arjen huumaa=)  4

meillä on sitten nyt uusi perinne. Sunnuntai iltaiset peli-illat. Eilen istuttiin paikallisessa pelaamassa korttia itseni, neito koalan, herra ahomansikan, mr soffan, neiti K:n ja leonardo dicaprion kanssa. Oli aivan mahtavaa. kahdeksan tuntia kortin läiskettä, ja mahdottomasti naurua ja tyhmiä juttuja ( Fabriiiitzioooo!!!!) =D. SSovittiin että ensi sunnuntaina uudestaan. Mietittiin mahdollisuutta josko hankittaisiin trivial pursuit ja pelailtaisiin sitäkinjoku sunnuntai=). Eilen vasta pilkun aikaa lähdettiin koteihimme uinumaan.

Tai ainakin muut menivät.

Mäkin pääsin kyllä kotikoloon, mutta unta ei kuulunut. Loppujen lopuksi tuli nukuttua kolme tuntia, ja kaiken lisäksi nukuin pommiin ja myöhästyin töistä=/.heräsin seiskalta ensin ja ajattelin nukkua vielä 5 minuuttia...tyypillinen virhe. heräsin vasta 8.22( ja tuntui kuin olisi mennyt vasta se 5min...) Onneksi aamussa oli ollut kaksi muutakin, niin ettei tullut katastrofia. Pyysin meidän laitosapulaista muistamaan, että jossei mua kuulu ajoissa duuniin, olen nukkunut pommiin ja pitää soitella perään=). olin kyllä mahdottoman pirteä koko päivän ( ihemitten ihme)

nyt kun pääsi himaan, alkoi väsy painaa joten ruoanlaitto sujuu kätevästi...puhelin käteen ja suora linja pizzataxiin=D.


iltahetki kullan kallis....  1

oih ja voih, juuri olen heräillyt ja unihiekkaa on pitkin simmuja=). Olisi voiut nukkua pitempäänkin, mutta huomenna aamuvuoro, pakko valvoa ainakin jonkin aikaa ettei rytmit mene vielä enemmän sekaisin.

Aamulla karkasin duunista vesisateeseen. Juna-asemalla huomasin että joudun venailemaan junaa vartin ja päätin soittaa kimblelle ja herättää sen aamutuimaan=). etin numeron ja soitin, mutta puhelimeen vastasikin uolevi!! hetkiseksi hämäännyin täysin=). niillä on numerot vierekkäin ja vahinkohan siinä tuli! no, ei se suuttunut, oli ennempi huvittunut, ja juteltiin hetki. Sen olisi kuulemma muutenkin pitänyt jo heräillä. Vaikka hitusen hävettää avuttomien ihmisten aamu-uni-sabotaatio niin myönnän että puhelun jälkeen mulla oli mahdottoman hyvä fiilis=).

Itsekin pääsin vetämään pienet "Aamu treenit", kun pasilan asemalla huomasin että junavaihto aikaa on minuutti...loikin kuin kirahvi aseman läpi ja ehdinkuin ehdinkin=D.
Himassa alkoi jo ylikierrosenergia hiipua ja tuijotin hetken ykköseltä ohjelmaa simpuista ja limaryömijöistä...ei vaan pystynyt nousta ja vaihtaa kanavaa( ja hempukka on hajoittanut kaukosäätimen, rauha hänen muistolleen=D...).

koalatar äsken soitteli ja mulla on pieni muistikuva että bestiksenikin ringasi ja juttelin sille jotain puoliunessa joten eikun kuuntelemaan ihmissuhde ongelmia...kolmatta päivää putkeen=)...( mitä en tekisikään kamusen puolesta=D???)


yösydännä...  2

kello on neljä...ja väsyttää. On ollut lähes rauhallinen yö...mitä nyt yksi mummo on yrittänyt syödä miun pienen eväät suihinsa=). muuten on ylen rauhaisaa. Alkuillasta tein jo ruoatkin huomiselle, kastikkeen ja kinkkukiusauksen ( perunoiden kuorimista unohtamatta). nyt olen viimeisen tunnin vain ollut ja ihmetellyt.
Hassua, olisin voinut vaikka vannoa, että yöllinen hiljaisuus saisi mut miettimään uolevia, mutta jostain syystä en ole pahemmin ajatellut yhtään mitään. Kavereiden huolia kyllä kuunnellut ja ajatellut mutta omiani en. Ehkä se tarkoittaa etteivät ne olekaan huolia. Jospa mun rakas alintajunta on tietoisesti häätänyt uolevin mun ajatuksista eikä päästä takaisin. Tai sitten aivot eivät vain suostu toimimaan rapulassa=)...

illalla tuli juteltua useammankin kamusen kanssa. Ensin soitin bilbolle miten sen duunin pikkujoulut meni. Duuni oli varannut nimittäin koko nosturin kyseistä tapahtumaa varten. Bilbo kuitenkin karkasi ja lähti ystävämme viuhtin kanssa keravalle karkeloimaan=D...
Sitten infoili bestis paniikissa. Epäili että sen kundikamu kosii sitä jouluna.
Ja sitten soitti koalatar rukkani ja itkusti puhelimeen. Se oli vihdoinkin jutellut pusuhuulen kanssa ja kundi oli pyytänyt sitä odottamaan. Seurustelua siis. Koska pusuhuuli ei juuri nyt kykene siihen vaikka koalattaresta tykkää. Tyynnyttelin koalaani ja se rauhoittuikin ja juteltiin pitkään tilanteesta. Se kuulemma helpotti=).

välillä tuntuu että lähipiirini elämä on mielenkiintoisempaa kuin kaunarit=)...

Edellinen