kuumeilua...

  • kulkurikisuli

Eilen palattiin helsinki cityyn ja piti palaaman töihin. Hempun piti olla yötä tarhassa, koska mulla pitkä ilta ja heti perään aamuvuoro. Siis piti olla. Viime yönä puoli kolmen aikaan soi puhelin. Hempukan tarhan yökkö soitti että hempukalla kuumetta 38c....Ihan selvää, että en pääse töihin. Harmi, koska on vasta toinen työviikko, mutta pitäää se työnantajankin ymmärtää, ettei vajaa 5v lasta todellakaan viedä kipeenä tarhaan. Siis pitäisi...osastonhoitaja ei oikein tuntunut tykkäävän ,kun soitin sille aamulla. Kysyi, Enkö milllääään saisi ketään hoitamaan hemppua torstaina, kun mulla oolis iltavuoro...no, ei kyllä ole ketään joka vois noin vaan tulla hoitamaan klo 12-22 väliseksi ajaksi. Mun kaverit on melkein kaikki työssä tai koulussa käyviä ihmisiä.huokaus...

toinenkin ongelma on tullut tuossa paikassa ilmi. Kun kävin haastattelussa ilmoitin jo silloin, että jos tulen sinne töihin tarvitsen 4 viikkoa palkatonta lomaa kesällä.2vkoa kesäkuussa ( mun ja magnustin matkan takia) ja toiset kaksi elokuussa. Tämä luvattiin. Nyt osastonhoitaja kävikin inisemään, miksi mun pitää ottaa loma alkavaksi ja päättyväksi perjantaina ( eli keskellä viikkoa???aa, kun lennot lähtee ja saapuu silloin...ja sitten kysyi enkö voisi siirtää lomaa viikkoa aikisemmaksi ja alkavaksi maanantaista maanantaihin, se heille helpompaa, ja voisin olla koko juhannusviikon duunissa....no, lennot edeleen lähtee ja tulee perjantaina, ja hempukan isän kanssa sovittu jo sinnemeno aika, ja sitten äippä ryöstää murun mökille.Jos siirrettäis viikkoa aikaisemmaksi, en päästäisi hemppua mökille ( en tod suostu olemaan 4 viikkoa erossa), enkä siis vois olla junannuksena ollenkaan töissä. Nyt kuitenkin voisin tehdä juhannuspäivän ja sen jälkeisen sunnuntain.

tästä puhutaan perjantaina varmasti.mutta alkaa pikkuhiljaa väsyä tämmöiseen ihme pompotteluun ja ongelmiin...päätin eilen, että jos ei saada sovittua sitä luvattua lomaa, niin sitten etsin jälleen uuden duunin.menen vaikka kotipalveluun...hmmm...pitääkin käydä mollissa=)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus