päätöksiä , päätöksiä...

  • kulkurikisuli

tässä on koneen ääressä tullut pähkäiltyä ja mietiskeltyä melkein tunti. Mihin haen yhteishaussa??siis mihin kouluun ja mille linjalle?? mieli palaa koulunpenkille mutta eipäs se olekaan niin yksinkertaista. jo keväällä hain sosionomilinjalle, mutta en päässyt edes valintakokeeseen. Ikävä kyllä suurin osa jotka pääsevät ammattikorkeaan, ovat suoraan lukion penkiltä ja keskiarvo 4 tai 5...vain yksi kolmasosa on meitä joilla on jo ihan oikea koulutus alla ja tietotaitoakin...mietinkin siis pitäisikö hakea terveydenhoitaja-linjalle myös, tuon sosionomi-tutkinnon rinnalla...tässä on pyöritellyt hyviä ja huonoja puolia ja niin eespäin. Aivot kärähtää kohta!!! kun en mä halua oikeasti terkkariksi vaan sosionomiksi!! Mutta voisi käyttää sitä ponnahduslautana...tai jotain.

päivä on muuten ollut oikein antoisa. Isukki haki meidät puoliltapäivin ja mentiin sitten porukalla rossoon syömään. Isukki tarjosi(ihana isi=)...). Sitten hurautettiin kirkkonummelle siskonpojan synttäreille ja päivänsankari (3wee) ilahtui pikkutraktorista jonka ostin sille ( heti kun saatiin se pois sängyn alta lymyämästä). Ylläri oli kun keskisuomeasta pöllähti paikalle serkku perheineen ja isoveikka avokkeineenkin tuli paikalle.Varsinainen sukukokous...mun hempukka ja päivänsankarin isoveikka kiitivät pitkin kämppää ja pitivät enemmän metakkaa kuin me muut yhteensä. kakku oli hyvää ja muutenkin oli oikein lystiä=). Mitä nyt isukki viihdytti kaikkia kertomalla "hupaisia" juttuja mun ja isoveikan lapsuudesta. miten porukoiden on aina kerrottava mahdollisimman nolot jutut muille??? ei vaan mene jakeluun=)...

jonkin päivän tässä on ollut huolekas olo. mulle tärkeällä ihmisellä on huolia, ja tiedän, että sillä ja sen perheellä on rankkaa, vaikkei se siitä puhu, saati näytä. tulee mietittyä miten se jaksaa...kun ei itse voi oikein mitenkään auttaa, niin tulee sitten vain murehdittua toisen puolesta. no, aika näyttää mihin suuntaan asiat kääntyy.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus