tinttantanttan tallallei=)

  • kulkurikisuli

Mieli on taas riemukas kuin lehmän vasikalla kevätaamuna=D...
Oli kiva ilta eilen, ihan huippu. Näin kavereita ja vaikka otettiin ilta lyhyen kaavan mukaan ( kaikilla tänään aikainen herätys) niin ehdittiin jutella vaikka mistä. ensin piti tavata puistossa mutta koska mut kaapattiin kadulta paariin (thanks a lot henkka!=)...)sovittiin tapaamien sinne. Myyjä olikin tuttu vuosien takaa ja sain ihan ilmaisen jääveden=)...kun kaikki olivat paikalla lähdettiin puistoon istuskelemaan ja häpisemään.
Meille tuli puheeksi seurustelu ja nyt on sitten kokeilu pystyssä, uhrinaan your`s truly....elikkä eilisestä alkaen, testaamme onko mahdollista löytää kundikaveria 3 kk aikana...kuu, kundikaveri on helppo löytää ( pari ois jonossa=)...), juju onkin se että pitäisi löytää kundi jonka kanssa HALUAA seurustella=). ei niin helppoa meikäläiselle ( valikoivien kuningatar=)...). Vaikka en ns. aio etsiä etsimällä vaan tarkoitus on liikkua enemmän muuallakin kuin vanhoissa ympyröissä ja tavata enemmän uusia ihmisiä. Jos sattuu joku mielenkiintoinen tapaus simmuun niin eikun rehveille vaan=). jänskättää miten onnistuu, mäkun olen niin tyytyväinen ollut sinkkuna, eikä ole ollut paineita seurustella. kaikkeen sitä ryhtyykin kokeilumielessä=)...no... let the games begin=D!

tänän ohjelmassa lähteä hempukan kanssa bestiksen ( ja hempukan kummitädin) kanssa tallille katsomaan kun bestis ratsastaa ja muutenkin niitä kaakkeja ( itse en ole hirmu innoissani, pelkään hevosia, ne puree=)...kääk!).sen jälkeen pariksi yöksi isukin luo, näkee hempukka pappaakin hieman tänä kesänä. Ennen sitä on päivä pitkä, lähdetään kai ulos ja shoppailemaan ja jotain...saas nähdä mitä keksii. nyt nyitään jo hihasta joten mentävä on...ei auta muu ( eikä bääkään, ihaasta puhumattakaan=D...)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus