treenit...

  • kulkurikisuli

kolmatta iltaa peräkkäin vedin body combat treenit...ihanaa...osan pääsee treenaa netin kaa, osan teen muistista (Elikkä alkulämmittelyt, vatsa+selkälihas harjoitukset ja loppuvenytykset).ihana olo, naatti ja hikinen, mutta ah,silti niin tyytyväinen=).Ainoa huono puoli tässä on se, että aina treenin jälkeen tulee hitusen halukas olo=D...kun kuntosalilla tätä kävi vetämässä, oli kotimatkalla aina hurjat adrealiinit virtaamassa, olo kuin tappokoneella kiimassa=D.
Eihän himassa treenaus ole yhtä hyvä kuin salilla, mutta kunnes mulla on taas salikorttiin varaa ( ja aikaa käydä siellä), tämäkin kelpaa.parempi kuin vain nyhjätä sohvannurkassa jäkälöitymässä=).

olen kyllä mietiskellyt, kehtaisinko pyytää uolevia mun personal traineriksi(tietty maksua vastaan), mutta siinäkin tulee se aika vastaan. sekin kiireinen kun treenaa itse ja muita useemman kerran viikossa.no, tämä mietintämyssyssä...

tänään edelleen hempukan kuume ollut korkea. Aamulla otettiin yksi ibumax ja saatiin kuume sen verran alenemaan että päästiin kauppaan ruokaa ja kille the marsuuden c-vitamiinit ostelemaan. huomenna exä hakee hempukan puoliltapäivin, niin että mä pääsen töihin. sai duuninkanssa sovittua, että tekee etätöitä iltapäivän...harmi ettei hoitsut voi tehdä samoin=)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus