yhteydetön elukka

  • kulkurikisuli

kotona ei nyt sitten toimi telkkari (ei näy kanavat), eikä nettiyhteyskään...katkesi pari päivää sitten eikä enää vain TOIMI!!!Soitin eilen welhoon ja jonotettuani melkein puoli tuntia, sain ihmisen kiinni. Asentaja tulee katsomaan mikä on vikana, mutta vasta keskiviikkona.. Yhteydet on kaikki selvästi poikki...
On ollut outoa, kun kotona soi korvissa hiljaisuus, eikä tännekään ole päässyt tiirailemaan tai kirjoittelemaan. En ole tajunnutkaan miten kovaäänistä hiljaisuuskin voi olla.Miten tottunut on taustaääneen, vaikka se olisi vain tietokoneen hyrinää tai tv: älämölyä.Sinänsä pakko todeta, että ei ole suuremmin haitannut vaikkei tv kanavat ole toimineet, lapsenkin on saanut ajoissa nukkumaan jo toista viikkoa.Iltasatujakin voi lukea pidempään.mutta nettiyhteys kaihertaa, nyt kun sitä ei ole.Juuri kun tajusin youtuben loistavan musiikkivideo-aarrearkun.

töitä kuitenkin ensi tiistaihin asti luvassa, sitten 5 päivän vapaaputki. Kotka-city kutsuu=)...siellä sentään pääsee nettiin. Nytkin jouduin tulemaan topparin asiakaskoneelle ( hitusen eri suunnassa kuin koti, noin töistä katsoen=) ).Töissä on ollut kivaa joskin selkä ä jomottaa aina päivän jälkeen.Työkaverit on kivoja, ja paranee koko ajan kun enemmän tutustuu=).yhdellä on sama duunimatkakin kuin mulla=). tänään kohdattiin pasilan asemalla ja kotiinkin oltaisiin menty samaa matkaa, jollei mun olisi pitänyt tänne pinkoa.

kittiläboy on suitsuttanut mua ihan liikaa, alkaa jo tulla siirappia korvista ulos.Onhan se kivaa kuulla miten ihana on, mutta rajansa kaikella. kännyn sulkeminen käynyt mielessä=).nainen, ei tyytyväinen mihinkään=D...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus