Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2009.
Seuraava

Lääkäri aika  1

Soittelin tossa työterveyteen ja hoitaja täti oli sitä mieltä et mentävä ihan lääkärille,no ainut vapaa akuutti aika oli tietenkin tänään klo:13.15 ja juuri silloin mun ois oltava töissä.Nooh se on kohta soitettava töihin ja otettava pomon haukut vastaan,se on vaan vähän vittumaiseen aikaan kun jos sattuu et saan saikkua niin sitten pitäs sijainen saada jostakin ja äkkiä ja super nopealla varotusajalla.


Miettimisiä  1

Mietin tässä että onko mun mentävä huomenna lääkäriin,tän issiaksen mukana on tullut nyt sitten jalan ja käsien puutumista :( En oikein tiedä pitääkö se ottaa vakavasti vai eikös vai mitä tehdä.Eilen hyvä etten pudonnu hepan selästä ku jalka puutu :/ Ihan orpo olo taas muutenkin kun yleensä meen keskiviikkosin ratsimaan mut nyt on poikkeus enkä oo tunnilla joka juuri alkoi,tai siis maastotunti niillä alko.


Tiistai aamu  1

Se olis aamuvuoro edessä! Huomenna ois peräti yksi vapaa,se meneekin sitten kosmetologilla käydessä,siivotessa ja ruokaa tehdessä ja tietty pakko lähtä sauvakävelee :) Oon alkanu tosissani painoa pudottaa ja sauvakävely on siihen juuri sopiva liikunta muoto.Tänään ois sit ratsastusta vuorossa <3


Maanantai  1

Hain tossa issiakseeni aika kovat lääkkeet ja pitää sanoa että tuo burana 800mg alkaa väsyttää,enemmän se unettaa kun panadol 1g.Kahvia äsken join etten nyt nukahtais mut kyl tekee aika tiukkaa pitää simmui auki. No jos nyt selviäis kivuitta iltaan asti ja pystyis tekee jotain iltasella töissäkin.

Mulle ois paketti postissa <3 2 sellasta kivaa toppia ois tulossa,mut en kyl tänää enää niitä ehdi hakemaan kun kohta suunnattava töihin..


Onnea!  1

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille! Jopa minä sain tänään äitienpäivä onnittelut,jei =D Nyt on käyty syömässä porukoilla ja kattomas mun 102v isomummoa,jo olikin aika,vierailen sen luona niin harvoin että ihan mua hävettää.





Seuraava