Hierojalla

  • haluantreffeillenot

Olin varannut pitkästä aikaa ajan hierojalle. Kivat pikkuhousut, noistahan näkyy läpi. Hieroja totesi laittaessaan vilttiä päälleni. Aijaa, en huomannutkaan. Vastasin. Olin käynyt hänellä jo jonkin aikaa ja tilittänyt miesjuttujani. Hän oli komea ja hyvässä kunnossa. Olin salaa miettinyt, että mitähän kaikkea muuta noilla sormilla voisi tehdä kuin avata niskajumeja.
Juttelimme niitä näitä ja hieronta eteni. Kuule, mun rintalihakset on tosi kipeet voiko niitäkin hieroa. Kysyin. Hetken hiljaisuus. Voi, hieroja vastasi. Käännyin selälleni. Viltti oli päälläni ja hän hieroi hyvin ammattitaitoisesti. Onpas täällä kuuma! Puuskahdin ja vedin vilttiä alemmaksi. Hierojan kulmat nousivat. Hän yritti pysyä asiallisena. Tuijotin häntä silmiini ja kohotin kulmiani. Hän tuijotti takaisin. Ilmassa oli jännitystä.

Olin päivän viimeinen asiakas. Otin hänen kädestään kiinni ja liutin sen alemmaksi. Hieroja empi hetken. Kyllä mä tiedän et meidän välillä kipinöi ja me halutaan toisiamme. Kuiskasin. Hän huokaisi ja liutti toisenkin kätensä alemmaksi. Mä haluan sua tänään, nyt! Sanoin. No, hierotaan sut nyt ensin. Hän vastasi. Hetken kuluttua hän hieroi jo sisäreisiäni. Heitin viltin pois. Olin jo ihan märkä ja halusin toimintaa. Älä nyt hermoile siinä, hän kuiskasi hiljaa ja jatkoi käsillään ylemmäs. Avasin jalkojani ja pian hänen sormensa etenivät nopeasti. Mmmmmhhh. Huokailin. Tälläistä käsittelyä en ollutkaan saanut ennen. En kestä enää! Vaikeroin. Anna tulla. Hän kuiskasi ja jatkoi. Sain järisyttävän orgasmin. Kiemurtelin hierontapöydällä ja huohotin. Tuu tänne, kuiskasin ja kiskoin hänen paitaansa. Ota mut tässä! Hän epäröi hetken, mutta kiskoin hänen vaatteensa vauhdilla pois ja painauduin häntä vasten. Hän otti minut rajusti. Tulin pian uudelleen ja hetken kuluttua hänkin tuli karjahtaen. Makasimme sylikkäin. Olin vieläkin silmät kiinni. Uskomatonta mietin mielessäni tyytyväisenä. Nousin ylös ja puin päälleni. Suutelin häntä vielä kaulalle ihan kivaa oli, hymyilin ja iskin silmään. Nähdään taas. Hieroja huikkasi perään, kun avasin oven. Olin hurmaantunut ja taivaissa. Tää pitää ehdottomasti kokea uudestaan!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus