Tapaus merikapteeni

  • haluantreffeillenot

Olin tootalisen kyllästynyt tinderöintiin, joten päätin pitkästä aikaa lähteä ulos tuulettumaan. Menin lähibaariin kaverin kanssa. Ilta oli aika hiljainen. Istuin juomassa siideriä ja katselin kun humalainen kaverini tanssi lattialla yrittäen iskeä jokaista miestä. Olin jo aikeissa lähteä kotiin, kun viereeni istui mies. Hän hymyili minulle ja katsoi pitkään silmiin. Mietin sekunnin poistunko vai jäänkö vielä hetkeksi. Ehkä vielä 5 minuuttia... Mietin. Mies alkoi juttelemaan. Pian kävi ilmi, että hän oli merikapteeni. Monilla naisilla on uniformufantasioita, itselläni ei niinkään ole niin suurta himoa moisiin. Mies jutteli miellyttävästi ja tuijotti koko ajan minua intensiivisesti. Valomerkki tuli yllättäen. Kaverini oli aivan kännissä ja lähti kotiin. Laivani lähtee muutaman tunnin kuluttua. Mies totesi. Vai niin. Mumisin. Mitä teen? Mietin kuumeisesti. Halusin pyytää hänet luokseni, mutta toisaalta mietin mitä hyötyä on yhden illan jutusta. Seisoimme kadulla ja tuijotimme toisiamme. Haluatko tulla mun luo? Kysyin. Mies katsoi minua syvälle silmiin. Älä tee tätä... Hän vastasi hiljaa. Tee mitä!? Kysyin. Näin, että hän oli minua huomattavasti vanhempi ja ajatus hieman kutkutti. Katselin merikapteenia valoisassa kesä yössä. Hän oli pitkä, charmikas ja komea. Minkähän ikäinen hän mahtaa olla, pohdin. No tuletko? Kysyin ja käännyin kannoillani. Pääsimme eteiseen. Katsoin häntä intensiivisesti ja laskin mekkoni olkainta. Pian hän jo suuteli minua kiihkeästi. Se tuntui varpaissa asti. Päädyimme sohvalle. Hän riisui mekkoani varmoin käsin ja suuteli kaulaani. Voi luoja kuinka halusinkaan häntä! Asun ensimmäisessä kerroksessa ja olohuoneestani näkyy suoraa kadulle. En voinut keskeyttää huumaa nykäistäkseni verhot kiinni. Avasin hänen housujaan. Apua! Ajattelin mielessäni. Eihän tää voi mahtua... huh... Merikapteenin kosketus oli varma ja hellä. Nautin joka sekunnista. Alkulämmittely kesti ikuisuuden ja vihdoin hän tuli sisälleni. Mmmmm... hengitin, en ollu ikinä kokonut mitään vastaavaa. Tulin melkein heti ja pian uudelleen.

Aamu sarasti kauniisti ikkunoista, kun lepäsimme viltin alla. Hän piti minusta tiukasti kiinni. Oloni oli turvallinen ja hyvä. Hetken olin onnellinen, tähän voisi jopa tottua mietin. Aurinko alkoi nousta. Laivani lähtee pian, merikapteeni sanoi raukeasti ja painoi huulensa huulilleni. Suutelimme pitkään ja hartaasti ja halasimme. Katselin, kun hän pukeutui. Näkemiin. Hän sanoi ja suuteli minua vielä viimeisen kerran. Näkemiin. Vastasin hymyilen. Tiesin, ettemme enää näkisi. En tiennyt edes hänen nimeään, eikä hän minun. Vedin viltin päälleni ja nukahdin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus