Upseeri ja herrasmies

  • haluantreffeillenot

Olin painanut tykkää kaljulle tatuoidulle sotilaalle. Ei kyllä yhtään tyyliäni, mutta olin päättänyt avartaa maailmaani. Treffasimme kahvillassa. Mittailin häntä pöydän yli. Lihakset näkyivät paidan läpi, hän oli hyvin isänmaallinen ja tykkäsi työstään sotilaspoliisina. Meistä ei kyllä paria tulisi mietin, mutta jokin miehessä kiehtoi. Ehkä se oli karski ulkonäkö, ehkä sotilasfantasia, ehkä lihakset, en tiedä. Minun piti lähteä jatkamaan töitä, joten mies vei minut takaisin. Istuimme liikkennevaloissa. Haluatko nähdä miltä näytän punaisilla hiuksilla. Kysyin mieheltä. Joo. Hän vastasi. Kaivoin puhelimen ja näytin kuvaa. Mies oli ajaa ojaan. Jumalauta! Sä oot kuuma! Hän sanoi ja katsoi kuvaa uudestaan. Olin siinä bikineissä rannalla. Mmmm. Hymyilin. Ja sä näytät siltä, että sulla on iso muna. Totesin ja katsoin miehen haaroja. Öhöm, mies yskäisi ja oli hetken hiljaa. Niin no mikä on iso ja mikä ei. Hän sanoi. Niin. Vastasin ja tuijotin miestä. Näyttäpäs sitä kuvaa vielä. Hän sanoi. Katselin hänen haarojaan siellä alkoi tapahtua. Mä tulin just komennukselta ja rehellisesti en ole saanut aikoihin. Mies sanoi. Aijaa. No ehkä mä voisin tehdä asialle jotain. Vastasin. Niinkö? Mies katsoi minua. Joo, kyllä mä haluan tietää mitä tuolla on. Vastasin ja katsoin taas hänen haarojansa. Olimme perillä. Mies kumartui suutelemaan minua. Suutelimme pitkään ja kiihkeästi. Mulla menee tänään myöhään, mutta voisin tarjoilla sulle aamupalaa. Sanoin. Se sopii. Mies hymyili. Selvä, nähdään sit aamulla. Sanoin, kun nousin autosta.

Heräsin aikasin. Mieheltä oli tullut jo viesti. Soitin hänelle ja neuvoin reitin perille. Odotin häntä silkki aamutakissani. Huomenta. Hymyilin ovea avatessani. No, hyvää huomenta. Mies vastasi ja silmäili minua päästä varpaisiin. Hetken seisoimme eteisessä ja tuijotimme toisiamme. Mä en kyllä normaalisti tee tälläistä. Sanoin. Ai, mitä? Mies kysyi ja suuteli minua. No, harrasta seksiä tuntemattomien kanssa. Vastasin. Mutta pakko myöntää et ehkä toi sun ammatti vähän kiihottaa ja se mitä sua eilen silmäilin.. Jatkoin. Aijaa. Mies sanoi ja suuteli kaulaani. Pian olimme jo makuuhuoneessa. En voinut enää vastustaa kiusausta laittaa kättäni miehen housuihin. Herranjestas! Se oli ISO! Huhu.. hymähdin, Mitä nyt? Mies kysyi. Ei mitään, sulla on vaan vähän öh iso muna, kuten aavistelin. Vastasin. Pian olimme jo sängyssä. Tähän pitää kyllä vähän eka totutella. Sanoin miehelle. Hän oli antanut taivaallista suuseksiä minulle jo ikuisuuden ja halusin jo toimintaa. Mies veti minut päälleen. No, totuttele sitten hän sanoi. Voi luoja, eihän ikinä mahdu sisään mietin. Kyllähän se mahtui. Mies täytti minut kokonaan. Liikuin varovasti. Tulin nopeasti ja kohta pian uudeleen. Uskomatonta! huohotin. Mies kierähti päälleni. Aaaah ota mut! Kuiskasin hänelle. Ja hänhän otti. En ole moista kyytiä saanut ikinä! Seksi oli tajunnan räjäyttävää ja silmissä näkyi tähtiä. En tiedä montako orgasmia sain.

Makasimme sylikkäin ja suutelimme. Uskomatonta. Huokaisin ja tuijotin miestä. No, kannatiko poiketa tavoistaan? Mies kysyi. Kyllä! Vastasin. Mites se aamupala? Hän kysyi. Ainiin muistin. Hetken kuluttua nousin ja menin keittämään kahvia. Söimme aamupalaa ja silmäilimme toisiamme. No, haluatko tavata uudelleen. Mies kysyi ja katsoi minua pitkään. Haluan. Huokasin ja hörppäsin kahvia.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus