kallepm

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2018.

Uusi vuosi ja uudet deitit  1

Terve,

Nyt on uusi vuosi ja uudet kujeet. Tosin kumppania ei ole vielä löytynyt ja yhä etsintä jatkuu. Kokeilin loppuvuodesta hieman uusia taktiikoita kumppanin etsimiseen. Sen sijaan, että tutustuisin ensin treffikumppaniin, niin päätin aina muutaman lyhyen jutustelun jälkeen ehdottaa treffejä. Osalle tällainen järjestely sopikin ja muutamat treffit sain sovittua. Jotkut taas kokivat hieman liian päällekäyväksi sen, että heti aletaan ehdottelemaan treffejä, vaikka hädin tuskin ollaan ehditty edes tutustua.

No, tulokset olivat vaihtelevia. Joidenkin treffikumppaneiden kanssa synkkasi hyvin ja yhteistä puhuttavaa riitti. Toisten kanssa taas oli vaikeampaa ja keskustelu oli sellaista hieman väkinäistä small talkia. Kun toista ei tunne, niin onkin toki parempi edetä varovasti keskustelun kanssa ja ehkä jättää usein voimakkaita mielipiteitä herättävät aiheet rauhaan. Ei kannata siis alkaa puhumaan politiikasta tai uskonnosta, kun ei vielä tiedä, että kuinka toinen niihin suhtautuu. Siinä nimittäin ei ole paljoa tehtävissä, jos sattuu sohaisemaan arkaan paikkaan esittämällä voimakkaan mielipiteen toisen tukemasta puolueesta tai edustamasta uskonnosta. Parempi siis pysyä kevyissä aiheissa. Omia suosikkeja ovat elokuvat, matkailu, kirjat ja ruoka. Niistä riittää juttua maailman loppuun saakka.

Yritin myös hieman tehdä tuttavuutta muissa paikoissa, mutta siitä ei oikein jäänyt mitään merkittävää kerrottavaa. Lähestymisyritykset tulkittiin lähinnä kohteliaisuudeksi ja niihin ei juurikaan tullut vastakaikua. Ymmärrän kyllä, että ahdistelu on ehdottoman kiellettyä, mutta #metoo-kampanja hipoo jo sellaisia sfäärejä, että jopa toiselle puhuminen on jonkun mielestä ahdistelua. Taisi olla tuolla Amerikan ihmemaassa, jossa joku jopa kertoi kokeneensa jonkun katseen ahdisteluksi. Toki tuijotus on asia erikseen, mutta aika hankalaa on elämä, jos jonkun katseesta ahdistuu…

Muutaman tutkimuksen mukaan miehillä on muutenkin kovemmat paineet deittailussa, joten vaikeammaksi vain menee. Tutkimuksesta voit lukea lisää täältä. Mutta mitä deittailuun tulee, niin itse päätin jatkaa nettideittailua ja unohtaa ruokakaupassa tai muussa arkisessa ympäristössä tapahtuvat lähestymisyritykset ainakin toistaiseksi…

Kuten sanottua, niin mullistavaa läpimurtoa ei tällä taktiikalla tullut. Tokihan kasvotusten tapaaminen sitten lopulta ainakin kertoo sen, että onko yhteisiä juttuja vai ei. Kiusalliset hetket kuuluvat asiaan ja aina ei kaikki onnistu. Kaiken kaikkiaan kokeilu oli ihan hauska.

Mukavaa alkanutta vuotta kaikille ja tsemppiä deittailuun!

-Kalle