Teslan osakkeet - kannattaako Teslaan sijoittaminen vielä?

  • Talousvapahtaja

Skandaaleissa ryvettyneen Tesla Motorsin osakkeen arvo on heitelly pitkin syksyä, ja alimmillaan osakkeen arvo oli 244,59€. Osakkeen arvo putosi siis pahimmillaan 36 prosenttia kuluvan vuoden korkeimmista lukemista.

Kannattaako Teslaan sijoittaminen siis enää yhtiön toimitusjohtaja Elon Muskin aiheuttamien kohujen jälkeen? Teslaa on pidetty joissakin piireissä jopa kuplana, sillä yrityksellä on velkaa useita miljardeja euroja. Skandaalien on pelätty vaikuttavan myös suoraan yhtiön innovaativoihin sekä työvoiman motivaatioon, joten yhtiön tulevaisuutta on tällä hetkellä vaikeaa ennakoida.

Mikäli osakkeen arvo tulee vielä nykyisistä lukemistaan alaspäin, voi sijoittaminen tulla jopa kyseeseen, sillä Teslan osakkeen kurssin ei uskota jatkuvan syöksykierteessä loputtomiin.

Tässä vielä mielenkiintoinen tilasto siitä, kuinka paljon Teslaan vuonna 2010 sijoittanut olisi ansainnut vuoteen 2018 mennessä: https://www.cnbc.com/2018/08/08/if-you-invested-1000-dollars-in-tesla-in-2010-heres-what-youd-have-now.html

Uskallammeko ottaa vielä harkitun riskin Teslan kanssa? Allekirjoittanut uskaltaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus