Hurstille Hynää! -tukikonsertti kuullaan Tavastialla

Lipputulot lahjoitetaan leipäjonojen hyväksi.

Tavastialla järjestetään 8. helmikuuta hyväntekeväisyyskonsertti Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:n avustustyön tueksi. Konsertin lipputulot lahjoitetaan lyhentämättöminä Hurstin ruoka-aputyön jatkon turvaamiseksi. Tilaisuuden järjestää joukko yksityishenkilöitä.

Illan aikana lavalle nousee joukko eturivin muusikoita. Mukana Hurstin työtä ovat tukemassa muun muassa Olavi Uusivirta, Tuure Kilpeläinen, Anssi Kela, Erin, Jonna Tervomaa, Elias Gould, Veljekset von Hertzen, Mikko Joensuu, Vesa Aaltonen Proge Band & Eero Raittinen ja Ringa Manner sitralive. 

Heikki Hurstin johtama avustustyö ja ruoka-apu vähävaraisille on konsertin järjestäjien mielestä tässä tilanteessa äärimmäisen tärkeää. Lukuisien suomalaisten selviytyminen on ruoka-avun varassa. Järjestäjien näkemys kuitenkin on, että poliitikkojen tulee pikaisesti löytää sellainen ratkaisu perustoimeentulon turvaamiseksi, että kenenkään ei tarvitse seisoa leipäjonoissa.

”Jatkuvasti lisääntynyt ruoka-avun tarve on häpeällistä Suomen maineelle hyvinvointivaltiona. Haastamme niin Helsingin kaupungin kuin Suomen valtion löytämään pikaisen ratkaisun ihmisten selviämiseen ilman ruoka-avun jonottamista”, sanoo Liisa Tolonen.

”Olemme kiitollisia kaikesta avusta ja juuri nyt olemme tilanteessa, jossa pärjäämme seuraavat kolme kuukautta”, arvioi jo 50 vuotta jatkunutta Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:n ruoka-apua pyörittävä Heikki Hursti.

Hurstille Hynää -tukikonsertti / 8. helmikuuta, Tavastia-klubi / Liput 20e Tiketti.fi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi