Saara Aalto tänään Suomessa! Fanit pääsevät tapaamaan laulajaa lentokentälle ja Senaatintorille

X-Factorissa menestynyt laulajatar saapuu ohjelman juontajan kanssa tänään Helsinkiin.

X Factor UK -kilpailussa upeasti finaaliin itsensä laulanut Saara Aalto palaa nyt Suomeen ensimmäistä kertaa kahden ja puolen kuukauden jälkeen, sitten Lontooseen lähdettyään. Vierailu tapahtuu itsenäisyyspäivän aattona, maanantaina 5. joulukuuta kello 19 Helsingissä, Senaatintorilla.

Saara Aalto ja ohjelman juontaja Dermot O'Leary haluavat tervehtiä suomalaisia ja esiintyvät Tuomiokirkon portailla noin puolen tunnin ajan. Paikalle toivotetaan kaikki fanit ja kannustajat lämpimästi tervetulleiksi, ja Saara on luvannut myös laulaa tapahtumassa muutaman kappaleen. Sitä ennen Saaran ja Dermotin voi tavata Helsinki-Vantaa -lentokentällä koneen laskeuduttua, lähtevien lentojen terminaalissa T2.

Saaraa Suomeen paluu jännittää:

"Mun koko elämä on muuttunut sen jälkeen, kun viimeksi olin Suomessa. Jännittää tosi paljon tulla käymään Suomessa, tulee perhosia mahaan, kun miettii suomalaisten kannustajien tapaamista. Heidän tuki on ollut mulle niin tärkeää, ja olisi tosi upeaa nähdä mahdollisimman monia nyt maanantaina. En ole ikinä ollut näin pitkään pois Suomesta ja tämän erittäin spesiaalin Lontoon reissun takia tuntuu tosi koskettavalta palata käymään Suomessa. Suomi tuntuu sellaiselta pieneltä taikamaalta, ja olen tosi ylpeä, että saan tällä home coming -reissulla näyttää Suomea vielä enemmän maailmalle", viestittää onnellinen ja kiitollinen Saara finaalin jälkeen kuultuaan matkastaan Suomeen.

Kyseessä on pikavisiitti, sillä heti seuraavana päivänä Saara ja ryhmä palaavat Lontooseen jatkamaan kilpailun harjoituksia ja tulevia finaaliesityksiä. Suomen vierailulla otettuja nauhoituksia nähdään tulevan viikonvaihteen X Factor UK -finaaleissa. Ohjelma nähdään suorana tv-lähetyksenä myös Suomessa Subilla. Lauantaina 10.12. kilpailee finaalikolmikko ja sunnuntaina 11.12. vuorossa on superfinaali, jossa selviää koko kilpailun voittaja.

Saara Aallon ja Dermot O'Learyn aikataulu Helsingissä 5.12. (muutokset mahdollisia)

  • 13.30 ryhmä / kuvaus Helsinki-Vantaa –lentokentällä, T2 terminaalissa lähtevät lennot, tapaamispaikka merkattu terminaalissa
  • 18.55 Saara ja Dermot saapuvat Senaatintorille, juontajana Kristoffer Ignatius, mukana myös joulupukki
  • 19.00 – 19.30 Esiintyminen Tuomiokirkon portailla Senaatintorilla (alueella myös Tuomaan markkinat)
  • Saara tapaa faneja ja jakaa muutamia nimikirjoituksia

Saara päivittää päivän ohjelmaa ja aikataulua myös Instagram-tilillään:

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi