Tampereella tapahtuu: chilifestareiden synnyttämä jano sammuu olutfestivaaleilla

Elokuussa Tampereella järjestetään yhtä aikaa Chilifest Finland ja Tulli Beerfest.

Kuva: zi3000 / Fotolia

Tamperelainen ruokafestivaali Chilifest Finland ja sen yhteyteen viime vuonna syntynyt pienpanimofestivaali Tulli Beerfest järjestetään tänä vuonna 18.-20. elokuuta niin, että chilin poltteen voi vaikka sammuttaa olutfestareilla. Tapahtumat järjestetään jälleen Tullikamarin aukiolla sekä Pakkahuoneen ja Klubin tiloissa.

Chilifest Finland on koko perheen maksuton tapahtuma. Pakkahuoneen puolelle tulee viime vuoden tapaan erillinen, viihtyisä pienpanimoalue, jossa on tarjolla laaja valikoima oluita, ruokaa, musiikkia ja muuta ohjelmaa. Tulli Beerfestinkään liput eivät päätä huimaa: ennakkopiletin saa Tiketistä huokeaan 9,90 euron hintaan (sisältää 2 euron tuoppipantin). Olutfestareilla on livemusiikkia ja paljon juotavaa: paikalla on viisitoista pienpanimoa, jotka esittelevät tapahtumassa suosittujen tuotteidensa lisäksi myös erikoistuotteita ja uutuuksia.

Seitsemättä kertaa järjestettävän Chilifest Finlandin teemoja ovat tänä vuonna tuoreet chilit ja street food, jota tulee tarjolle laajalla skaalalla. Tänäkin vuonna tapahtumaan on tulossa useita näytteilleasettajia ympäri Suomea ja festivaaleilla on tarjolla myös mietoja makuja. Lisäksi ohjelmassa on näytöskeittiöitä, maistatustilaisuuksia, näyttävää grillailua ja kilpailuja.

Perinteisen chilinsyönnin MM-kilpailun lisäksi tänä vuonna Chilifestissä nähdään myös Bloody Mary -kisa, Siipiweikkojen hot wings -challenge, chili con carne -kilpailu ja paras chilituote-kilpailu ja Gringo Bandito -taco-challenge, jonka voittaja lähtee Amerikkaan kilpailemaan maailmanmestaruudesta.

Chilifest Finland ja Tulli Beerfest 18.-20.8. Tampereella.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi