Turku on jokaisen ruokafanin kesän ykköskohteita!
Nämä vastikään avanneet ravintolauutuudet kannattaa ottaa to go -listalle!
Uuden hotellikokonaisuuden ylimmän kerroksen näköalaravintolasta avautuvat näkymät suoraan kiitoradalle.
Kebab-buumiin ovat lähteneet mukaan lukuisat ravintolat aina Hesburgeria myöten.
Parsaviikkojen aikana Kappelissa kuoritaan tuhansia kiloja parsaa.
Valtavirrasta poikkeavat ratkaisut ovat monen menestyneen ravintolan salaisuus.
Malli- ja missialan ammattilainen jo 12 vuotta.
Etsimme henkilöitä jatkuvasti erilaisiin projuktioihin. Ota meihin rohkeasti yhteyttä.
Hakemuksen voi lähettää kuvan, mittojen ja yhteytietojen kera:
emodels@emodels.fi
lisää mallin urasta:
http://www.emodels.fi
0443446006