Uuden hotellikokonaisuuden ylimmän kerroksen näköalaravintolasta avautuvat näkymät suoraan kiitoradalle.
Kebab-buumiin ovat lähteneet mukaan lukuisat ravintolat aina Hesburgeria myöten.
Parsaviikkojen aikana Kappelissa kuoritaan tuhansia kiloja parsaa.
Valtavirrasta poikkeavat ratkaisut ovat monen menestyneen ravintolan salaisuus.
Äidit ovat ansainneet istua valmiiseen pöytään.
Asemansa Helsingin ravintolakentässä vakiinnuttanut Ragu on persoonallinen yhdistelmä levollisuutta, laadukkuutta sekä lupaa olla rennosti.
Koko pienen ikäni harrastanut perse edellä puuhun pyrkimistä, ja sieltä rymisten alas tulemista. Pikkuhiljaa alkaa kuitenkin löytyä se oikea suunta. Mitä tahtoo. Minne menee. Ja ketä haluaa mukaansa.
Toivottavasti matkalla on helvetin hauskaa.