Rippituoli

  • 25 v nainen

Pyörittelen koko ajan...  11

Pyörittelen koko ajan mielessäni miten voisin kiduttaa entistä parasta ystävääni, jonka kanssa mieheni meni kännissä minua pettämään. Kuulemma se oli kauhea erehdys, mutta en koskaan voi antaa sitä anteeksi ja tahtoisin, että entiseen ystävääni joskus sattuisi niin paljon kuin minuun sattuu. Hän pilasi elämäni, enkä koskaan tahtoisi olla hänen kanssaan missään tekemisissä muutoin kuin, että voisin jotenkin kostaa.


  • 27 v mies

Tyttöystäväni jätti...  69

Tyttöystäväni jätti minut ja syyksi tämä sanoi olevan liian pieni penikseni. Muutamat muutkin naiset ovat valittaneet, että minulla on liian pieni kalu. Munani on seisokissa 12 cm.


  • 35 v mies

Mä oon 35-vuotias mies...  33

Mä oon 35-vuotias mies Tammisaaresta. Mull on luksuskämppä, hieno Audi ja osakesalkku tuottaa hyvin rahaa. Olen siis varakas keski-iän ylittänyt mies, jonka elämä perustuu pelkkään nussimiseen. Olen nussinut satoja kertoja eri naisten kanssa, mulla on ollut jo kaksi kertaa klamydia, kerran tippuri ja tiedän että 3 lastakin olen ehtinyt jo siittää tähän maailmaan (en tosin pidä mitään yhteyttä näihin äpäriin tai niiden äiteihin). Aina kun minua panettaa, niin silloin sää kaikki muu jäädä ja äkkiä vain radalle etsimään uutta panoa. Eli menen siis täysin himojeni ohjailemana. Ja tätä elämää olen viettänyt jo viimeiset 11 vuotta. Nyt mua vain pelottaa, että kun monet jo tietävät minkälainen sika olen, niin mä jään täysin yksin vanhempana.


  • 28 v mies

Mä tapailen 5 muijaa...  14

Mä tapailen 5 muijaa samaan aikaan. Ne ei tiedä toisistaan mitään. En ole siitä ylpeä ja se rassaa mua henkisesti... mutta kun en vain osaa päättää, kenet valitsisin. Ne kaikki on niin kauniita ja mukavia!


  • Anonyymi

Ex lutkani on pikkuhiljaa...  21

Ex lutkani on pikkuhiljaa vedellyt keuhkoihinsa vanhaa asbestipölyä uuden pikku nilkkinsä kanssa - no turha siitä on niille mainita, huomaavatpa sitten aikanaan ja minähän en asiasta tiedä mitään.


  • 27 v mies

Katselen tietokoneelta...  4

Katselen tietokoneelta enemmän pornoa kuin "laatusarjoja" televisiosta!!! Tosin vähäistä on telkun katsominenkin, reilusti alle tunnin päivässä.


  • 22 v mies

Kohta neljä vuotta...  6

Kohta neljä vuotta ihanan naiseni kanssa ollaan seurusteltu, meidän seksi on kun jollain vitun eläkeläisillä! Meillä on leluja ja kaikennäköstä muita surinahässäköitä ei vaan nappaa panna. Seksi on hyvää sillon kun sitä harrastetaan enkä ole kyllästynyt naimiseen. Mikä vittu täs ny on?! Onks se vaan tää arki joka saa tuntemaan väsymystä tms.


  • 21 v nainen

Olen jo yli kahden vuoden...  4

Olen jo yli kahden vuoden ajan valahdellut ihanalle miehelle ( ja itselleni) että en halua tätä.

Tulemme todella erilaisista perheistä ja asumme eri paikkakunnilla, mutta todellinen syy tunteiden piilotteluun on vanhempani. Tiedän että he eivät hyväksyisi miestä joten yritän kaikin keinoin olla niin tyly häntä kohtaan kuin mahdollista vaikka ajattelen häntä joka päivä.

En vain uskalla tehdä asialle mitään.


  • 24 v mies

maailman oudoin syy et...  39

maailman oudoin syy et miks ei herunu oli se ku treenaan!!en oo mikän bodari tai muutenkaan iso(lihaksistolta) mut mul on liian kovat lihakset ja verisuonet liian pinnassa,et silleen...?!?!


  • 25 v mies

olen 25v. seurustelen...  23

olen 25v. seurustelen naisen kanssa.
seurustellessani hänen kaa olen harrastanut
anaaliseksiä 4-5 miehen kaa, runkannut ja otannut
suihin 10 mieheltä.
olen myös ollut kahden parin kanssa ja noin
10 naisten kaa.


  • 23 v nainen

Olen seurustellut yli 5...  18

Olen seurustellut yli 5 vuotta nykyisen avokkini kanssa, mutta olen kohta jo vuoden verran ollut salaisessa suhteessa minua yli 10 vuotta vanhemman miehen kanssa, jonka vaimo on tällä hetkellä viimeisillään raskaana.

En kykene nykyään ajattelemaan muuta, kuin seuraavaa tapaamistamme...


  • 23 v nainen

Oon seurustellu nyt yhen...  33

Oon seurustellu nyt yhen IHANAN kundin kaa 2 kuukautta, ja on ollut mahtavaa aikaa. Ainut vaa et ei voida harrastaa ku peppuseksii. Meiän ongelma on liian ohut penis. Kundista ei tunnu juuri miltään saatika sitten musta ku harrastetaan sitä perusaktia. Rupee vaa pikkuhiljaa ottaa päähän ittensä räplääminen samalla, vaikka mieskin olis. Ollaan puhuttu ja kokeiltu kaikkea mut mikää ei tunnu onnistuvan. Oisko joku suurennusleikkaus paikallaan vai vastoin mulle sitten kaventamisleikkaus... se ei kyllä houkuttele. Vaihdanko miestä?? Mä tarviin kuitenkin myös seksiä ku pelkästään platonista rakkautta.


  • nainen

Olemme seurustelleet...  18

Olemme seurustelleet poikaystäväni kanssa nyt yli neljä vuotta ja haluaisin vain juosta karkuun ja kovaa. Tästä huolimatta olemme juuri muuttamassa uuteen kämppään ja häätkin ovat suunnitelmissa. En halua/uskalla jättää häntä sillä kaikki läheiseni palvovat ukkoani ja hokevat että olemme täydellinen pari. Pelkään siis etten löytäisi yhtä hyvää miestä ja enkä halua satuttaa miestäni. Tässä sitten olen. Hyvä minä!


  • 20 v nainen

Varsin teini olo, mutta...  12

Varsin teini olo, mutta olen palavasti rakastunu mun luokkalaiseen jätkään. Oon sen sille joskus kännipäissäni sanonut ja vietettiin sen jälkeen aika mukava yö yhdessä. Kuitenkin tän tapahtuman jälkeen olen kuullut et kyseinen jätkä on katunu sitä mitä meidän välillä tapahtui. Mä vaan en voi unohtaa tätä jätkää, varsinkin kun se on samalla luokalla. Tunnustus tässä on se, että en ole myöntänyt kenellekkään olevani edelleen ihan tän jätkän pauloissa. Oon esittänyt itsekkin katuvani ja käyttäytyny tosi vittumaisesti tätä jätkää kohtaan, vaikka todellisuudessa muhun sattuu ihan sikana ja mä rakastun siihen päivä päivältä enemmän. Tää jätkä on mun mielessä koko ajan ja mä vaan riudun kun en pysty unohtamaan. Hitto.


  • 20 v nainen

Mä innostun vieläkin...  14

Mä innostun vieläkin kinder-munien yllätyksistä...Suklaasta en niinkään välitä. Ja välillä on ihan pakko kuunnella bäkkäreiden slovareita...Julkisesti myönnän kuuntelevani vain rock-musiikkia...ikiteini?


  • 25 v nainen

Olen korviani myöten...  11

Olen korviani myöten ihastunut työkaveriini. Viime yönä työmaalla vietettiin tämän ihanan naisen kanssa herkkiä hetkiä. Huono omatunto avopuolison takia...


  • 18 v nainen

Haluaisin kerätä kaikki...  8

Haluaisin kerätä kaikki kaverini ja köyttää heidät sänkyihin kiinni. Kiertää kuin huora jokaisen luona lepäämättä. Kukaan ei pääsisi pakoon ja kaikki nuolisivat minua heti seksin jälkeen. Monta kertaa päivässä kiertäisin kaikki läpi viikon ajan. Harmi vain että se ei onnistu vaikka kaikki kaverini miehiä ovatkin. Osa niistä on myös homoja. Olen siis todella puutteessa vaikka minulla mies onkin. tämä vain ei anna ikinä. Kerran kahdessa vuodessa on liian vähän mutten siltikään voi sitä jättää. Onhan se sentään hyvä palvelija. Kotityöt sun muut hoituu käden käänteessä minun nukkuessa.


  • 24 v nainen

Poikaystäväni ylätti...  36

Poikaystäväni ylätti minut tuossa pari viikkoa sitten sängystä,kesken työpäivän..ei tässä vielä mitään..Mutta en ollut yksin..Vaan kahden miehen kanssa työpaikaltani..Molemmat olivat myöskin poikaystäväni tuttuja..

Kauheinta oli ilmeensä astuessaan huoneeseen..Mutta en kadu sillä koskaan aikaisemmin en ole nauttinu niin paljon seksistä..


  • 23 v mies

Olen runkannut...  28

Olen runkannut ala-asteella luokassa oppitunnin ollessa käynnissä, uimahallin saunassa, autolla ajaessa, pimperolla, työpaikalla, armeijassa mättäälle. Olen myös käyttänyt sormia ja muita sopivia esineitä perseeseessäni masturboidessani. Siitä vain saa uskomattomat boostit orgasmiin.

Kerran työntelin mopin vartta perseeseen ja perseestä tuli verta. Siihen sitte loppuki anaali kiihotukset vähäksi aikaa.

Olen pannut takaa, eestä, sivulta, alta, päältä ja perseeseen. Olen koittanut valkoista ja mustaa. Ilmaista ja maksullista. Maksullinen on perseestä kun niitä ei saa suudella.

Olen sairastanut Klamydian ja Kondylooman. Kondy ei vielä ole menny ohi. Pitää penslata kuukauden välein.
Klamydianki sain uudestaan ainaki 3 eri naiselta. Noi tauditki on vähä opettanu elämistä ja kondomin käyttöä. Lisäkives on nyt kroonisessa tulehdustilassa ja säteilee kipua etureiteen. Välillä on tuskallista kävellä.

Esinahkani alapinnan kiinnike repesi, kun työnsin siitintä rasvaamatta perseeseen. Kesti muuten ainaki 1kk parantua ja verta tuli kuin naisella kuukautisten aikaan.

Minulla on uusi tyttöystävä. Se ei ole mun elämäni nainen ja seksiäkin sen kans pitää harrastaa pimeässä peiton alla, mutta pillu kuin pillu. Ja nätti se on ku nukke.


  • 21 v nainen

Mä oon pannut...  14

Mä oon pannut ikävuosina 18-21 vajaan 30 miehen kanssa. Haluan seksiä nonstop ja paneminen on parasta mitä tiedän. Nyt oon tavannut kaltaiseni tyypin, joka on olllut ihan toivoton panomies ja on varmaan edelleenkin.. mMut siis mä diggailisin siitä nyt sit kuitenkin enemmänkin kun kerrankin tapaan tyypin joka on yhtä häikäilemätön ja irstas kuin mä. Musta on hauskaa olla vittumainen ämmä ja mun tapaamani mies on just sellainen naisia hyväksi käyttävä sika. Mut tuskin tästä mitään tulee, ei se varmaan ees tunne samoin.. Oltais varmaan ihan kauhee pariskunta.