Rippituoli


  • 24 v mies

Lupasin mennä kouluun...  13

Lupasin mennä kouluun opiskelemaan, mutta istun atk-luokassa surffailemassa. Matkalla tännä kävin vielä pettämässä tyttöystävääni exän kanssa.


  • 21 v nainen

Minulla on valtava tarve...  27

Minulla on valtava tarve saada hienoja ja arvokkaita tavaroita yms. itselleni. Nautin siitä kun kaverit näyttelevät iloisia puolestani mutta kihisevät kateutta.
Asun hienossa asunnossa ja minulla on hieno auto.Olen niistä ylpeä koska olen kaikki ostanut itse kovalla työn teolla.


  • 28 v mies

Tietyllä tasolla...  11

Tietyllä tasolla välitän eläimistä enemmän kuin ihmisistä. En välitä paskan vertaa jos esim. Irakissa kuolee ihmisiä. Vähän aikaa sitten näin kuvan hevosesta, joka oli kuollut em. alueella pommi-iskussa, oli vähällä tulla tippa silmään.

En aloita seurustelua koska aikaisempien kokemuksien perusteella pelkään pettäväni ja satuttavani seurustelukumppaniani. Olen kuitenkin kyllästynyt fuckbuddy/yhdenyön juttuihin joten olen harkinnut vakavasti selibaattia.

Näyttelen kaikille olevani suvaitsevaisuuden perikuva. Silti vihaan somaleita ja mustalaisia sekä kammoksun homoja.

Pelkään kulkea öisin kaduilla. Maailma tuntuu silloin tällöin aika pelottavalta paikalta.

En voi puhua läheskään kaikista asioistani/tunteistani kavereille. Heitä ei vain huvita kuulla, saati sitten puhua vakavista tai syvällisistä aiheista.

Ei mitään hurjia "tunnustuksia", mutta viimeisimmän takia kuitenkin kirjoitin tänne!


  • 18 v nainen

Olen umpirakastunut...  8

Olen umpirakastunut luokkatoveriini mutta en kerro siitä kellekkää, kaverini kyselevät mutta kiellän. Tämä kundikin on sanonut olevansa musta kiinnostunu ja erittäin paljonkin mutta mä vaan väitän etten välitä. Mua ahistaa se. Ja ku pitää olla itestään niin vitun epävarma.



  • 24 v nainen

Inhoan kun varsinkin...  18

Inhoan kun varsinkin kesällä perse hikoo esim kävellessä! Se ei tunnu kivalta eikä myöskään haise...
Kiva siinä sitten sen jälkeen joskus on seksiää harrastaa, esim just suuseksi rupee mua sillo ahdistamaan...



  • 21 v mies

jään aina lukemaan...  9

jään aina lukemaan näitä tunustuksia ainakin tunniksi enkä tee sitä edes työ ajalla! tietokoneellani on yksi räppi biisi! homoilen joskus lähi sukulaiseni kanssa ärsyttääkseni muita ihmisiä! olen 100% hetero!


  • 21 v nainen

mulla on peliä...  9

mulla on peliä ulkomaalaisen kanssa, kaikki kaverit ja muut on rasisteja joten aika paska tilanne. ketään ei vielä tiedä...


  • 22 v mies

Kusen toisinaan...  11

Kusen toisinaan lavuaariin, mitä suotta pönttöön, vettä vaan kuluu.


  • 22 v nainen

-Olen pettänyt -Olen...  5

-Olen pettänyt
-Olen ollut ilkeä
-Olen valehdellut
Mutta jonain päivänä musta tulee vielä hyvä ihminen.


  • 30 v mies

Minulle on tullut...  12

Minulle on tullut viimeisen 6 kuukauden aikana hinku pukeutua kotona yksin ollessani kurahousuihin ja sedetakkiin. Välillä nukun yön kurahousut jalassa silloin kun tyttöystävä ei ole minun luonani yötä. Silloin kun pukeudun em asuun riisun kaikki muut vaatteet pois.
En ole vielä uskaltanut tunnustaa asiaa tyttöystävälleni. Pitäisi varmaan kertoa.


  • 20 v nainen

Olen rakastunut veljeeni...  6

Olen rakastunut veljeeni. En kuitenkaan ole rakastunut seksuaalisesti, vaan olen jostakin syystä mustasukkainen veljeni tyttöystävälle. Tahtoisin, että olisin veljelleni se ainut, johon se voisi luottaa ja turvautua, ettei hänellä olisi ketään muuta. Veljeni on nyt hyljännyt minut, hän ei tarvitse minua enää ;( I Miss You!!!


  • 45 v mies

Olen pannut satoja...  25

Olen pannut satoja miehiä, joita en edes tuntisi, vaikka ne tulisivat vastaan kadulla. Vakituiseen uskolliseen suhteeseen en pysty vaan jatkuvasti sekoilen uusien panojen kanssa. Viimeksi olin eilen Fairy Talesin vessassa parin minuutin pikapanolla tuntemattoman miehen kanssa. Olen moraalin likaviemäri, Baabelin portto, jonka tarjoaa tavaraansa jokaiselle. Miten pääsisin ylös tästä helvetistä?


  • 19 v nainen

Oltiin ystäväni kanssa...  29

Oltiin ystäväni kanssa katsomassa leffaa, menimme hänen kotiinsa ja alettiin keskustella miehistä, ja totesimme kummatkin, ettei niistä ole mihinkään. tämän jatkuttua, huomasinkin olevani kännipäissäni puristellut ystävättäreni persettä, joka johti kuumaan dildoseksiin! Hän imi minun kuumaa vittuani ja laukesin heti, hyvälin hänen vartaloaan ja puristelin hänen c-kupin rintojansa, ja loppua en jaksa kertoakkaan kun tätä lukevat 13-vuotiaat pojat muna pystyssä. Minulla on kuitenkin aviomies, jonka aion lempata kun se ei tiedä seksistä mitään! Kaikille maailman miehille, haistakaa vittu, teistä ei oo mihinkää ku homoiluu! Lesbous kunniaan!!


  • 25 v mies

olen pannut vierasta...  25

olen pannut vierasta b-rappuun jonka jälkeen oma muija otti suihin. eikä hävetä yhtää.


  • 28 v nainen

* Olen pettänyt lähes...  5

* Olen pettänyt lähes jokaista exääni
* olen käyttänyt huumeita
* haaveilen seksistä naisen kanssa


  • 37 v mies

Itseäni aina hävettää...  12

Itseäni aina hävettää alituinen tuoppiin kuseminen baarien vessassa. Ei siinä vielä mitään, mutta kun vien vielä täyden toupin sitten johonkin hyvin hollille, että joku voi vetää siitä hyvät siiderihuikat.


  • 21 v nainen

Minulla on ollut vuoden...  15

Minulla on ollut vuoden aikana 11 petikumppania, sitä ennen olin vakituisessa parisuhteessa yli 2 vuotta (hän oli ensimmäiseni).