Rippituoli

Edellinen

  • 41 v nainen

haluaisin olla usealle...  42

haluaisin olla usealle miehelle seksiorja. haluisin et he laittaisivat kaikenlaisia esineitä reikiini.esim ison perunan vittuun


  • 29 v mies

Tahtoisin saada pesää...  47

Tahtoisin saada pesää, ennen kuin täytän 30 vuotta. Tähän mennessä en ole saanut pesää, koska olen ruma, läski ja köyhä. Jos en saa pesää ennen kuin täytän 30 vuotta, niin vedän itseni jojoon. Ps. runkkaan 1-4 kertaa päivässä.


  • 28 v nainen

Vituttaa kaikki dorkat...  48

Vituttaa kaikki dorkat keiden pitää googlettaa tai wikittää kaikki yleisivistykseen kuuluva tieto. Täälläkin aina:
"Googleta, kato wikistä!!" Vittu missä te olette koulunne käyneet?!

Amerikkalaisilta nyt tuollaista odottaiskin...

Post Script:Etkö ymmärtänyt jotain osaa tästä tunnustuksesta? GOOGLETA!



  • 33 v mies

Ainoa elokuvakohtaus...  9

Ainoa elokuvakohtaus mille koskaan olen itkenyt on Charles Chaplinin "The Kid" -kohtaus jossa ns. lastensuojeluviranomaiset vievät pojan pois...


  • 25 v nainen

Ikäväkseni tunnustan...  41

Ikäväkseni tunnustan, mutten voikaan tälle mitään, mutta olen helvetin katkera pikkuveljelleni. Olin vanhempieni ensimmäinen lapsi ja olen elänyt aikamoisessa kurituksessa koko elämäni. Koskaan ei kyseeseen ole tullut asiat joita veljeni pitää aivan itsestäänselvyytenä nykypäivänä.
Olen aina joutunut kustantamaan itselleni suurin piirtein kaiken, opintolainaakin pakotettiin nostamaan 17 vuotiaana. Sen sijaan, veljeni on pilalle hemmoteltu kakara, joka ei osaa arvostaa yhtään mitään ja luulee että elämässä kaikki tapahtuu niin,ettei hänen itsensä tarvitse tikkua ristiin laittaa. Hän on saanut mm. 400 euron pyöriä,joita joudutaan jatkuvasti korjailemaan, koska hän"temppuilee maastossa". Hän on saanut
käydä autokoulun, pappa betalar ja se on täällä pääkaupunkiseudula varsin kallista lystiä, isä otti jopa lainaa ostaakseen veljelle auton. Vaatteet on kalliimmasta päästä, farkut eivät kelpaa elleivät ne maksa vähintään 100 euroa. Minä sen sijaan olen aina saanut sukulaisten jämärätit eikä siinä ole ollut nokan koputtamista. Veljeni hyppii vanhempieni silmille useinkin ja vanhempani vain passaavat ja passaavat. Toisaalta voin olla ylpeä itsestäni sen suhteen, että olen itsenäisempi kuin veljeni, mutta sitten taas toisalta, ei rahallinen avustus, ajokortti tai jopa auto olisi minullekaan pahitteeksi koskaan ollut.


  • 26 v mies

Kävin tänä aamuna...  18

Kävin tänä aamuna pienessä tokkurassa suihkussa. Sitä ennen kävin aamupissalla ja päästin mojovan pierun. Teki gutaa.
Suihkussa tunsin ilokseni kuinka olisi taas pieru tuloillaan. Jännitin alavatsani ja annoin tulla.

Ihmettelin, että missäs äänet? Sitten tajusin, että jotain lämmintä valuu takareittäni pitkin. Olin paskantanut suihkussa ruikulikakat.

Enkä edes ole horopersehomo, vaan kakka oli niin juoksevaa, että eihän sitä voisi edes arvata.


  • 22 v mies

Mulla oli viikonloppuna...  72

Mulla oli viikonloppuna baarissa päällä farkut, t-paita ja kengät, joiden yhteisarvo oli perjantaina ostettuna=farkut d&g 289 euroa, Kengät sean john 219 euroa, T-paita EdG 84 euroa=592 euroa.
Niin ja tunnustus on se, että nautin vitusti kun mimmit tulee sanomaan että onpa mageet kuteet, ja oon vaan et niinku mitä, normisetit. Mut siis oikeesti nautin siitä. Dissaan yleensä ne mimmit, ku ne on pinnallisii ja ajattelee et oon rikas.



  • mies

Keskeytin erään...  19

Keskeytin erään v-mäisen tuttavan rakennushommat vuodeksi ilmoittamalla, että olen nähnyt tontilla valkoselkätikan.


  • 24 v mies

Ärh, fantasioin siitä...  11

Ärh, fantasioin siitä, että joku entuudestaan tuntematon nainen katselisi kun vetäisin ns kuivat. Paha vaan mennä kadulla kenellekään ehdottamaan..



  • 20 v nainen

mieheni oli 4kk linnassa...  35

mieheni oli 4kk linnassa, ja minä tietysti lupasin olla kiltisti sen ajan... mutta kuinkas kävikään, petin häntä 4n miehen kanssa ja kaiken lisäksi minut raiskattiin. tuntuu pahalta ja likaiselta, mutta elämä jatkuu ja yritän olla niinkuin mitään ei olisi tapahtunut. olen sulkeutunut ihminen, minulla ei ole ystäviä, syön erilaisia mielialalääkkeitä salaa ja minusta tuntuu että tulen hulluksi kohta. yritän muuttaa itseäni ja tulla paremmaksi ihmiseksi. on se vaan niin hankalaa tämä elämä.


  • 42 v mies

mua ei enään kiinnosta...  11

mua ei enään kiinnosta juuri nussiminen oikeesti.eniten kiihottaa katsella kun nainen tyydyttää itseään.ja itse runkkaaminen kun nainen katsoo.koskaan toteutumaton haave on saada runkata 2-3 naisen katsoessa...


  • 24 v mies

En tiedä mitä tehdä...  22

En tiedä mitä tehdä, kun muijan kanssa pitäisi muuttaa yhteen, enkä haluaisi vielä sitä vaaan haluaisin mennä vielä vapaana ja villinä.. Olen yrittänyt sanoa muijalle että ei tästä tule yhtään mitään jos vaan tapellaan joka päivä ja sitten se uhkailee että tekee itsellensä jotain jos jätän sen(pää hajoo.. Tunnen että olisin vankina vaikka en sitä olekkaan.. Vaikka aina tulee tappeluu ku lähden kaupungille, ehkäpä muija on riippuvainen musta... En tiedä.. Pää hajoo


  • 19 v nainen

En voi ymmärtää miksi...  28

En voi ymmärtää miksi jotkut ihmiset eivät osaa kirjoittaa sanaa 'seitsemän', vaan kirjoittavat sen sijaan 'seitsämän'.


  • 24 v nainen

Tämä ei ole kyllä...  27

Tämä ei ole kyllä mikään synti, mutta sain eilen elämäni ensimmäisen yhdyntäorgasmin ja se oli aivan mahtavaa. Itseasiassa sain kaksi kertaa peräkkäin. Oli hienoa huomata, että se on minullekin mahdollista, kun olin jo melkein toivoni menettänyt, kun ikääkin jo on tämän verran. Muutoin orgasmin saannissa ei siis ole ollut mitään ongelmaa, itse touhussa vain.


  • 27 v nainen

Kävin katsomassa...  22

Kävin katsomassa Superman returns -elokuvan, ja nyt olen ihan lätkässä Teräsmieheen! Se on niiiiin komea, vastuuntuntoinen, hyväsydäminen ja hellä. Jestas, mitkä silmät, ja näyttää hyvältä kalsareissakin. Istuin pöksyt märkinä koko leffan ajan.

Menisin sen kanssa heti naimisiin, jos pyytäisi.
Jos ei naimisiin, niin rakastelisin silti!
Jos ei rakastelisi, niin panokin välttäisi.

Lois Lane on dorka kun ei huomaa, että Clark Kentti on sama äijä ;). Tsk tsk.


  • nainen

Inhoan miehien sikailua...  37

Inhoan miehien sikailua ja pettämistä. Miehet ovat ihan avoimesti kertoneet halustaan panna myös siskoani, mieluiten meitä yhtäaikaa. Se olisi kuulemma heidän unelmansa. Eivät sitten tulleet ajatelleeksi että olemme melko läheistä sukua ja tuollainen ajattelu lähinnä loukkaa aika vitusti. Välillä kun alkaa vituttamaan ihan kunnolla, loukkaan miehiä takaisin esim. olemalla heidän kavereidensa kanssa. Ja se oikeasti toimii, voi heidän loukattua egoaan. Ei käy sääliksi, mädäntykää helvetissä, te jotka miehiksi itseänne kutsutte.

Edellinen