Rippituoli

  • 30 v mies

Lupasin vaimolleni etten...  27

Lupasin vaimolleni etten koskaan tule pettämään..
Mutta tein sen kuitenkin,kaunis vaalea nainen bongasi mut baarista ja vei kotiinsa seksiä harrastamaan.Ja elämäni panot sainkin,ei olisi vaimolta ikinä saanut sellaista kyytiä..


  • 21 v mies

Mulla ja mun exällä...  30

Mulla ja mun exällä meni poikki, tämän jälkeen jatkoimme silloin tällöin hyvän seksin harrastamista. Samalla aloitin seksisuhteen ja sellasen semiseurustelun yhden toisen älykkään ja mukavan (ei niin hyvä sängyssä) tytön kanssa. No tää mun exä oli vähän lutkahtava, ja se oli sellainen tuhma tyttö jolle pystyin silloin sanoa ihan mitä vain. No olin tän uuden kanssa viettämässä iltaa.Illan aikana tekstailin salaa exäni kanssa, ja illan päätteeksi sanoin käveleväni kotiin, koska tää uus tyttö jäi siihen vielä pulisemaan jonkun kaverinsa kanssa.Joku tilaisuus piti keksiä ja toteuttaa.Todellisuudessa menin tapaamaan exääni panomerkeissä ja tapaamispaikka oli kotimatkani varrella. No tottakai sinne pamahti tää mun uus paikalle kun olin juuri tavannut tämän exäni (Exä ja uusi tapaus vihasivat toisiaan). No siinä sitten rupesin huutamaan exälleni että "mitäs "¤#"%" sä vainoot täällä mua... Mulla on nyt uusi elämä etkös sä näe, Painu #%"!% täältä. Jatkoin tästä tämän uuden tytön kanssa kävellen meille päin (hän asui samalla suunnalla).Vähän ennen kotiani sanoin, että voisin mennä tänään ihan kotiin nukkumaan, ja hyvän yön pusut päälle. Sitten exäni odotti mua taloni edessä (kun olin salaa kävelymatkani aikana pyytänyt näin tekstiviestillä). Panimme lujaa pitkään ja hartaasti,ja ehkä silloin koin harrastavani elämäni parasta seksiä. Exästä tuli hetkeksi kielletty hedelmä. Tämä uusi hoito on vieläkin autuaan tietämätön tästä kaikesta.




  • 22 v nainen

Oon duunissa Siemensillä...  42

Oon duunissa Siemensillä aika korkeessa asemassa mutta esim. tänään en oo tehny muuta kun lukenu näitä tunnustuksia, kuunnellu rammsteinia ja miettiny kaikkia eri miehiä joita haluan nussia...ja yks niistä on ihan tuntematon jonka kaa oon vaan jutellu messengerillä siitä, miten se haluaa nussia mua...


  • 34 v mies

Tutustuin sinkkunaiseen...  113

Tutustuin sinkkunaiseen, jolla on koira. 7 vuotias keskikokoinen (en viitsi mainita rotua, enkä oikeaa nimeä) ja numeltään vaikka Musti. Nainen on tosi ihana ja kaikki sujui todella hyvin. Rakastuimme ja vuoden tuttavuuden jälkeen muutimme yhteen. Nyt Mustista tuli riesa. Avoni rakasti sitä kovin ja suhtautui siihen kun pieneen lapseen. Hemmotteli ja paapoi. Kun rakastelimme koira napitti sängyn vieressä ja vinkui. Jos laitoin sen makuuhuoneen oven ulkopuolelle, se raapi ove ja haukkui. Se nukkui sängyssämme, ainainen karvanlähtö, kuolaaminen ja vikinä tai haukku. Inhosin sitä todella paljon, mutta koska se oli avolleni niin rakas, yritin suhtautua positiivisesti. Yhtenä päivänä en enää kestänyt, vaan ajattelin, että se on nyt Musti tai minä. En uskaltanut vaatia avoltani ratkaisua asiaan,vaan päätin ottaa "paikkani". Laitoin lihanpalaan lasinsiruja ja syötin sen koiralle. Yöllä kuulin kun koira kakoi olohuoneessa ja aamulla se löytyi kuolleena hampaat irvessä mustasta verilammikosta.
Hirveä järkytys ja suru. Mustilla olisi ollut vielä ainakin 7-8 vuotta edessään. Syytä äkilliseen kuolemaan emme jaksaneet ryhtyä selvittämää.

Hautasimme sen pihaan omenapuun alle ja olemme nyt vuoden ajan yhdessä "häntä" surreet.

Eilen illalla avoni kertoi kuinka suru on jo alkanut hellittää ja kysyi minulta, että olisiko jo aika ryhtyä katselemaan uutta koiraa...


  • 49 v mies

Olen runkkareiden kerhon...  27

Olen runkkareiden kerhon puheenjohtaja. Me olemme kaikki himorunkkareita, emme edes kaipaa naista. Ei sillä että koskaan olisimme saaneetkaan naista, tai että tulisimme saamaan. Runkkaaminen on hauskaa! Itse olen runkannut jo vuodesta -68 lähtien. Meitä on noin 40 jäsentä. Runkaten läpi elämän!...


  • 27 v mies

Minulla oli muutama vuosi...  7

Minulla oli muutama vuosi sitten vanhempien kanssa riitaa jonka jälkeen myöhemmin vahvassa humalassa kusin vanhempien pakastimeen.


  • 33 v nainen

olen ollut sängyssä...  35

olen ollut sängyssä vain kahdeksan miehen kanssa koko elämäni aikana. kolme niistä yhden yön juttuja, halusin tietää jäänkö jostain paitsi. aina kun kaveriporukassa jutellaan niin valehtelen että niitä on ollut enemmän, tunnen itseni muuten ulkopuoliseksi.

tosin miehiä saattaisi olla enemmän jos ei olisi kahta pitkää suhdetta takana, näiden aikana pysynyt uskollisena.


  • 20 v

Tuli sitten juotua...  17

Tuli sitten juotua eräillä tietyillä festareilla sen verran urakalla, etten tajunnut edes olleeni suosikki pändini keikalla, jota olin sinne lähinnä tullut fiilistelemään. Kysyen: Missä he soittavat? Saaden vastauksen: edessäsi.


  • 25 v mies

Vituttaa, kun tuo mun...  30

Vituttaa, kun tuo mun nainen haalii aina kaikenlaisia elikoita nurkkiin. Ensin pitää saada ties mitä kissaa, kania sun muuta pörröstä ja sitten niiden hoito jää minun harteilleni. Ikinä se ei jaksa hoitaa noita elukoita, vaan aina pitäisi mun olla siivoamassa jälkiä, hoitamassa ruokintaa ja hakemassa kaupasta apetta niille!

Jumalauta, tuommosen kanssa pitäis sitten miettiä lasten hankintaa! Erittäin lupaavalta kuulostaa, jos vastuun kaikesta saan ottaa yksin. Pitäisi varmaan miettiä vielä tätä juttua.


  • 24 v nainen

tapasin kaksi miestä...  8

tapasin kaksi miestä baarissa joista toista olin katsellut aiemmin.juttelin aluksi tyypin kaverin kanssa joka oli oikeasti mielenkiintoisempi ihmisenä mutta koska naiset hurahtaa renttuihin,hurahdin itsekin(tyhmä kun olen).Katselin renttua pari viikkoa ja mitta tuli täyteen. Koko tämän ajan tunsin et mul ois enemmän yhteistä sen kamun kaa joka vietti aikaa meidän kanssa myös.Mies ois kaikkea mitä nainen haluaa:urheilullinen,fiksu,samalla alalla,osaa tehdä hyvää ruokaa,jopa kehui kotiani.tai voihan se oikeesti olla ihan paskakin mut näin päällisin puolin tuntuu hyvältä tyypiltä.

Nyt vituttaa että en taas voinut ajatella mitään järkevää vaan porhalsin alkoholin tuoman onnellisuuden siivittämänä eteenpäin.onkohan naisilla aina näin kusinen loppu?toivottavasti ei..


  • 24 v nainen

Olen ihastunut poikaan...  7

Olen ihastunut poikaan jonka tapasin muutamia vuosia sitten. Tässä välissä yhteys katkesi mutta vasta palautu. Tahtosin tehä sen kanssa vaikka mitä, mutta omakuva saa minut miettimään että käyttääköhän hän mua vaan hyväksi ku niin helpolla sais. En oikeen osaa uskoa mitään aitoa tai oikeeta alkavan tästä, mutta onko sillä väliä jos molemmilla on hauskaa? Pelottaa vaan että tunnen itteni käytetyksi ku tämä kaikki lopahtaa..


  • 18 v nainen

Lähdin kävelemään...  98

Lähdin kävelemään hyvästä suhteesta koska halusin kokeilla muita miehiä. No, kortsun kanssa ei tunnu missään ja yhen illan juttu hoitu ilman. Nyt kaduttaa ja väkisinkin miettii että saiko taudin. Pitäs käydä testeissä. Mies vaikutti playeriltä, joten on varmasti moneen reikään tökkiny. Nyt heräs vaan ajatus että kuinka moni neiti antaa paljaalla? Toivottavasti olin ainoa.


  • 24 v mies

mun tädin mies käytti...  8

mun tädin mies käytti hyväkseen mua ku olin pieni niin ajattelin käydä nusasee siinä serkkua. 11 vuotiaana alotin viinan juomisen ja 15 huumeitten käytön. nyt alkaa vasta pää selviämään. ehkä se siitä joku päivä:)


  • 124 v mies

tässä teille. 1. en oo...  26

tässä teille.
1. en oo ikinä menny baariin vonkaamaan vaikka saanu useamman kerran
2. käynyt kaiken paskan läpi ja kokenut hyvän elämän
3. peruskoululla yli 35000€ vuostulot
4. vittuun pahat ihmiset
jne...


  • 30 v mies

Mua ällöttää nuolla...  64

Mua ällöttää nuolla naisen toosaa. En oo tehnyt sitä koskaan, enkä myöskään aio tehdä sitä. Ällöttää pelkkä ajatuskin....


  • 34 v mies

Olen itsekäs ja...  12

Olen itsekäs ja omahyväinen. Luulen olevani seksikäs ja vastustamaton. Flirttaan ja hihittelen mielelläni. Jos en pelkäisi seksitauteja ja maineen menetystä hyppelisin sängystä toiseen koska rakastan seksiä ja vähät välitän muiden tunteista.


  • 24 v mies

Kokeilimme...  161

Kokeilimme tyttöystävän kanssa kolmatta pyörää. Ajatus kiihotti molempia ihan saatanasti ja alkoholilla oli osuutta asiaan. Vituttaa alkoi lähinnä siinä vaiheessa kun:

* Sovittiin että kolmas pyörä on mies
* Tämän housuista paljastui huomattavasti omaa isompi kyrpä
* Naintiin osallistuivat pääosin toinen mies ja oma nätti tyttöystävä, itsellä jäi homma lähinnä avuttomaksi katseluksi ja runkkailuksi
* Tyttöystävä uikutti kuudetta orkkuaan
* Aamulla heräsi siihen että taas vieressä pannaan vaikka itse ei ollut päässyt edes lähelle pillua koko yönä

Eli en todellakaan suosittele kolmatta pyörää kenellekään täysjärkiselle tai tyttöönsä rakastuneelle (ainakaan pienimunaiselle tai itsestään yhtään epävarmalle)!


  • 23 v mies

Kun vielä asuin himassa...  6

Kun vielä asuin himassa, tulin erään kerran baarista kotiin. Olin aika huonossa kunnossa ja aamulla ihmettelin et miks mun tuoli ja cd:t oli ihan märkiä... Olin ilmeisesti kussut niihin (en muista kylläkään). Äitikin sit aamulla ihmetteli et joku oli lorissut yöllä ja se oli käyny vääntelemäs kaikki hanat kiinni, Onneks ei tullu mun huoneeseen...