Japanilaiset naiset, missä piilottelette?

Missä kaikki sinkut japanilaiset turistit käyvät bailaamassa Suomessa vieraillessaan? En ole näitä hurmaavia orientin kaunokaisia nähnyt kuin pariskuntina tai hieman iäkkäämpinä yksilöinä, mutta onhan joukossa sinkkujakin, onhan?

  • Shinshi, 35 v mies

2 vastausta

Walter de Camp

18.9.2014 13:04

Japanilaiset ryhmäturistinaiset voit huoletta pyyhkiä pois seksuaalisten fantasioittesi listalta. He ovat vanhempia naisia. Toki voit tavata näitä hössöttäjätätejä Marimekon ja Iittala Outletin myymälöissä. Kiinnostu mieluummin Helsingissä vakituisesti asuvista japaninsuomalaisista neidoista. Varmasti heitä käy suosituissa yökerhoissa ja erilaisissa Japaniin liittyvissä kulttuuritapahtumissa. http://japaninkulttuuri.net/ Rakkautta ja anarkiaa filmifestivaaleilla esitetään japanilaisia filmejä, joita katsomaan tulee todennäköisesti myös hurmaavia orientin kaunokaisia. http://japaninkulttuuri.net/2014/09/japaniin-liittyvia-elokuvia-rakkautta-ja-anarkiaa-festivaalissa/ Ehkä heitä kiinnostaa nähdä esimerkiksi "huutava alaston nuorukainen (joka) kiitää yakuza-auton konepeltiin sidottuna". Huom! Sinunhan ei tarvitse ostaa lippua näihin elokuviin. Voit mennä vain juttelemaan unelmiesi neitosten kanssa ennen näytöstä. Kysele missä he käyvät öisin. Kysy, tulevatko he katsomaan, jos sinut sidotaan yöllä konepeltiin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Katselin ja-panin

28.10.2014 18:05

Ryhmäturisteilevat japanilaisnaiset saattavat olla vähän rupsahtaneita, mutta mitä suuremmalla todennäköisyydellä ovat aivan hirvittävässä puutteessa ja sänkykamarin puolella muuttuvat ky€€€nhimoisiksi syöjättäriksi. Kutsu itsesi heille Japaniin kylään, niin pääset käsiksi siihen teini-ikäiseen tyttäreenkin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi