Sisäpiiri

Edellinen
 • Fi-fiu, 32 v nainen

Naisille huutelu  1

Moi Walter! Kuulin viikonloppuna kaveriporukasta, joka oli asettautunut puistoon huutelemaan ohikulkeville naisille (tarina ei kerro, toteuttivatko miehet aikomuksensa). Mietin, onko olemassa kohteliasta tapaa huudella ja vislailla naisille? Entä miehille? Mitä ei missään nimessä saa sanoa? Ja mikä taas vastaavasti voisi toimia?


 • Peukkupena 45 v., 45 v mies

Sovinisti?  2

Tutustuttani tuotantoosi olen vakuuttunut Walterin olevan naistenvihaaja tai ainakin sovinisti. Onko näin?


 • Mätilaatikko, 35 v mies

Kala vai kookospähkinä?  2

Walter!

Alkuun pohjustuksena jotain, jonka epäilemättä tiesitkin jo (... mutta kun nämä muut...): Kookospähkinän sisällä oleva kirkas neste eli mehu on hyvin entsymaattista ja itseasiassa vesipisaran kulku puun juuresta pähkinään vie 9 kuukautta. Kookospähkinän mehu on sattumoisin niin lähellä ihmisen veren plasmaa, että muun muassa II maailmansodassa haavoittuneille annettiin verenkorvikkeena hätätilanteessa kookospähkinän nestettä.

Kysyn sinulta, hyvä Walter de Camp, näiden faktojen valossa: Onko nainen fysiologisesti lähempänä kalaa vai kookospähkinää?


 • Euron viisu, 40 v mies

Jatkoa spermalla jatkamiseen  5

Hei!
Aikaisemmassa P.M.S., 25 v mies kyseli spermalisästä naisten hajuvesissä, johon varsin tyhjentävästi vastasit, mutten malta olla antamatta toista loistavaa vinkkiä kysymyksellä höystettynä ;)

Mieheni käyttää vain erittäin kalliita naamarasvoja, mikä on mielestäni täysin järjetöntä. Olen jo jonkin aikaa jatkanut hänen kreemejään euron rasvan lisäksi omalla speguextralla.

Perusrasvalla jatkamisen perustelen puhtaasti rahan säästämisellä, mutta siemenneste on joko fetish, tai kerro sä Walter, onko totta, että mälli tekee hyvää puolisoni hipiälle ja olen suorastaan hyväntekijä?


 • blossi.s.pajala, 35 v mies

Viinanuha  4

Hei Walter!
Olen 35-vuotias terve ja viriili mieshenkilö. Olen jo vuosikausia pitänyt suuresti viinan sekä muiden alkohoolijuomien nauttimisesta.

Ongelmanani on kuitenkin välillä jopa suurta epämukavuutta aiheuttava ns. känninuha, joka saattaa iskeä päälle jo ensimäisen, ah niin virvoittavan huikan nautittuani.

Kun otan pitkän ryypyn esim. koskenkorvapullosta, alkavat silmäni vetistää sekä nenäni vuotaa kirkasta räkämäistä eritettä. Saatan myös aivastella runsaasti kohtauksen yhteydessä, jopa 30 kertaa on ryyppykavereideni toimesta tilastoitu.

Muutoin kyllä alkoholin aikaansaama olotila on miellyttävä sekä eufoorinen. Vaiva esiintyy oluiksi muunnettuna yhden-kymmenen oluen välissä. Sen jälkeen vaiva aina katoaa. Useita päiviä juopotellessani vaivaa esiintyy vain putken aloittaessani.

Tämä vaiva esiintyy alkoholijuoman laadusta riippumatta, joten oletankin, että kyseisen vaivan aiheuttaakin itse alkoholi. Kysyinkin siis kunnioittavasti sinulta, Walter, että mistä moinen vaiva voisi johtua ja onko se kuinka yleistä suomalaisten mieshenkilöiden keskuudessa?


 • Ei pöllömpi, 42 v nainen

Impossible  2

Osaako pöllöt pieraista? Emme ole löytäneet vastausta mistään, keltään. Ei edes pk-seudun taxikuskit tiedä vastausta. Jälkipolven jälkimmäinen esitti kysymyksen aikoinaan. Ei enää itse muista koko asiaa mutta se on jäänyt niin allekirjoittanutta kuin useampaa muutakin lähipiirissä vaivaamaan. Yhä vain.


 • P.M.S., 25 v mies

Parfyymien sperma-ainesosa  1

Parahin Walter. Keitä ovat ne onnekkaat herrasmiehet, jotka luovuttavat naisten parfyymien arvokkaana ekstraktina tunnetun siemennesteen? Missä tämän tyyppistä tavaraa tuotetaan? Miten sperman tasalaatuisuus voidaan taata? Eivät kai muotisuunnittelijamiehet henk.koht. takaa tuoksuaan? Suomella olisi hyvät edellytykset toimialalle. Eli kuka ostaa meidän satsit?


 • Lasilliselle, 26 v mies

Paras treffikapakka  1

Mihin paikkaan Helsingissä kannattaa viedä deitti lasilliselle? Onko kaupungissa joku salainen tindertreffikapakka, johon kaikki Tinder-deitit viedään?


 • Tiskillä notkuja, 28 v nainen

Miten baarimikko isketään?  1

Arvoisa herra de Camp, tarvitsemme ystävieni kanssa kipeästi apuanne. Helsinki tuntuu kuhisevan enenevissä määrin toinen toistaan komeampia ja coolimpia baarimikkoja, joiden trendikkäät viikset, nahkaiset essut ja kekseliäät drinkinrakennustaidot saavat pöksymme tutisemaan. Ongelmana on, että mikot vaikuttavat niin cooleilta, ettemme uskalla lähestyä heitä. Miten drinkkimestarin kanssa pääsee juttusille? Kannattaako juomataitoja opiskella itsekin, jotta keksisi jotakin puhuttavaa vai esittää avutonta ja pyytää herra opettamaan? Tarkennettakoon, ettemme ole kiinnostuneita iänikuista Lapparia hanasta laskevista mikoista. Kiinnostuksemme lepää drinkkibaarien hoteissa miksologeissa. Kiitokset jo etukäteen, arvoisa herra de Camp!


 • Baareissa en käy, 34 v nainen

Paras nettideittisaitti  9

Walter, mikä on tämän päivän paras nettideittailusivusto? Sinkkuelämä alkoi hieman yllättäen ja nyt pitäisi löytää uutta seuraa, ennen kuin läheisyydenkaipuu kasvaa liian suureksi. Deitti.net, Happy Pancake, mikä muu? Eliittikumppanit on vissin huijausta. Missä on nykyään paras pöhinä pääkaupunkiseutulaiselle naiselle? • Jahdattu, 28 v nainen

Liian kiltti sanomaan ei  2

Minulla on ongelma, jonka nimi on ex-äitipuoli. Juttuhan on nyt niin, että tämä isäni entinen tyttöystävä 7 vuoden takaa on alkanut ottaa minuun yhteyttä. Naisen elämä vaan ei tippaakaan kiinnosta ja olenkin yrittänyt sitä viestittää hienovaraisesti olemalla hiljaa ja välttelemällä häntä. Tämä ei ole kuitenkaan auttanut. Päinvastoin hän on muuttanut samaan kaupunkiin ja saankin nyt joka viikonloppu epätoivoisia viestejä, että tavataan siellä ja mennään sinne jne. Nainen ei tunnut tajuavan etten halua viettää kallista vapaa-aikaani hänen kanssaan jossain kahvilassa, vaan minulle oikeasti läheisten ihmisten parissa. Kerro kuinka saan hänet pois elämästäni vai onko se edes mahdollista?


 • city-doku, mies

Kosmopoliitit spurgut  1

Sinä ku siellä Berliinissä ravaat jatkuvasti, niin ootko löytäny paikallisen Roskapankin?


 • Ville Maidoton, 30 v mies

Mihin katosivat maitodrinkit?  1

Hyvä Walter, osaatko kertoa, miksi maitodrinkit ei ole enää in? Valkovenäläisiä ryystetään ehkä sillon tällön ironisesti, mutta Ville Vallatonta ei nää enää koskaan missään. Eihän se erityisen hyvää ollut, mutta hauska ku mikä. Johtuuko maitodrinkkien kato siitä, että hipsterit sun muut on hylänneet laktoosin soija-, kaura- ja muiden perskarvamaitojen vuoksi? Mutta miksei Ville Vallattomia vois toisaalta tehdä vaikka riisimaitoon?

Hei juodaanko maitodrinkkejä muuten muualla ku Suomessa?


 • Miljardööri-Mikko, 36 v mies

Miljonääri-Jussin metsästys  1

Nyt kun telkkarista tulee tuo Suomen Bachelor niin tuli mieleen, että missähän se takavuosien Miljonääri-Jussi (eli Ville se kai oli) luuraa? Se taisi olla keilahalliyrittäjänä Kampin keskuksessa aikoinaan, mutta onko vielä?


 • UnetonTampereelta, 28 v nainen

Onko sanonta "kullin luikaus" ajan vai matkan määre?  4

Tämä kysymys juontaa juurensa melkein kymmenen vuoden taakse. Olimme matkalla viettämään kesälomaa mökillemme kajaaniin, jonne tampereelta kestää ajaa noin seitsemisen tuntia. Luonnollisesti loppumatkasta alkoi jo pakaroita puuduttamaan ja auton takapenkiltä kysyin ratissa olevalta isältäni, että "kuinka pitkä matka vielä on?" Tämä on yksityiskohta josta en ole aivan varma, sillä saatoin myös kysyä, että "kauan vielä menee että ollaan perillä?". Tähän isäni kuitenkin vastasi "eihän tästä ole kuin kullin luikaus!". Myöhemmin alkoi päätäni vaivaamaan kysymys, että viitakaanko sanonnalla "kullin luikaus" jäljellä olevaan matkaan vai jäljellä olevaan aikaan, jonka matkan taittamiseen tuhlaantuu? Vuosien varrella tätä kysymystä on spekuloitu usean tuopillisen ääressä. Itse olen kehitellyt kaksi eri teoriaa: jos sanonnalla viitataan virtsaamiseen on määre tällöin ehdottomasti matkaa kuvaava, mutta jos viittaus on esimerkiksi miehisen kunnon kestävyyteen viittaava niin märe on ehdottomasti aikaa kuvaava. Oi Walter, päätä nämä piinauksen vuodet ja ratkaise tämä yöuniani demonisesti häiritsevä kysymys!


 • Opinto-ohjausta, 19 v nainen

Seksikkäin ammatti?  4

Mitä tässä nyt kannattaisi ruveta opiskelemaan, jos haluaa taata itselleen hyvän seksikkyysasteen tulevaisuudessa? Ja minkä ammatin parista löytäisin seksikkäimmän kumppanin?


 • Stevejobsbogadottir, 28 v nainen

Vääränmerkkiset vehkeet  3

Parahin herra de Camp,
olen tavannut kiinnostavan miehen, mutta hän on vannoutunut PC- ja Android-tyyppi, kun taas minä olen henkeen ja vereen Apple-naisia. Laitteemme eivät ole yhteensopivia. Miten saisin hänet käännytettyä?

P.S. Tämä ei ole vertauskuva. Puhun ihan oikeista läppäreistä, puhelimista ja muista teknisistä vehkeistä.


 • Milloin minäkin, 36 v mies

Saamaton mies  4

Oi Walter, kerro miksi ihan varteenotettavankin näköiset naiset pelaavat niillä patterkikkeleillä sun muilla dildoilla, vaikka meitä saamattomia miehiä olisi aivan jonoiksi asti?


 • Kivi T & Sakset T, 31 v nainen

Paperia, paperia  1

Mikä hitto siinä on että Paperi T on niin kuuma?

Edellinen