Sisäpiiri

Edellinen
 • vaimon mies, 35 v mies

walter ei saanut  2

Sinäkö se olit, joka yritti mun vaimoa pokata viime lauantaina? Puristit sen tissii ja huusit Auauauauauauauuuuuu!!


 • Jalmari vaan, 32 v mies

Miksi PUA - genre jäi marginaaliin?  2

Olen lukenut artikkelisi pelimiehistä yli kymmenen vuoden takaa.

Sinulla lienee jonkinlainen tuntuma siitä mistä kaikki alkoi, mikä oli genren huippukohta ja mitä sitten tapahtui.

Amerikassa genre nousi marginaalista valtavirtaan Neil Straussin Pelimies- kirjan vetämänä.

Suomessakin ilmeisesti oli hinku vastaavaan.

Kerro sinä omin näkemyksin miksi PUA - genre jäi Suomessa marginaaliin?

Ja olisivatko he voineet tehdä jotain toisin noustakseen uskottavasti valtavirtaan.


 • keskivertomies, 24 v mies

Voiko keskivertomies tuntea itsensä rakastetuksi?  2

Niin miten on? Mieshän joutuu käytännössä aina tekemään aloitteet. Naiset tekevät aloitteita korkeintaan todella komeille miehille. Nyt siis ei lasketa sitä, kun nainen haluaa pysyvän suhteen ja lähestyy jotain hyvätuloista miestä, joka osaa hoitaa sen lapsia ja tehdä kotitöitä.


 • Pettynyt vaimo, 38 v nainen

Mieheni seksipalstakoukussa  1

Miksi varattu mies tekisi seksinhakuprofiileja jatkuvasti, jos ei hae fyysistä kontaktia (niin kuin väittää)? Mieheni on jäänyt usein kiinni seksinhakuprofiileista (palstat ovat seksisuhteen hakemista varten, ja useimmilla on alastonkuvia, tai kuvia vain alapäästä; myös mieheni on välillä laittanut niihin mulkkukuvia), ja on selittänyt tekojaan vain näin: "olin tyhmä, en tiedä miksi, anteeksi", ja viimeisimpänä "ehkä se on joku addiktio".

Hän tietää, että profiilit loukkaavat minua syvästi (meillä ei ole juuri läheisyyttä eikä hellyyttä suhteessamme, ja hän on viesteissään muille naisille kehunut ulkonäköä ja ehdotellut kaikkea, mitä ei kuitenkaan minulle, vaimolleen, tee), mutta jatkaa silti, ja luottamus on mennyttä. Minusta se on pettämistä. Pelkät kuvapalstat (esim. omakuva.org) ymmärtäisin, mutta en chattailua vieraiden kanssa.


 • Debytantti54, 22 v nainen

Vapaa vai varattu  3

Oi Walter, kerropa miten edetä diskreetisti tämän päivän seuraelämän pyörteissä. Olen tapaillut oman osani vastakkaista sukupuolta ja eräs asia on jäänyt mysteeriksi: mistä tietää, että suhde treffailukumppaniin on muuttunut sellaiseksi, että molemmilla on oikeus odottaa uskollisuutta puolin ja toisin? Alkuun kuvittelin lapsellisesti, että on sopivaa tapailla vain yhtä ihmistä kerrallaan, kunnes huomasin useampaan kertaan, etteivät miehet noudata tällaisia sääntöjä lainkaan. Toisaalta sitten suututaan, jos minä teen samoin, eli tapailen useampaa. (Asian kysyminen suoraan toiselta tuntuu kiusalliselta, en halua painostaa ketään seurustelusuhteeseen.) Astuuko yksinoikeus toiseen voimaan vasta silloin, kun siitä erikseen yhdessä sovitaan vai esimerkiksi sen jälkeen kun on harrastettu seksiä ekan kerran yhdessä? Missä tämä mystinen raja kulkee?


 • M255, 25 v mies

Lihan ja järjen taisto  3

Hei walter! onko miehen mahdollista tietää onko hän oikeasti kiinnostunut naisesta ennen seksin harrastamista tässä nykymaailmassa? Niin usein kiinnostus on lopahtanut heti kun lihallinen himo on tyydytetty, vaikka takana olisi muutamat treffit ja tiivistä yhteydenpitoa muutenkin. Onko kyse siis vain siitä, että kemiat eivät ole kohdanneet makuuhuoneessa vai onko järjenjuoksu ollut tiessään kun veri on ollut pakkautuneena toisessa päässä? Proaktiivisena toimenpiteenä olen ennen ensitreffejä pyrkinyt tyhjentämään tuntemukseni omakätisesti, mutta tuloksetta.


 • Cat13, 18 v nainen

Mistä itselle kumppani?  2

Tarvitsisin hieman apuasi Walter.
Ensinnäkin, haluaisin kovasti itselleni kumppanin, mutta en ole ikinä ollut suhteessa kenenkään kanssa. Rakastumisia on kyllä ollut ja katseita on vaihdettu melko tiuhaankin, mutta ikinä en ole uskaltanut tehdä aloitetta. Aina en ole edes puhunut kyseiselle henkilölle. Mikä siis avuksi? Pitääkö minun yksinkertaisesti odottaa, että se toinen osapuoli tekee aloitteen vai miten saisin ujouteni selätettyä? Välillä jo tuntuu siltä, että louvutan jonkun henkilön suhteen heti, ajattelen ettei tästä kuitenkaan tule mitään.
Toiseksi, en edes tiedä mistä löytäisin itselleni sopivan kumppanin. En oikeastaan käy baareissa vaan vietän suurimman osan vapaa-ajastani kotona. Tietäisitkö mistä Oulun seudulta löytyy synkänpuoleisia hevareita/gootteja muualtakin kuin baareista?


 • Kainaloton, 22 v nainen

Onko kauneus turhaa?  14

Miksi komeilla ja hyvännäköisillä miehillä on yleensä melko tavallisen näköiset naiset kainalossa? Miksi me kauniit naiset emme kiinnosta vastakkaisen sukupuolen komeimpia ilmestyksiä?


 • Heterokokelas, 21 v mies

Haluaisin heteroitua  6

Terve! Olen itse asiassa homppeli, mutta viime aikoina olen alkanut...heteroitua. Haluaisin yrittää harrastaa seksiä naisen kaa. Ongelma: Miten mä selitän tämän neidille? Pitäiskö edes selittää? Loukkaantuisko se, jos sais tietää totuuden jälkikäteen?


 • Murheellinen, 26 v nainen

Sydäntäni riipii  4

Hej Waltsu! Omaatuntoa rassaa, kun annoin rukkaset ihan mukavalle, hauskalle ja suht komeallekin miehelle... Olen onnistunut tähän astisessa elämässäni välttämään näitä tilanteita aika pitkälle sillä, että olen yksinkertaisesti käyttäytynyt tympeästi, jos juttu on alkanut maistua puulta, jolloin jonkun ajan kuluttua mies yleensä saa tarpeekseen ja tajuaa pistää poikki, säästäen minut tunnontuskilta siitä, että särjin hänen sydämensä. Nyt kuitenkin päätin, että en enää jaksa tuhlata aikaani suhteeseen, jossa en viihdy. Sydäntäni riipii, kun muistelen ilmettä miehen kasvoilla kun sain sanottua asiani. Tunsin itseni lähinnä petolliseksi munahaukaksi. En oikeesti ymmärrä, miten jotkut voivat lennellä kukasta kukkaan ilman mitään tunnontuskia... Olisiko sittenkin pitänyt noudattaa aikaisempaa toimintamalliani ja antaa poikarukan uskoa, että hän oli se joka jätti?


 • Kiinalaisen ystävä, 20 v nainen

Kiinalainen herkku  8

Auta, Walter! Mitä on nimeltään se punainen maustetahna, jota kiinalaisissa ravintoloissa on tarjolla pienissä purkeissa, ja mistä tätä herkkua voi kotiinsa ostaa?


 • Pissen pokarna, 35 v mies

pissaa vai ei?  1

Olen miettinyt pitkään onko tämä minun fetissini terveydelle hatallista, kun minä tykkään juoda runsaasti naispuoleisten niinsanottuja kultaisia suihkuja?


 • Vääränlainen?, 29 v nainen

Dear Walter,  3

Kysymykseni koskee naissukupuolen biologiaa ja urosten käyttäytymistä. Kaikkialla väitetään että miehet eivät voi vastustaa ovuloivaa naista, ja että ovuloiva nainen tarkoittaa kuumaa seksiä. Tämähän on hyvin ymmärrettävää ja intuitiivista ihmislajimme lisääntymisen kannalta. Kuitenkin pohdinnan aiheena olisi nyt tilanne, jossa mies haluaa naistaan vain juuri ennen kuukautisten alkua. Tällöin ovulaatiosta on jo viikko, ja kyseiseen prosessiin vaikuttavat hormonit ovat poistuneet verenkierrosta aikaa sitten. Miksi näin on? Onko vika miehessä vai naisessa?


 • Pajunoksa, 20 v nainen

Rakastuin parhaaseen ystävääni.  4

Hei Walter. Nytpäs sitten huomasin käyneen niin, että olen korviani myöten onnistunut rakastumaan parhaaseen ystävääni, ihmiseen, jonka kanssa olen jo ainakin kymmenen vuotta voinut jakaa ilot ja surut. Isoin ongelma tässä lienee sitten se, että olen kaappilesbo eikä olemuksestani voisi mitenkään päältäpäin huomata, että olenkin omaan sukupuoleeni päin. Se onkin pysynyt ainoana salaisuutenani tässä ystävyyssuhteessa. Ystäväni taasen on sitten ihan tavallisentylsä hetero, joka aika-ajoin aina deittailee jotain äijänrähjää, en siis mitenkään usko saavani vastakaikua. Mutta täydellisessä maailmassa ja niin edelleen. Mitä teen? Kerronko tunteistani?


 • Kenenkaa, 29 v nainen

Opastusta nettideittailuun  1

Moikka Wallu. Osaatko antaa jotain vinkkejä siitä, millaisia miehiä seuraa etsivän naisihmisen kannattaa netissä välttää ja millaisia taas suosia? Tarkoitan jotain merkkejä tyypin käytöksessä/kuvissa/ulosannissa, joista voisi päätellä suuntaa antavasti, kannattaako tutustumista jatkaa. En ole välttämättä etsimässä mitään vakavaa, vaan vaikkapa vain kivaa (täyspäistä) leikkikaveria, mutta pahoin pelkään, että juuri tämä asenne saattaa houkutella kimppuuni huonosti käyttäytyviä pervoja.


 • Ulosotettava, 25 v nainen

Portsarin tipit  9

Kuinka paljon köyhän pitäisi tipata portsaria? Minkä verran on ok, minkä verran vaan naurettavaa?


 • Neito pulassa, 26 v nainen

hullumustasukkainentakertuja  3

Hei Walter! Olen ihanassa parisuhteessa, mutta minua ahdistaa erossa oleminen ja tässä tapauksessa tarkoitan päiviä, kun en näe miestäni. Olemme pitäneet yhtä yli puoli vuotta ja olemme joka päivä tavalla tai toisella olleet yhteydessä, mikäli emme ole nähneet. Koen hirveää ahdistusta ja epävarmuutta näinä päivinä, kun emme fyysisesti näe. Olen ollut huonoissa ihmissuhteissa (joissa on ollut muitakin osapuolia) ja uskonkin tämän heijastuvan nykyiseen suhteeseeni. Asiaa ei auta mieheni flirtti luonne ja suhteen alkuvaiheessa muiden naisten yhteydenotot. Mieheni tuntuu tuntevan minut paremmin kuin minä itse. Olen kuulema välillä läheisriippuvainen ja mustasukkainen. Olenko? En halua olla erossa hänestä sillä pelkään, että etäännymme toisistamme/hän rakastuu toiseen/tajuaa, että haluaakin elämän ilman minua tms. Mikään ei viittaa näihin - vain oma epävarmuuteni siitä, mahtaako tämä suhde kestää. Mitä mustasukkaisuuteen tulee niin... Joo. Minua ärsyttää suunnattomasti, jos hän pitää muiden naisten kuvista tai vastaa jonkun naisen flirttailevaan viestiin tai ylipäänsä kuulen hänen olevan tekemisissä tiettyjen naisten kanssa. En usko, että näillä naisilla on puhtaat jauhot pussissa... toisin sanoen en luota naisiin. Vai onko tämä epäluottamusta mieheeni? En halua kuulla tai nähdä mitään näistä. En kestä tätä piirrettä itsessäni vaan haluaisin pystyä olemaan yksin kokematta suurta tarvetta olla yhteydessä tai soittaa tarkistuspuhelua sen varalta, että jokin ei olisikaan kunnossa. Enkä halua, että pyörittelen päässäni muita naisia ja mieti, miten kieroja he voivat olla. En halua olla hullumustasukkainentakertuja. Auta!


 • Herttoniemi, 22 v nainen

Missä ovat juutalaisnaiset?  3

Hei Walter! Olen älyllä ja kohtalaisella ulkonäöllä siunattu nuori nainen, jolla on rento asenne ja potentiaalia vaikka mihin. Viime aikoina olen huomannut pitäväni juutalaisia piirteitä esteettisesti viehättävinä. Lisäksi ne harvat yksilöt, joiden kanssa olen jutellut vaikuttavat lämminhenkisiltä, fiksuilta tyypeiltä, joiden huumori puree minuun. Haluaisinkin nyt tietää, missä Stadin paikoissa kaikki kuumat juutalaismimmit viettävät yöelämää tai missä heihin voi muuten parhaiten tutustua?


 • A. Seksuaalinen, 59 v mies

Elämän taitekohdassa  3

Parahin Walter, Onnistuin sanomaan EI (!!!) vakituisen
naisystäväni vonkaukselle ja vieläpä päättämään puhelun ystävällisissä merkeissä, vedoten juuri menossa olevaan autotallin siivoamiseen, johon juuri olin päässyt uppoutumaan. - Arkaa, sarastavaa miehen vapautumista
naisten seksuaalisesta vallasta vai olenko tulossa ASEKSUAALISEKSI?


Edellinen