Sisäpiiri

Edellinen
 • Lasilliselle, 26 v mies

Paras treffikapakka  1

Mihin paikkaan Helsingissä kannattaa viedä deitti lasilliselle? Onko kaupungissa joku salainen tindertreffikapakka, johon kaikki Tinder-deitit viedään?


 • Tiskillä notkuja, 28 v nainen

Miten baarimikko isketään?  1

Arvoisa herra de Camp, tarvitsemme ystävieni kanssa kipeästi apuanne. Helsinki tuntuu kuhisevan enenevissä määrin toinen toistaan komeampia ja coolimpia baarimikkoja, joiden trendikkäät viikset, nahkaiset essut ja kekseliäät drinkinrakennustaidot saavat pöksymme tutisemaan. Ongelmana on, että mikot vaikuttavat niin cooleilta, ettemme uskalla lähestyä heitä. Miten drinkkimestarin kanssa pääsee juttusille? Kannattaako juomataitoja opiskella itsekin, jotta keksisi jotakin puhuttavaa vai esittää avutonta ja pyytää herra opettamaan? Tarkennettakoon, ettemme ole kiinnostuneita iänikuista Lapparia hanasta laskevista mikoista. Kiinnostuksemme lepää drinkkibaarien hoteissa miksologeissa. Kiitokset jo etukäteen, arvoisa herra de Camp!


 • Baareissa en käy, 34 v nainen

Paras nettideittisaitti  5

Walter, mikä on tämän päivän paras nettideittailusivusto? Sinkkuelämä alkoi hieman yllättäen ja nyt pitäisi löytää uutta seuraa, ennen kuin läheisyydenkaipuu kasvaa liian suureksi. Deitti.net, Happy Pancake, mikä muu? Eliittikumppanit on vissin huijausta. Missä on nykyään paras pöhinä pääkaupunkiseutulaiselle naiselle? • Jahdattu, 28 v nainen

Liian kiltti sanomaan ei  2

Minulla on ongelma, jonka nimi on ex-äitipuoli. Juttuhan on nyt niin, että tämä isäni entinen tyttöystävä 7 vuoden takaa on alkanut ottaa minuun yhteyttä. Naisen elämä vaan ei tippaakaan kiinnosta ja olenkin yrittänyt sitä viestittää hienovaraisesti olemalla hiljaa ja välttelemällä häntä. Tämä ei ole kuitenkaan auttanut. Päinvastoin hän on muuttanut samaan kaupunkiin ja saankin nyt joka viikonloppu epätoivoisia viestejä, että tavataan siellä ja mennään sinne jne. Nainen ei tunnut tajuavan etten halua viettää kallista vapaa-aikaani hänen kanssaan jossain kahvilassa, vaan minulle oikeasti läheisten ihmisten parissa. Kerro kuinka saan hänet pois elämästäni vai onko se edes mahdollista?


 • city-doku, mies

Kosmopoliitit spurgut  1

Sinä ku siellä Berliinissä ravaat jatkuvasti, niin ootko löytäny paikallisen Roskapankin?


 • Ville Maidoton, 30 v mies

Mihin katosivat maitodrinkit?  1

Hyvä Walter, osaatko kertoa, miksi maitodrinkit ei ole enää in? Valkovenäläisiä ryystetään ehkä sillon tällön ironisesti, mutta Ville Vallatonta ei nää enää koskaan missään. Eihän se erityisen hyvää ollut, mutta hauska ku mikä. Johtuuko maitodrinkkien kato siitä, että hipsterit sun muut on hylänneet laktoosin soija-, kaura- ja muiden perskarvamaitojen vuoksi? Mutta miksei Ville Vallattomia vois toisaalta tehdä vaikka riisimaitoon?

Hei juodaanko maitodrinkkejä muuten muualla ku Suomessa?


 • Miljardööri-Mikko, 36 v mies

Miljonääri-Jussin metsästys  1

Nyt kun telkkarista tulee tuo Suomen Bachelor niin tuli mieleen, että missähän se takavuosien Miljonääri-Jussi (eli Ville se kai oli) luuraa? Se taisi olla keilahalliyrittäjänä Kampin keskuksessa aikoinaan, mutta onko vielä?


 • UnetonTampereelta, 28 v nainen

Onko sanonta "kullin luikaus" ajan vai matkan määre?  4

Tämä kysymys juontaa juurensa melkein kymmenen vuoden taakse. Olimme matkalla viettämään kesälomaa mökillemme kajaaniin, jonne tampereelta kestää ajaa noin seitsemisen tuntia. Luonnollisesti loppumatkasta alkoi jo pakaroita puuduttamaan ja auton takapenkiltä kysyin ratissa olevalta isältäni, että "kuinka pitkä matka vielä on?" Tämä on yksityiskohta josta en ole aivan varma, sillä saatoin myös kysyä, että "kauan vielä menee että ollaan perillä?". Tähän isäni kuitenkin vastasi "eihän tästä ole kuin kullin luikaus!". Myöhemmin alkoi päätäni vaivaamaan kysymys, että viitakaanko sanonnalla "kullin luikaus" jäljellä olevaan matkaan vai jäljellä olevaan aikaan, jonka matkan taittamiseen tuhlaantuu? Vuosien varrella tätä kysymystä on spekuloitu usean tuopillisen ääressä. Itse olen kehitellyt kaksi eri teoriaa: jos sanonnalla viitataan virtsaamiseen on määre tällöin ehdottomasti matkaa kuvaava, mutta jos viittaus on esimerkiksi miehisen kunnon kestävyyteen viittaava niin märe on ehdottomasti aikaa kuvaava. Oi Walter, päätä nämä piinauksen vuodet ja ratkaise tämä yöuniani demonisesti häiritsevä kysymys!


 • Opinto-ohjausta, 19 v nainen

Seksikkäin ammatti?  4

Mitä tässä nyt kannattaisi ruveta opiskelemaan, jos haluaa taata itselleen hyvän seksikkyysasteen tulevaisuudessa? Ja minkä ammatin parista löytäisin seksikkäimmän kumppanin?


 • Stevejobsbogadottir, 28 v nainen

Vääränmerkkiset vehkeet  3

Parahin herra de Camp,
olen tavannut kiinnostavan miehen, mutta hän on vannoutunut PC- ja Android-tyyppi, kun taas minä olen henkeen ja vereen Apple-naisia. Laitteemme eivät ole yhteensopivia. Miten saisin hänet käännytettyä?

P.S. Tämä ei ole vertauskuva. Puhun ihan oikeista läppäreistä, puhelimista ja muista teknisistä vehkeistä.


 • Milloin minäkin, 36 v mies

Saamaton mies  4

Oi Walter, kerro miksi ihan varteenotettavankin näköiset naiset pelaavat niillä patterkikkeleillä sun muilla dildoilla, vaikka meitä saamattomia miehiä olisi aivan jonoiksi asti?


 • Kivi T & Sakset T, 31 v nainen

Paperia, paperia  1

Mikä hitto siinä on että Paperi T on niin kuuma?


 • Vaihtakaa vaaleaan, 28 v nainen

Punatukkaisten salainen vetovoima  5

Hei Walter! Minkä tähden jotkut miehet tuntevat niin kovasti vetoa punatukkaisiin naisiin? Vähän ärsyttävää.


 • Tuleva Lottotyttö?, 25 v nainen

Lottotytön työkuva?  6

Hei! Tuli tässä eilen mieleen, että Jasmin Hamid poistui Salatuista elämistä, koska halusi (?) siirtyä lottotytöksi. Ihmettelen että miten tämä alle 30 min tv:ssä olo voi korvata kokopäivätyön tulojen kannalta. Ymmärtääkseni ei lottotyttönä voida oikein tehdä lotosta taustatutkimustakaan.. Vai voiko? Mitä muuta lottotyttö tekee Lotto-lähetyksen lisäksi?


 • Emmä mut kaverit, 36 v mies

Palomiehet 2016  2

Hoi Waltsu!
Brankkarit olivat aikoinaan kuuminta hottia. Olemme tässä kaveriporukalla miettineet, mikä on nykypäivän versio palomiehestä? Vai ovatko tuleensyöksyjät edelleen kova sana ja me vaan emme tiedä sitä? Käykö flaksi, jos naamiaisissa pukeutuu palomieheksi?


 • Cupla, 32 v nainen

Samppanjakännit  3

Arvoisa herra de Camp. Miksi samppanjasta tulee enemmän humalaan kuin muista alkoholijuomista? Ja onko samppanjakänni tavallista jurria hauskempi?


 • Tyhjiö, 24 v mies

Miten saisin elämäni täydelliseksi  2

Minulla on periaatteessa asiat jotakuinkin hyvin, mutta tunnen itseni tyhjäksi muovikassiksi. Elän päivästä toiseen tietämättä miten saisin elämäni täydelliseksi. Tarvitsenkö rakkauden vai seikkailun, naisen vai hyvän idean, lottovoiton vai mitä?


 • Olen 90% ymmällä, 53 v mies

Myötähäpeän tunne  3

Kerro mistä johtuu se suunnaton myötähäpeä jota tunnen aina kun meidän valtionvarainministerimme esiintyy televisiossa. Ainakaan se ei johdu siitä, että tuntisin jonkun joka olisi häntä joskus äänestänyt.


 • Yritän ymmärtää, 20 v nainen

Miesten vaikea logiikka  3

Rakas hra de Camp. Selitä minulle miesten logiikka. Näin naisena tuntuu, että se on hankalampi kuin naisten logiikka. Arvostaisin tätä suuresti, kun minulla on mies, jonka logiikka on sieltä hankalimmasta päästä.

Edellinen