Sisäpiiri

Edellinen
 • Syysterveisin Einari, 46 v mies

Saanko luvan

Parahin Walter! Mitä nöyrimmin tiedustelen Sinulta, voinko kenties lähettää tässä samalla terveisiä itselleni. Tulisin siitä varsin iloiselle mielelle, kun saisin lukea että joku jossain maailmankolkassa vielä minuakin muistaa.


 • Merkkihenkilö 3000, 27 v mies

Tahdon maailmanhistoriaan!  5

Moroo! Mitä minun pitäisi tehdä, jotta ihmiset puhuisivat saavutuksistani vielä sadan tai tuhannen vuoden päästä?


 • PelleHermanniOliKiva, 35 v mies

Tappajaklovneista  5

En oikein ymmärrä että mikä saa jotkut ihmiset ryhtymään tällaiseen lapselliseen typeryyteen... onko kyseessä joku joukkohysteria, vaiko täydellinen kritiikittömyys sosiaalisen median ilmiöitä kohtaan? Entäpä jos joku tällainen hörhö höykkää kimppuuni jostain pusikosta ja säikähdyksissäni turvaudun luuvitoseen tai ex-divarijalkapalloilijan kivenkovaan kärkkäriin, esim. nivusille... joudunko minä syytettyjen penkille? Eikös sen nyt kuitenkin pitäisi olla niin että sitä saa mitä tilaa?


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Onko normaalia nähdä "hauskiainen" koskien USA:n presidentinvaaleja?

Viime aikoina on Unikakkiainen näyttänyt minulle vähemmän levottomia unia. Sen sijaan näin viime yönä hauskiaisen koskien USA:n presidentinvaaleja muistaakseni vieläpä osittain Englannin kielellä. Heräsin sydänyöllä niin huvittuneena jolloin päätin kirjoittaa kokemukseni ylös. Siinä oli koomista mm. Trumpin edesottamukset, synnittömyys ja junamatkustaminen.

..Somewhere in the Wild Wild West in the 2020s. Passengers are having a conversation in the train which has just arrived to USA from Mexico. A blond haired and middle aged pervert is suddenly interrupted by his descendant...
http://myohaisteini.blogspot.fi/2016/10/a-fable-of-morality.html


 • Juomari, 60 v mies

Varaslähtö

Parahin oikeusoppinut Walter!
Miksi juoksukilpailuissa aavistuslähtöä kutsutaan varaslähdöksi? Voiko yksi juoksija varastaa aikaa, vaikka se sama aika on meidän kaikkien käytettävissä sillä hetkellä? Juontaakohan tuo nimitys siitä seikasta, että varkaat yleensä ottavat reilun etumatkan ennen virkavallan aseen käyttöä?


 • Herra Harmaa, 29 v nainen

Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä?  2

Miten pääsee eroon fiiliksestä että kaikki menee päin persettä, vaikka kaikki menisikin päin persettä? Pitääkö pistää vain lauleskellen menemään vai lannistua lopullisesti?


 • Latausta odottava, 23 v mies

Tekijänoikeus  1

Arvon Walter!
Mitä arvelet, voinko ladata kuvan komeasta kullistani nettiin, vai onko vanhenmmilani tekijänoikeudet kyseiseen elimeen vielä voimassa? Kyseessähän on painotuotteen tuloksena syntynyt ruumiinosa, jossa minä toimin vain haltijana. • Fiber up in the ass, mies

Kuidulla kakka kuntoon?  1

Moi! Onko olemassa jotain kuitua, jolla ulosteesta saisi aina kiinteää ja sotkematonta? Olisi hienoa käydä kakalla, kun hajut ja likaiset tuntemukset pakaravälissä jäisivät vähemmälle. Bonus numero kakkonen seuraisi, jos saisin tyttöystävänkin syömään kakkaa kiinteyttävää kuitua. Myös ajansäästö kiireisenä päivänä olisi plussaa. Mistä ravinnosta kiinteyttäjää saisi helpoiten? Muita kauniin, kiinteän ja kiiltäväpintaisen pökäleen muodustusvinkkejä?


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Kuinka kerrot sokealle että meri on sininen?  3

Hei Walter!
Aikoinaan minulla on ystävä joka oli vähän daiju.
Hänellä oli stögiksenä kurkkupurkki jonka kannen hän kiersi väärään suuntaan kiinni. Sulkiessaan kantta hän kiersi kantta todella vastapäivään, siis avaussuuntaan kiinni tehden samalla neuroottisen varmistusliikkeen jolloin kansi meni osittain kiinni.

Yritin silloiselleni ystävälleni kertoa että se on standardi niin kuin ruuveissa, myötäpäivään kerron viisareiden suuntaisesti kiinni/alas/tiukkenee ja vastapäivään aukenee. Hän kysyi:" Mikä on standardi?" tuolloin olimme päälle 20-vuotiaita. Luulin silloin voivani muutta häntä, sittemmin tajusin etten ole hänen arvoinen.

Otin kyllä projektiksi hoitaa opettamisen loppuun, sekuntikellon kautta hän oivalsi että jotain hän tekee väärin...Sain nopeammin ja tiukemmin ja vähemmällä vaivalla kannen kiinni ko. lasipurkissa.

Mikä siis on tämä mystinen "standardi" toisin sanottuna?


 • Silkman?, 32 v mies

Japanilaiset silkkiliinat ja suomalainen mies  1

Hei Walter! Kävin japanilaisen teenlaiton kurssilla. En tiedä minkä tähden. Sain sieltä lahjaksi pienen kangaspussin, jonka sisällä on seitsemän eri väristä pienehköä silkkiliinaa. Nyt olen aika ymmälläni. Olen ihan tavallinen suomalainen mies. Reipas karju. Miten minä voin näitä liinoja käyttää. En ainakaan laita niitä kaulaani.


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Onko normaalia että rakastelee unissaan Saatanan kanssa?  7

Hei, minä kärsin unissakävelystä mutta toisaalta näen eläviä unia. Olen yöllisillä kävelyilläni mm. meinannut kävellä 4. stä kerroksesta ulos kun luulin että erään syksyn iltana landella asuvat vanhempani haluavat grillata ruokaa kanssani 3-4 aikaan yöllä pihallani. Nopein reitti on paras reitti. Tämän lisäksi minulla on aktiivinen vatsa ja kerrran hississä sattui vahinko. Opin että pesty paskainen vaaate ei haise, siinä on vain kuitua joka ei ole sulanut.

Näiden seurauksena sain sosiaalisin perustein korkotuetusta asunnosta ekan kerroksen asunnon. Olen myös soittanut hätäkeskukseeen unissani ja laittanut kännykänlaturit peilikaapin päälle, muistamatta miksi näin on tapahtunut. Silloin kun maltan pysyä sängyssä näen unta sodasta, seksistä ja saatanan rakastelusta. Pitäkö minun ateistina olla huolissaan?

http://tarkeysjarjestyksenvalvoja.blogspot.fi/2016/10/vakevan-kauniita-painajaisia.html


 • suosicci, 30 v nainen

Walterin suosikkiravintola  2

Kerrohan Walter, yön ja ravintolamaailman asiantuntija, mikä on oma suosikkiravintolasi Helsingissä?


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Milloin baareista saa selleriä ja porkkanaa?

Minullapa on ehdotelma jota vihannesteollisuus on odotatanut kuin mukulaa nousevaa!...

Hei, vaelsin eilen Kampissa Helsingin yössä.
Koin että jalkani on eksynyt erheiden laaksoon.
Tarkoitan kontekstissa sitä että nyt kun olen monen monta vuotta skarpannut ja oliko se joku nektariini kourassa kun kävelin baarin ohi, tuli sydämeni perin murheelliseksi. Bruuverista kantautui synnin inspiroimaa naurun remakkaa. Minun olisi ollut mieli ihan vittuillessa käydä epäkonventionaalisella "yhdellä" siis ostamassa Selleri-Porkkana-Smoothie. Sitten jos joku hemmetin känninen ihmisetär olis tullut sörkkimään mun drinkkiä ja sanonut jotain omasta mielestään nasevaa, olisin minä tietysti sanonut hänelle:"Heti käsi irti mun porkkanasta!"


 • Kerran kuopattu, 33 v mies

Ylösnousemus  1

Oliko Jeesuksen ylösnousemuksessa kyse yksinkertaisesti vaan vakuutuspetoksesta, vai millä oikeusoppineet selittävät tämän tyhjän haudan mysteerin?


 • Hangon Seiväs, 28 v mies

Pinkinpää?  1

Vanha sanonta tietää kertoa, ettei ruoho ole vihreämpää aidan toisella puolen. Vaan tekisi mieleni tutkia, olisiko pimppi pinkinpää/silakamman makuista/muuten vaan kivempaa jos se ei tulisi sen kotona asuvan akan mukana. Mitäs tuumaat? Rakkaudesta ei ole kyse, tässä mentäis ihan puhtaasti fysiologisin perustein.


 • Kallen Vessa Club, 32 v mies

Tahdon Kallen vessaan  2

Miten pääsen Kallen vessaan? Onko se harmoninen mielentila vai lähes homosauna?


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Voiko valkoisen norsun ostaa säkissä?  2

Hei, eräs ystäväni joka on ammatiltaan Tärkeysjärjestyksenvalvoja osti kotimaiselta laatukenkien valmistajan jälleenmyyntikaupasta itselleen turvajalkineet.
Kävi sitten niin etä miltei 300€:n hintaiset maiharit menivät heti rikki kun liukumekanismilla varustettu ovi sulkeutui peräpäästä lukien Akilleen kantapäähän. Onko kohtuullista että ostaa Valkoisen Norsun säkissä?

(Aasiassa on sanonta hallitsijan lahjasta alamaiselle joka on siunaus ja kirous valkoisen Norsun mouodssa kun sitä pitää ruokkia saatanasti mutta työnteossa sitä ei voi käyttää)


 • Takametsien Tauno, 63 v mies

Ei nimitys miestä pahenna  12

Hei Walter!
Minkälaista nimitystä Suomessa asuvat neekerit haluaisivat itse itsestään käytettävän? Tuo neekeri sana ei kuulemma ole sopivaa minunkaan ikäiseni enää käyttää, joten se vaatisi vähän päivitystä. Olisi hyvä olla joku simppeli vaihtoehto, niinkuin Somalialaisista sanotaan Somali, joka on helppo lausua ja ymmärtää.
Asia ei mielestäni ole vielä kovin yksiselitteinen, sillä noita neekereitä kun löytyy sitä ruskeaa sorttia ja sitten aivan pikimustia. Nämäkin olisi hyvä jollain termillä erottaa, jotta asia valkenisi kerta sanomalla ilman selittelyä.


 • Ihme juttu, 24 v nainen

Pierujen äänimaailma  4

Kuule Waltzu. Miksi joistain pieruista kuuluu ääni ja toisista ei? Voiko pierun ääneen vaikuttaa jotenkin?

Edellinen