Sisäpiiri

Edellinen
 • Kerran viikossa, 29 v nainen

Seksiä työaikana

Heippa Walter!
En ole kehdannut juristiikkaa tuntevia ystäviäni lähestyä, joten käännynkin toisen luotettavan tietolähteen - sinun - puoleesi. Olen tässä muutaman kuukauden ajan lähes viikottain harrastanut aina tilaisuuden tullen seksiä. Tässä nyt mitään ihmeellistä ole, mutta tämä tapahtuu työaikana, työpaikalla, työkaverin kanssa. Nyt, kun kiihko on alkanut tasaantua ja aivoillekin on riittänyt verta, olen alkanut pohtia, mitä jos jäisimme kiinni. Onko seksin harrastaminen työaikana rangaistava teko? Saanko potkut vai vaan varoituksen? Vai riippuuko se TES:stä? Onko tätä edes linjattu työlaissa?


 • Johku1989, 26 v nainen

Miehen ristiriitainen käytös  2

Ongelmani on, etten tiedä, mitä eräs minua kiinnostava mies minusta haluaa. Itse haluaisin tutustua häneen enemmän ja katsoa, mihin homma vie. Olen kertonut tämän miehelle, ja hän kertoi ajattelevansa samoin. Mies on minua 9 vuotta vanhempi ja eronnut juuri avioliitosta (ero ei ole vielä astunut voimaan). Löysimme toisemme Tinderistä. Olemme nähneet 4 kertaa, joista 2 kertaa miehen kotona. Nähdessämme mies on ollut hauska ja sen oloinen, että olisi kiinnostunut minusta. Seksiä meillä ei ole vielä ollut. Mies pitää minuun yhteyttä, mutta ei tee aloitetta näkemiselle - ja kun minä olen ehdottanut näkemistä, mies on vedonnut kiireeseen ja näkeminen jäänyt. Silti hän on minuun jatkuvasti viestein yhteydessä. Hän on kertonut olevansa hämmentynyt. Mitä mies haluaa? Olen kysynyt asiaa häneltä, mutta hän vastaa vitsaillen tai kääntää asian niin, että minusta on vaikea saada selkoa.


 • Shergar, 18 v mies

Merkillinen merkki  1

Parahin Walter,

Lukiessani mainion Jari Ehrnroothin aikaisempaa tuotantoa, niin esseistiikkaa kuin kaunokirjallisuutta, olen huomannut kaikissa käsiini saamissa kirjoissa (niin WSOY:n, kuin Kirjanpajan kustantamissa) aina jossain kohtaa kirjan kantta pienen merkin, pikemminkin symbolin. Vaikka olenkin tutkinut suurella mielenkiinnolla suuren määrän kirjoja, kenenkään toisen kirjoissa en ole koskaan samanlaista symbolia nähnyt?
Symboli on kuin kaksi kaulan kohdalta selät vastakkain aseteltua makaavaa leijonaa.

Mikä tämä symboli oikein on? Ainakaan se ei kuulu Ehrnrooth-suvun vaakunaan. Onko se kenties julkinen osoitus kuuluvuudesta Jeesus Syyrakin ritarikuntaan? Ilmaistu pyrkimys jonkin aatteellisen päämäärän tavoittelemiseksi?

Kiitän ja kumarran.


 • Opiskelijabudjetti93, 21 v nainen

Suosittele klubia Berliinistä  1

Olen suuntaamassa joksikin aikaa Berliiniin ja matkan aikana on tarkoitus muunmuassa toteuttaa unelmani swingerklubiin tutustumisesta. Ja kun on Berliinistä kyse, täytyy asiaa tietysti kysyä kaupungin swingerklubien asiantuntijalta ;) Olen nuori sinkkunainen, ja menossa klubille yksin. Mitä paikkaa/paikkoja suosittelet, ja onko joitakin sisäpiirin vinkkejä? Olen siis kiinnostunut ihan seksin harrastamisesta, en katsomisesta. Kiitos jo etukäteen! :)


 • Hra. Harmaa, 27 v mies

Menestyksen sulosoinnut  3

Arvon mr. De Camp. Kertoisitteko minulle minkälaista musiikkia menestyvät ihmiset kuuntelevat toimistoissaa hypistellessään isoja rahatukkojaan? Itse en ole vielä löytänyt sopivaa rahan hypistelymusiikkia.


 • Moraali vartijako?, 45 v mies

Moraalinen kysymys?  4

Morjens Walter! Olen pohtinut sellaista että kuinkahan moni suomalainen tekisi rikoksista hirveimmän eli murhan, jos siintä ei jäisi kiinni?


 • Nukkumatti Matti, 23 v mies

Nukkuvat?  3

Kun äänestäminen on kohta ajankohtaista, niin minua kiinnostaa miksi niitä jotka eivät äänestä sanotaan nukkuviksi?

Yksi tuttuni joka on julkisesti sanonut olevansa anarkisti on hyvin tuohtunut tästä. Hänen mielestään se, että ei äänestä on poliittinen ilmaisu siihen, että ei usko nykyisen äänestysjärjestelmän toimivan.

Hänen mielestään nykyinen äänestysjärjestelmä on viallinen koska äänet menevät puolueelle ja nykyisen laskentajärjestelmän ansiosta vähemmän ääniä saanut ehdokas voi päästä kansanedustajaksi enemmän ääniä saaneen kustannuksella.

Ystäväni mielestä äänestämättä jättäminen ei siis ole passiivisuutta, vaan päätös olla tukematta sellaista äänestysjärjestelmää joka ei omasta mielestään ole oikeudenmukainen.

Haluaisin kuulla sinun näkemyksiäsi asista ja miksi oikeasti niitä jotka eivät äänestä sanontaan nukkuviksi?

Onko se jotain poliittista peliä suurten puolueiden taholta?

Voisiko joku muu nimi olla parempi kuin nukkuvat?


 • Dey-keep-coming-back, nainen

Paras sängyssä  4

Hei Walter! Olen jo keski-ikää lähestyvä daami, mutta mieltäni vaivaa eräs asia, johon tahtoisin saada mielipiteitä. Miltei poikkeuksetta kaikki miehet joiden kanssa päädyn harrastamaan pimeän puuhia, sanovat että olen poikkeuksellisen hyvä ja intensiivinen sängyssä, ihmeellinen. And they keep coming back. Tai ainakin yrittävät. Onko todella niin, että miehet aina sanovat että nainen on poikkeuksellisen kuuma tapaus sängyssä, ainutlaatuinen kokemus, he tekevät mitä tahansa saadakseen yön kanssani jne. vai onko se vain aina asiaankuuluva ja pakollinen kommentti? En voi mitenkään verrata itseäni muihin, siis niin että saisin todellisen asianlaidan selville... Tarkennukseksi, myös entinen avopuolisoni on sanonut minun olleen paras koskaan, kun hänen kanssaan sattumoisin asiasta juttelin. Olenko siis poikkeuksellisen loistava sängyssä? Ihan oikeasti?


 • Ihmettelevä Pamela, 25 v nainen

Sikoja ratikassa  5

Viimeksi eilen kävi näin: Istuin ratikassa ja Oopperan kohdalla tuli kyytiin kaksi pöhöttynyttä viinalle haisevaa miestä. He istuivat vastapäätä minua ja alkoivat keskustella keskenään minusta. "Oisko toi alaikänen?" "No, kysy siltä!" "Hyvät munkit." "On kyllä hyvännäkönen." "Ois kyllä hyvä päästä paneen." "No joo vittu." Koko ajan katselin ikkunasta ulos ja leikin, etten kuule mitään. Miksi ihmeessä viisikymppiset hikiset äijät kuvittelevat pääsevänsä pöksyihini näillä sulosanoilla muutaman rohkaisuryypyn jälkeen? Eikö heillä ole ollenkaan suhteellisuudentajua? En edes pidä erityisemmin miehistä!


 • Huuli pyöreänä, 25 v nainen

Liian outoa  1

Onko poikaystävästäni tulossa homo? Pimppa ei kiinnosta mutta suihinotto kyllä. Kaiken lisäksi hänestä on tullut siivousintoilija, vaikka ennen kaikki paikat oli ihanasti rempallaan. Mitä teen, spermaa on jo nielty tarpeeksi ja omat orgasmit saamatta!!!!


 • vaimon mies, 35 v mies

walter ei saanut  3

Sinäkö se olit, joka yritti mun vaimoa pokata viime lauantaina? Puristit sen tissii ja huusit Auauauauauauauuuuuu!!


 • Jalmari vaan, 32 v mies

Miksi PUA - genre jäi marginaaliin?  4

Olen lukenut artikkelisi pelimiehistä yli kymmenen vuoden takaa.

Sinulla lienee jonkinlainen tuntuma siitä mistä kaikki alkoi, mikä oli genren huippukohta ja mitä sitten tapahtui.

Amerikassa genre nousi marginaalista valtavirtaan Neil Straussin Pelimies- kirjan vetämänä.

Suomessakin ilmeisesti oli hinku vastaavaan.

Kerro sinä omin näkemyksin miksi PUA - genre jäi Suomessa marginaaliin?

Ja olisivatko he voineet tehdä jotain toisin noustakseen uskottavasti valtavirtaan.


 • keskivertomies, 24 v mies

Voiko keskivertomies tuntea itsensä rakastetuksi?  4

Niin miten on? Mieshän joutuu käytännössä aina tekemään aloitteet. Naiset tekevät aloitteita korkeintaan todella komeille miehille. Nyt siis ei lasketa sitä, kun nainen haluaa pysyvän suhteen ja lähestyy jotain hyvätuloista miestä, joka osaa hoitaa sen lapsia ja tehdä kotitöitä.


 • Pettynyt vaimo, 38 v nainen

Mieheni seksipalstakoukussa  1

Miksi varattu mies tekisi seksinhakuprofiileja jatkuvasti, jos ei hae fyysistä kontaktia (niin kuin väittää)? Mieheni on jäänyt usein kiinni seksinhakuprofiileista (palstat ovat seksisuhteen hakemista varten, ja useimmilla on alastonkuvia, tai kuvia vain alapäästä; myös mieheni on välillä laittanut niihin mulkkukuvia), ja on selittänyt tekojaan vain näin: "olin tyhmä, en tiedä miksi, anteeksi", ja viimeisimpänä "ehkä se on joku addiktio".

Hän tietää, että profiilit loukkaavat minua syvästi (meillä ei ole juuri läheisyyttä eikä hellyyttä suhteessamme, ja hän on viesteissään muille naisille kehunut ulkonäköä ja ehdotellut kaikkea, mitä ei kuitenkaan minulle, vaimolleen, tee), mutta jatkaa silti, ja luottamus on mennyttä. Minusta se on pettämistä. Pelkät kuvapalstat (esim. omakuva.org) ymmärtäisin, mutta en chattailua vieraiden kanssa.


 • Debytantti54, 22 v nainen

Vapaa vai varattu  3

Oi Walter, kerropa miten edetä diskreetisti tämän päivän seuraelämän pyörteissä. Olen tapaillut oman osani vastakkaista sukupuolta ja eräs asia on jäänyt mysteeriksi: mistä tietää, että suhde treffailukumppaniin on muuttunut sellaiseksi, että molemmilla on oikeus odottaa uskollisuutta puolin ja toisin? Alkuun kuvittelin lapsellisesti, että on sopivaa tapailla vain yhtä ihmistä kerrallaan, kunnes huomasin useampaan kertaan, etteivät miehet noudata tällaisia sääntöjä lainkaan. Toisaalta sitten suututaan, jos minä teen samoin, eli tapailen useampaa. (Asian kysyminen suoraan toiselta tuntuu kiusalliselta, en halua painostaa ketään seurustelusuhteeseen.) Astuuko yksinoikeus toiseen voimaan vasta silloin, kun siitä erikseen yhdessä sovitaan vai esimerkiksi sen jälkeen kun on harrastettu seksiä ekan kerran yhdessä? Missä tämä mystinen raja kulkee?


 • M255, 25 v mies

Lihan ja järjen taisto  3

Hei walter! onko miehen mahdollista tietää onko hän oikeasti kiinnostunut naisesta ennen seksin harrastamista tässä nykymaailmassa? Niin usein kiinnostus on lopahtanut heti kun lihallinen himo on tyydytetty, vaikka takana olisi muutamat treffit ja tiivistä yhteydenpitoa muutenkin. Onko kyse siis vain siitä, että kemiat eivät ole kohdanneet makuuhuoneessa vai onko järjenjuoksu ollut tiessään kun veri on ollut pakkautuneena toisessa päässä? Proaktiivisena toimenpiteenä olen ennen ensitreffejä pyrkinyt tyhjentämään tuntemukseni omakätisesti, mutta tuloksetta.


 • Cat13, 18 v nainen

Mistä itselle kumppani?  2

Tarvitsisin hieman apuasi Walter.
Ensinnäkin, haluaisin kovasti itselleni kumppanin, mutta en ole ikinä ollut suhteessa kenenkään kanssa. Rakastumisia on kyllä ollut ja katseita on vaihdettu melko tiuhaankin, mutta ikinä en ole uskaltanut tehdä aloitetta. Aina en ole edes puhunut kyseiselle henkilölle. Mikä siis avuksi? Pitääkö minun yksinkertaisesti odottaa, että se toinen osapuoli tekee aloitteen vai miten saisin ujouteni selätettyä? Välillä jo tuntuu siltä, että louvutan jonkun henkilön suhteen heti, ajattelen ettei tästä kuitenkaan tule mitään.
Toiseksi, en edes tiedä mistä löytäisin itselleni sopivan kumppanin. En oikeastaan käy baareissa vaan vietän suurimman osan vapaa-ajastani kotona. Tietäisitkö mistä Oulun seudulta löytyy synkänpuoleisia hevareita/gootteja muualtakin kuin baareista?


 • Kainaloton, 22 v nainen

Onko kauneus turhaa?  16

Miksi komeilla ja hyvännäköisillä miehillä on yleensä melko tavallisen näköiset naiset kainalossa? Miksi me kauniit naiset emme kiinnosta vastakkaisen sukupuolen komeimpia ilmestyksiä?


 • Heterokokelas, 21 v mies

Haluaisin heteroitua  6

Terve! Olen itse asiassa homppeli, mutta viime aikoina olen alkanut...heteroitua. Haluaisin yrittää harrastaa seksiä naisen kaa. Ongelma: Miten mä selitän tämän neidille? Pitäiskö edes selittää? Loukkaantuisko se, jos sais tietää totuuden jälkikäteen?


 • Murheellinen, 26 v nainen

Sydäntäni riipii  4

Hej Waltsu! Omaatuntoa rassaa, kun annoin rukkaset ihan mukavalle, hauskalle ja suht komeallekin miehelle... Olen onnistunut tähän astisessa elämässäni välttämään näitä tilanteita aika pitkälle sillä, että olen yksinkertaisesti käyttäytynyt tympeästi, jos juttu on alkanut maistua puulta, jolloin jonkun ajan kuluttua mies yleensä saa tarpeekseen ja tajuaa pistää poikki, säästäen minut tunnontuskilta siitä, että särjin hänen sydämensä. Nyt kuitenkin päätin, että en enää jaksa tuhlata aikaani suhteeseen, jossa en viihdy. Sydäntäni riipii, kun muistelen ilmettä miehen kasvoilla kun sain sanottua asiani. Tunsin itseni lähinnä petolliseksi munahaukaksi. En oikeesti ymmärrä, miten jotkut voivat lennellä kukasta kukkaan ilman mitään tunnontuskia... Olisiko sittenkin pitänyt noudattaa aikaisempaa toimintamalliani ja antaa poikarukan uskoa, että hän oli se joka jätti?

Edellinen