Sisäpiiri

Edellinen
 • Tauno Tuonpuoleinen, 96 v nainen

Taivaasen tempaus  1

Moro Walteri!
Kerroppa mistä jälkeläiseni saavat tietää, jos minut on kuolemani jälkeen tempaistu taivaaseen?
Onko uskovaisilla kenties jokin seurantakoodijärjestelmä käytössä?
Itse ajattelin josko voisin testamentissani vaatia että monumentaalinen 2 metriä korkea ja 2 tonnia painava hautakiveni asennettaisiin vaakasuoraan haudan päälle.
Tällöin voisi kiven siirtymisestä päätellä, että olisin päässyt Herrani luokse. Myöskin hautakiveni olisi ilkivallalta suojattu, kun se olisi jo valmiiksi kaadettuna.


 • jkusti, 37 v mies

suomalaisten wc-pönttöjen muotoilusta...  1

onko olemassa kotimaista wc-pönttö mallia jossa olisi otettu huomioon meidät, isolla munalla siunattu vähemmistö suomen kansasta jolla ei ole mahdollisuutta käydä istumapissalla kotimaisella pöntöllä ilman että heppi hieroo pöntön etureunaa. samaan aikaan alakerran ilmoitustaulu täyttyy lorinan vastaisesta propagandasta.
mikäli tiedät pönttömalliston jossa tämä on otettu huomioon tai jos voisit vaikuttaa ko.tuotteiden valmistajaan kyseisen muotoilullisen epäkohdan korjaamiseksi.


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Onko Jumalalla huumorintajua - jota tämä ateisti ei vain ymmärrä?

Hei. Mulla on jotenkin keskeneräinen olo nyt ihmisenä.
Viisaudenhammasta kolotutti eilen ja olen varma ettei kyseessä ole kah-vituttamisesta ( Oikea ala takarivi, kielen puolelta). . .

Käypähoito.fi suositusten mukaan kontekstin mukaisessa artikkelissa annnetaan ymmärtää että..."Viisaudenhampaat ovat erityisesti nuorten aikuisten ongelma jolloin Viisaudenhampaan keskeinen ongelma on ympäröivän ikenen tulehdus. Hammaslääkärit puhuvat tällöin perikoroniitista. Tämä on erityisesti 20–25-vuotiaiden ongelma ja koskee useimmiten alaviisaudenhammasta."

Mullahan on ikää lasissa kolkeet-kaks-vee niin miten on mahdollista että Visurtit oirelee vasta nyt? No kuitenkin tämän tajuamisesta sain Kilon hammasterveyspäivystykseen tunnin varoitusajalla ajan jolla määrättiin Antibioottihoito + maitohappobakteereja.

Jotenkin tuntuu siltä että Jumalalla on huumorintajua...Minä en vain näe tätä niin kuin Hän näkee. Mikä neuvoksi?


 • BIrkko, 31 v nainen

Kaksiintumassa?  1

Mielessäni on pyörinyt jo useamman viikon tutusta kappaleesta versio, jota löydän itseni laulamassa: "Sateenkaaren toisella puolen onBI maa..." Olenko Walter löytämässä itseni tai mitä tämä tällainen on?


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Huominen on huomenna, eilinen on vuoden päästä  1

Menin antamaan pakit ihmisettärelle soittoruokalassa.
Hän loukkasi minua verisesti irstaan tökeröllä iskurepliikillä, joka kuului: "Sun mutsis on varmaan kuuma esihistoriallinen sedimenttikerros kun oot noin timantti! Voisitko vilauttaa sun persettä?"

Teinkö moraalisesti oikein näyttäessäni närhen munat hänettärelle?


 • Parvekkeen reunalla, 36 v mies

Parvekkeella  3

Dear Walter!

Koska olet lähes kaikkien alojen asiantuntija, ja urbaanin elämän tietäjä, niin luotan siihen, että osaat vastata mieltäni jo pitkään askarruttaneeseen kysymykseen.

Ida Paul laulaa duetossa Kalle Lindrothin kanssa:"Mut tuliks sulle mieleen et mitä jos nyt tän illan teema ois että mä sua parvekkeella".

Kysymykseni kuuluukin, että mitä hittoa ne siellä parvekkeella oikein tekee?!? Vaikka kuinka tarkasti kuuntelisin tuota biisiä, niin asia ei millään selviä. Pliis Walter, selvitä tämä pikaisesti!


 • Kiitos teille, 21 v mies

Tampereen ja Kokkolan naiset  4

Miksi Helsingissä saa parhaiten naisilta, jotka ovat kotoisin joko Tampereelta tai Kokkolasta?


 • Synnin tuskissa, 38 v mies

Tee se itse mies  5

Olen tehnyt syntiä kiitettävästi viime vuoden aikana. Lähinnä runkkausta ja ylensyöntiä. Pääsenkö vähemmällä jos jeesaan jumalaa ja rankaisenkin itse itseäni täällä maan päällä. Mitä muotoa Sinä Hyvä Waltsuveli suosittelisit minulle?


 • Köyritäänkö?, 30 v nainen

Mitä tarkoittaa köyriminen?  2

Selitä nyt Walter -setä tyhjentävästi, että mitä meinaa köyriminen? Onko se viatonta pussailua, halailua ja kiehnäämistä ilman sukupuoliaktia vai onko se sitä itseään? Tästä on selkeästi liikkeellä eriäviä mielipiteitä ystäväpiirissä ja tarvitsemme selvyyden asiaan. Myöskin väärinymmärrykset ja ymmärtämättä antamiset jäänevät vähemmälle kun tämä asia selviää.


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Vanha suola panettaa...Oh, pretty Woman  2

Minä olisin halunnut naimisiin, hänetär olisi halunnut naida.
Hänetär olisi halunnut elättäjän, minusta tuli yhteiskunnan elätti. Minä olisin halunnut yhden, hänetär olisi halunnut toisen ja kolmannen. Hänetär olisi halunnut Receptioniin kanssani, minä vajosin Inceptioniin. Minä haluan olla poika, hän olisi halunnut lapsia.

Olin 15 vuotta kevyempänä 45kg nuorempana kuulemma tissilihakset värähtäen kävelevä seksifantasia erään hemaisevan lukiolaisettaren mielestä. Tuolloin kommentoin tätä ilmeistä flirttiä Jeesuksen tavoin arvoituksellisesti seuraavaan tyyllin ilmeisen flirtin kyseenalaistaen.: "Nyt meni yli hilseen, polla ei sulata, ei mahdu kaaliin: Kuinka seksifantasia osaa kävellä?"

- Nyt nykyisenä Ateistina harmittaa että olin Herran nöyrä palvelija -

Ah, mistä löytäisin elämäni rakkauden? En ole Somessa. Voinko laittaa Hesariin ilmoituksen että Hei sinä vaaleatukkainen nainen silloin lukiossa 15 vuotta sitten, mennäänkö kahville?


 • Ritva Rovasta, 46 v nainen

Nuoren miehen siemen  5

Maistoin parikymppisen pojan siemenen ja maku erosi merkittävästi iäkkäämmän aviomieheni siemenestä. Vaikuttaako ikä makuun?


 • Nörttiniilo, 31 v mies

Missä mennään?  4

Minusta on alkanut tuntua että paneminen ei ole enää niinkään in. Mitä luulet, syrjäyttääkö virtuaalitodellisuus vitun lähitulevaisuudessa?


 • Antionio, 19 v mies

Uutta vuotta  1

Kerros Walter parhaat tärpit uuteen vuoteen • Rataparru, 35 v mies

Marian kohtalo  1

Aloin pizzaa tehdessäni miettimään Raamatun Jeesuksen äidin Marian kohtaloa. Mitä hänelle kävi? Osaatko Walter kertoa, mätäneekö hänkin maassa odottaen toista tulemista ja taivaaseen tempausta vai järjestyikö hänelle yhdensuuntainen pääsy suoraan ikään kuin VIP-lipulla taivaaseen?


 • Parleevuufransee, 34 v mies

Helenanpäiväkahvit  2

Ystäväni on hulluna Helenaan. Ja homo, ei niin, että sillä olisi nyt mitään muuta merkitystä kuin että Petäistön ei tarvitse pelätä kunniansa puolesta.

Voisitko Walter järjestää Rouva Petäistön oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan, jotta ystäväni voisi sattua paikalle juuri sopivasti?


 • Senkin tuhma Tove!, 36 v mies

Muumien peräaukottomuudesta  4

Terse Waltsu!

Olen miettinyt ahnaasti muumien puuttuvaa peräreikää. Onko muumitalossa kuitenkin wc-tila? Onko siellä wc-pönttöä tai edes etelänmaahenkistä tusselonhuuhteluallasta?

Nimittäin vieraat - muumien vieraat, kait he nyt sentään edes töräyttävät tortun tai kaksi aina silloin ja tällöin? Entä jos tarve tulee juuri muumeilla vieraillessa?

Ainakin se vanha pervo Hemuli on juuri sen näköinen, ettei pidätyskykyä ole ihan loputtomiin ;) Ja ulosteinkontinenssiin ottamatta kantaa, sä Walter näytät ihan Hemulilta!


 • Ho Rat Shu, 23 v nainen

Nukkuneen rukous?

Mistä Walter tulee sanonta "Nukkuneen rukous"? Saan usein kuulla näyttäväni nukkuneen rukoukselta. • Teekauppias, 35 v mies

Perustuslain mukainen oikeus hunajaan  1

Mainitset Walter-parahin radiohaastattelussa, että sinulla on mielestäsi perustuslain mukainen oikeus lisätä teehen hunajaa. Oletko tarkastanut asian esimerkiksi perustuslakivaliokunnalta?

Edellinen