Sisäpiiri

Edellinen
 • Herttoniemi, 22 v nainen

Missä ovat juutalaisnaiset?  2

Hei Walter! Olen älyllä ja kohtalaisella ulkonäöllä siunattu nuori nainen, jolla on rento asenne ja potentiaalia vaikka mihin. Viime aikoina olen huomannut pitäväni juutalaisia piirteitä esteettisesti viehättävinä. Lisäksi ne harvat yksilöt, joiden kanssa olen jutellut vaikuttavat lämminhenkisiltä, fiksuilta tyypeiltä, joiden huumori puree minuun. Haluaisinkin nyt tietää, missä Stadin paikoissa kaikki kuumat juutalaismimmit viettävät yöelämää tai missä heihin voi muuten parhaiten tutustua?


 • A. Seksuaalinen, 59 v mies

Elämän taitekohdassa  1

Parahin Walter, Onnistuin sanomaan EI (!!!) vakituisen
naisystäväni vonkaukselle ja vieläpä päättämään puhelun ystävällisissä merkeissä, vedoten juuri menossa olevaan autotallin siivoamiseen, johon juuri olin päässyt uppoutumaan. - Arkaa, sarastavaa miehen vapautumista
naisten seksuaalisesta vallasta vai olenko tulossa ASEKSUAALISEKSI? • Uneton Helsingissä, 21 v nainen

Menestyjänaista metsästämässä  1

Hei Walter! Olen nuori, kaunis, akateeminen ja menestyvä nainen ja etsin toista kaltaistani. Kuitenkin lähes poikkeuksetta tapaamani lesbonaiset ovat hippejä tai kunnianhimottomia downshiftaajia, jotka kehittävät nopeasti alemmuuskompleksin minua kohtaan. Mistä löytäisin siis menestyviä ja upeita naisia nauttimaan kanssani elämästä ja kulttuurista?


 • Douppaus laillisek, 23 v mies

Lovedopingia  6

Heippa kämpin wallu, kuule, nyt on pirun ohranen ja visanen kyssäri sulle. Joku aikaa sitten joku kysy sulta, et miks sillon kun rakkauden valtatiellä alkaa olemaan jotain sutinaa, tulee aina ruuhkaa, mut muulloin on aina ihan hiljasta. Vastasit et tyypit säteilee jotain hekumaa ulospäin ja siks kaikki haluu panna sua tai jotain sinne päin. Nyt kysynkin, voiko tuota onnea ja ulospäin huokuvaa hekumaa jotenkin huijata, ts. onko jotain lovedopingia (esim. jotain endorfiiniruiskeita), jota voisi tykittää suoneen tahi lihakseen, jotta muut luulis et saa pillua vaikka ei oikeesti saiskaan? Sit sitä huokus ja alkas saamaan pillua oikeesti. Sanosin et tässä on markkinarakoa.


 • Baabushka, 22 v nainen

Suolakurkkuhuijaus  2

Hei kuule, Walter de Vamp, kuulin tuossa taannoin kovin shokeeraavan tiedon venäläisestä ruuasta: suurin herkkuni, eli suolakurkkuviipaleet maustettuna hunajalla ja smetanalla, on täysin vieras yhdistelmä Venäjän venäläisille. Miten tämä on mahdollista? Kuka on huijannut meitä suomalaisia ihastumaan tähän herkkuun? Kuka kumma kehtaa keksiä näin makunystyröitä kutkuttavan herkun ja laittaa sen vielä kaupan päälle jonkun toisen maan ruokakulttuurin piikkiin? Oletko muuten itse maistanut tätä yhdistelmää?


 • Per S. Vertti, 23 v mies

Käytön jäljet kakkosessa  5

Arvoisa panoasiaintuntija! Mieltäni on alkanut askarruttamaan kysymys, joka on ehkä hiukan tavallista tiukempi, mutta jonka juuri sinä olet oikea avaamaan. Näkyykö se henkilön kakkosesta, jos siinä on ollut kaksisuuntainen liikenne?


 • Äkäpussin hellu, 32 v nainen

Kuinka äkäpussi kesytetään?  3

Moi Waltsu. Olen tapaillut muutaman kuukauden miestä, jonka mielialoista en kertakaikkiaan saa selvää. Minulla on kiireinen työ ja joudun tekemään paljon ylitöitä, matkustamaan jne. Olen silti tehnyt parhaani järjestääkseni minulle ja miesystäväni tapaamisille aikaa ja nähdäkseni onnistunut hyvin - pari kolme yhteistä iltaa viikossa on mielestäni kohtuullisesti, varsinkin kun enempään en pysty. Vaikka mies valittaa, ettemme näe tarpeeksi, hän itse kieltäytyy välillä treffeistä vedoten johonkin aika heppoiseen syyhyn, kuten kuntosalilla käyntiin (salille voi mennä minä iltana hyvänsä, minä en taas voi työajoilleni mitään). Toisinaan hän lähettelee hempeitä tekstareita, joissa puhuu rakkaudestaan ja kaipauksestaan, mutta kun seuraavan kerran tapaamme, mies pilaa yhteisen aikamme kiukuttelemalla ja murjottamalla. Eräällä ystävälläni oli kerran suhde ihan samalla tavalla käyttäytyvään mieheen - yksinhuoltajana ystävättäreni ei voinut sännätä miehen luo sillä sekunnilla, kun tämä olisi sitä halunnut ja mies kiukutteli ihan samaan malliin. Miksi ihmeessä jotkut miehet käyttäytyvät näin? Voinko tehdä asialle jotain, vai onko vain yritettävä löytää ymmärtäväisempi kaveri?


 • tuhma tonttu, nainen

Joulu  1

Kuinkas Maister de Campin joulu sujui? Pääsitkö leipomaan tai edes maistelemaan piparia? Tuoksuiko kammarissasi torttu? Jakoiko pukki ahkerasti lahjojaan?


 • Elmonen, 24 v nainen

Bussikuskin hätätila  5

Mieltäni on jo pitkään askarruttanut kysymys bussikuskien (tai raitiovaunu, metro, mikä lie) mahdollisuudesta suorittaa tarpeensa työaikana. Mitä bussikuskin kuuluu tehdä siinä tilanteessa, että hän on esim. tauolla syönyt jotain sopimatonta ja pian takaisin rattiin istahdettuaan ja ajamaan lähdettyään huomaa polttavaa tunnetta takamuksessaan? Pienillä paikkakunnilla ymmärrän, ettei ongelma ole ihan vastaava, koska kuski voi todennäköisemmin pysähtyä ja käydä pusikossa tarpeillaan (ilman, että kukaan huomaa), mutta entä kaupungin sykkeessä? Jättääkö kuski autonsa ja ryntää ulos matkustajien pällistellessä tilannetta, vai kuuluuko kuskien käyttää vaippoja ajon aikana, jolloin hätä ei välttämässä ole tämän näköinen. Arvoisa Walter, kerro minulle mitkä ovat kuskin vaihtoehdot?


 • Vaihteluakiitos, 23 v mies

Parhaat vapaa-ajan vietto mestat!  1

Hei Waltsu (kai saan kutsua sinua Waltsuksi, huomasin että monikaan ei niin ole tehnyt vielä). Rupesin tässä miettimään tänä iltana, kun alkoi kaljahammasta kolottamaan että minne mennä alkoholittomalla linjalla?

Vapaa-ajan viettoon löytyy moniakin paikkoja. Jos siis satut olemaan nuori alaikäinen (tarkoitan tällä esim. nuokkareita). Aina ei silloinkaan, riippuen tietenkin siitä missä asuu. Mitkä olisivat parhaita vapaa-ajan vietto paikkoja, jos haluaa olla alkoholittomalla linjalla viikonlopun?


 • konnitsiva vaan, mies

Kapselimajoitusta?  3

Hei Walter! Seisoskelin tässä taannoin taksijonossa aamuyöllä, ja mieleeni tuli satunnaisissa matkailuohjelmissa esitellyt japanilaiset kapselihotellit, joihin väsynyt juhlija voi mennä lepäilemään tai vaikkapa harrastamaan lemmen töitä jonkun baarista löydetyn seuralaisen kanssa. Onko Suomessa mitään vastaavaa? Ja jos ei, niin voisiko tässä olla toimiva liikeidea? Ja jos voisi, niin ryhdytkö yhtiökumppaniksi?


 • Kisuttaja, 24 v nainen

Apua roikkujista eroon pääsemiseen!  6

Hei Walter, ihan sellaista suoranaista kyssäriä tähän väliin. Elän "opiskelija sinkku joka viikonloppu hörppäämässä Helsingin keskustassa"-elämää, ja viime aikoina jostain syystä on ollut pirusti vientiä. En tiedä onko se tämä kylmä ja ankea kaamos mikä pistää miehet ahdistumaan, mutta jostain syystä nämä kaikki yhden illan jutut ovat alkaneet soitella perään ja kyselemään että mitäs nyt sitten ja olisko haliseuraa mussun mussun. Onhan se mukava halailla joo, mutta kun ei vaan kiinnosta minkäänlainen vakava lässytys kotosalla, vaan ihan rehellinen perseiden veto mimmi kavereiden kanssa. Sitten kun olen onnellisena kuppilassa kivittämässä jotain kuumaa uutta kollia roikkuvat nämä yhden illan jutut hihassa blokkaamassa aikeitani. Miten saan nätisti kaverillisesti tämän asian esitettyä niin ettei mua inhota tai pidetä ihan lorttona kun tyytyväisenä nautin omasta vapaudestani? Help!


 • just thinking, 25 v nainen

blackout  3

Hallöchen,
Viime viikonlopun juhlinnasta puuttuu 2 eri tapahtumasta muistikuvia. Eikä siitä syystä että olisin älyttömia määriä alk. nautiskellut -kroppa ei vain kestänyt keskimääräistä määrää.
No jokatauksessa, olenkin miettinyt jo useita vuosia, onko se mahdollista että henkilöt,jotka "potevat" muistinmenetystä yön aikana, käyttäytyvät kummiskin asiallisesti, puhuvat selvästi ja eivätkä horju -ja näyttävät vielä ok:lta ?
Vai meneekö se aina niin että blackoutin tullessa henkilö näyttääkin hyvin sekavaiselta?


 • kiusallista, mies

Jos olisin nainen  1

Jos olisin nainen, tahtoisin harrastaa kuumaa seksiä Walterin kanssa.


 • Frida Z., 34 v nainen

Seksivalistusta  5

Heippa Walter! Seurestelen miehen kanssa, jolla on hepatiitti C. Haluaisimme jättää kondomin pois varsinkin suuseksistä, mutta pelkään tartuntaa. Lääkäri sanoi, että pitkäaikaisessa seurustelusuhteessa kondomia ei enää tarvitse C-hepatiittia sairastavankaan kanssa käyttää. Tämä ei mielestäni käy järkeen - eihän seurustelun kesto muuta viruksen tarttumisen herkkyyttä mitenkään. Mitä tehdä? Kuinka todennäköisesti saan tartunnan, jos annan poikakaverilleni suuseksiä ilman kondomia ja varsinkin jos nielen? • onaleash, 20 v nainen

Lahna vai tiikeri  2

Olen aina ollut villi ja äärimmäisen kokeilunhaluinen sängyssä. Tämänhetkinen mieheni sytyttää minut kuitenkin kokonaan uudella tavalla ottaessaan ohjat omiin käsiinsä. Hän sanoo milloin käännyn ja milloin teen mitäkin. Seksi on suoraa kuin 50shades of greystä. Sänkyhommat on parempia kuin koskaan. Minulle. Ongelma siis on siinä, kun mieheni komentelee minua kutkuttavasti sängyssä, lopun aikaa makaan kuin lahna(?!!) Pitäisikö minun? Meneekö miehen valtapeli pilalle jos käskytänkin häntä kesken temmellyksen? Voiko hän olla tyytyväinen lahnaan vai olenko hänen huonoin sänkykokemuksensa? Mistä siis "dominoivat" miehet pitävät? Teen kyllä kaiken kuten käsketään mutta ensimmäistäkään aloitetta en ole tajunnut tehdä.


 • Hämmentynyt, 21 v mies

Poliittinen hätätila  8

Mitä tapahtuu jos Tasavallan presidentillä on kova vatsatauti itsenäisyyspäivänä? Siis sellainen, että kamaa tulee kummastakin päästä jatkuvana virtana.


 • Lassen fani Matias, 28 v nainen

Kiitos Lasse!  1

Miten voisin tavata Lasse Mårtenssonin? Hänen musiikkinsa pelasti minun elämäni ja koko tämän maailman mitä jaloimmalla tavalla ja haluaisin tavata Lassen kiittääkseni häntä työstä jonka arvon tajuavat hyvin harvat.

Edellinen