Sisäpiiri

Edellinen
 • Haluan tietää, 24 v mies

Missä on toinen Saunalahti-lähetyssaarnaaja?

Mitä sille toiselle Saunalahti-lähetyssaarnaajalle tapahtui? Niitä oli ensimmäisessä mainoksessa kaksi, mutta nyt toinen on korvattu robotilla. Muistelen, että yhdessä mainoksessa toinen kavereista joutui jonkin alligaattorin kynsiin. Siihenkö se kuoli? Mikä on mainossarjan storyline-selitys toisen katoamiselle? Ja mikä on totuus? Tapahtuiko näyttelijälle jotakin?


 • Ei yrttejä, 27 v nainen

Vinkki kaupunkiviljelijälle  4

Hei Walter, oletko huomannut että aurinko paistaa? Kohta on kylvetään siemenet kaupunkiviljelijöiden palstoille. Olen tietenkin jutellut ystävieni kanssa, mutta onko sinulle jokin kiinnostava vinkki siitä, mitä kannattaisi tänä kesänä viljellä? Vai ovatko sormesi mullattomat?


 • Laiheliini, 42 v mies

Minä ensin  4

Mistä johtuu se että ihmiset luonnostaan pelkäävät ruuan loppuvan juuri omalta kohdaltaan kun he ovat jonottamassa seisovaan pöytään?


 • Taistelu Jaska, 23 v nainen

Taistelu-uroon kaipuu  1

Olen nuori nainen pääkaupunkiseudulta tosi miehen kaipuussa. Erityisesti vapaaottelijat kiinnostaa, mutta muutkin taistelulajien harrastajat leijuvat päässäni yksinäisinä iltoina. Jotain miehistä ja testosteronista noissa lajeissa vain on. Tuollaiset lajit ei kuitenkaan tunnu minun jutultani. Joten Walter, mistä löydän tällaisen miehen itselleni? Onko salille liittyminen ainoa vaihtoehtoni?
Terveisin.


 • "Yksinäinen", 51 v mies

Lähteekö nainen etsimään  2

Terve Walter De Camp misthän mä löytäisin naisystävän kun en o mikän ravintola ihminen. Olen 51v sinkkumies täältä varsinais-suomesta oon tumma tulinen ja kiihkeä käyn töissä ja on mukavat harrastukset en tupakoi enkä käytä alkoholia pidään myöskin rauhallisista koti-illoista mukavan työpäivän jälkeen. Niin jos joku nainen luke tämän näin ja kiinostus heräsi niin luuletko Walter että hän voisi löytää minut täältä Turusta merimies aiheiselta kadulta?


 • Tuoreustakuulla, 63 v mies

Hyvin säilynyt  1

Tutustuin viime kesänä Liettuan Vilnassa nuorekkaaseen
viiskymppiseen naiseen, jolla pillukin oli kuin teinitytöllä jota ihmettelin suuresti. Nyt tiedustelisin Sinulta, arvoisa monitieteen maisteri, saattaisikohan tämä ilmiö johtua Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuuden aiheuttamasta säteilystä? Säteilytyshän takaa elintarvikkeille pitkän säilyvyyden, jolloin lihakaan ei happane. Minä kun en ehdi millään tekemään laajempaa kenttätutkimusta aiheesta, niin lukisin mielelläni Sinun kommenttisi tästä päätelmästäni.


 • Rappari.rappas.taloa, mies

Milloin suomi-hipitihoppi vihdoin muuttuu "so last seasoniksi"?  1

Niin Walter, en enää välittäisi kuulla yhtään kökköä suomenkielistä puhelaulubiisiä huonoine riimeineen, tai jotain typerää wannabe-ganstailua, joka ei vaan ole yhtään uskottavaa suomalaisessa sosialidemokratiassa. Joko tämä kohta trendi kohta loppuu? Olen odottanut sitä jo siitä saakka kun Pikku G teki ensi sinkkunsa, ja vähintäänkin siitä saakka kun Tseekki sytytti mummojen aluspöksyt liekkeihin tavailemalla puhelinlankaa Vain Elämäässä.

ps. Teukka Tumonen. En ole kateellinen Tsekkosen rahoista tai menestyksestä. Matti ja Teppokin on myyneet kuulemma yli miljoona levyä, mutta en ole kateellinen heillekään, enkä pidä heidän musiikistakaan.


 • Köyhä tuhoutuja, 22 v nainen

Rikkaiden avaruusasema  3

Kun maapallo ilmastomuutoksen takia tuhoutuu ihmiselle elinkelvottomaksi, mihinkähän upporikkaat viime hetkellä pelastautuvat? Luksusavaruusasemalleen vai toiselle planeetalle? Ja miten he saavat hapen riittämään? • Pää asialla, 22 v nainen

Kenen kanssa se mies rakasteli?  2

Kävin taannoin mielenkiintoisen keskustelun ravintolassa erään heteromiehen kanssa, joka on jäänyt askarruttamaan minua. Keskustelun aiheena oli miehen valtava innostus, kun hän naisen kanssa sängyssä ajatteli olevansa kyseinen nainen ja puuhastelevansa itsensä kanssa. Nainen oli kuulemma kehunut miestä taitavaksi rakastajaksi. Onko kyseessä jonkinlainen omasta kehosta irtautumisilmiö vai pitkälle kehittynyt perversio?


 • Tietämätön Erkki, 27 v mies

Vinksin vonksin  2

Erkki haluaa tietää miten homot la lesbot suhtautuvat toisiinsa? Entä suhtautuvatko homot heteronaisiin eri tavalla kuin lesboihin?


 • Puudelipoika, 24 v mies

Ei nimi koiraa pahenna  3

Loukkaanko jonkun ihmis- tai eläinoikeutta jos annan koiranpennulleni nimeksi Homo?
Näetkö Sinä toimittajana siinä kenties jotain epäsopivaa näinä ahdasmielisyyden aikoina?


 • Huono valehtelija, 27 v nainen

Alanko huiputtaa miehiä?  1

Hei Walter, tähän saakka olen miehiä tapaillessani puhunut heille itsestäni totta. Pitääkö minun nyt siirtyä miesten käsittelyssä post-truth-aikaan ja kertoa heille itsestäni feikkiuutisia? Näistähän on paljon puhetta.


 • Ilomantsin Ilmari, 19 v mies

Kohta pakataan  4

Minnekköhän Walter minun pitäisi muuttaa, että alkaisin saamaan pillua?


 • Olli31, 31 v mies

Onko Suomessa enää PUA-genreä?  2

Kaveri kuului aikanaan pelimiesyhteisöön, jotain 10 - vuotta sitten. Itse luin joskus Pelimiehen Käsikirjaa ja Niilon Pelimiestä.

Onko genreä enää?


 • Kaarina Kakkonen, 18 v nainen

Kakkosta ilman tuhnua  2

Hei! Poikaystäväni haluaisi kakkosta, mistä olen ehdottomasti kieltäytynyt, vaikka itsekin mieli tekisi kokeilla. Haluaisin ylläpitää hänen mielikuvaansa minusta kauniina ja tuoksuvana, mihin ei oikein asetu makuuhuoneödöörinä Au de Toilette (you know...) tai pasot lakanoissa.

Kerrotko Walter, miten homot - nuo luolasukeltamisen aateliset hoitavat pesut&putsaukset niin, että tarjolla on sulokas nautinto loppuun asti?


 • Arvo Tasanen, 34 v mies

Takaapäin  5

Haluaisin tasavertaisuuden nimissä, että nainen ottaisi minut takaapäin. En vaan ole löytänyt sellaista asentoa vielä seksioppaista, joten voisiko arvon toimittaja kuvailla millaiseen asentoon minun tulisi taipua, jotta tämä tasa-arvokysymys olisi mahdollista toteuttaa.


 • Porvari, 37 v mies

Miten eroon punavihreydestä?  5

Rakas Walter,

tarvitsen apuasi. Tapasin elämäni naisen. Tai niin luulin, kunnes ymmärsin hänen olevan ns. "punavihreä". Olen jo itse ymmärtänyt että se ei toimi ja haluaisin keskustella realistisista vaihtoehdoista. Mutta voima on hänessä vahva. Mitä tehdä? Tuleeko järki joskus perässä vai jätänkö hänet?


 • Loukattu, 21 v nainen

Miten kostan poikaystävälleni  7

Sain selville, että poikaystäväni on pettänyt minua monta kertaa. Me jatkamme yhdessäoloa, mutta miten kostan hänelle?


 • Pate.Perkkonen, 38 v mies

Kohta sataa... mutta mitä?  2

Vastasit aiemmin kysymykseen koskien Parvekkeella biisiä, jossa ilmiselvästi lauletaan seksistä. Sama koskee myös ihan ilmiselvästi Pete Parkkosen Kohta Sataa hittiä, eli aktistahan sekin selkeästi kertoo. Mutta entäs se kertosäe? Kohta sataa... siis mitä? Hikeä? Siemennestettä? Kultainen suihku? Squirttaus? Jos se ei liity mitenkään itse toimintaan, niin silloinhan se on yhtä eroottista kuin jos Pete laulaisi, että "alavilla mailla hallan vaaraa... vaaraa..". Itse asiassa kuvaavampi kertsi olisi Kohta palaa. Se voisi kuvastaa kiihkeän kuumaa tunnelmaa, tai viitata siihen että kohta nalli palaa loppuun ja rakkauden rypäleammus syöksyy ulos karvaisesta bunkkeristaan.
Anyways kuitenkin. Voitko avata tämän mulle oi sinä sanoitusten suurvisiiri? Vai onko tämän kevän teema, että kaikki vaan rankkasateessa?

Edellinen