Sisäpiiri

Edellinen
 • osa-aikahuligaani, 25 v mies

Jalkapallo

Hei Walter,

Intohimoisena jalkapallomiehenä olen aina ollut hieman huolissani katsoessani suosikkijoukkueeni peliä ensimmäistä kertaa deittini kanssa. En haluaisi antaa kuvaa, että olen alkukantainen luolamies, vaan sivistynyt herrasmies. Kuitenkin olen huomannut, että naiset ovat vaikuttaneet jopa enemmän kiinnostuneilta minusta yhteisen futistuokiomme jälkeen. Miellyttääkö heitä kenties hetkellisesti esiin kuoriutuva alkukantaisolento vai kymmenien vuosien sitoutuminen yhteen rakkauden kohteeseen? Kenties molemmat?


 • Höntsä Mullet, mies

Teemu Selänteen hiustyyli  2

Teemuhan on tietysti Suomen kaikkien aikojen kiekkoilija, ja varmasti muutenkin hieno ihminen ja roolimalli jne jne. Mutta miksi ihmeessä sillä on niin urpon näköinen hiustyyli? Vai enkä vaan tajua?


 • Ugly Model, 32 v nainen

Malliura nousuun  1

Hei ihana Walter! Minä olen nainen jonka ulkonäkö poikkeaa keskimääräisestä kauneuskäsityksestä, ja olen siis ihan hyväksynyt itseni tälläisenä olentona, mutta haluaisin olla malli. Onko Suomessa mallitoimistoa tai instanssia joka ottaisi listoilleen marginaalihenkilöitä?


 • Bonapartos, 25 v mies

Etymologiset iskurepliikit  1

Luen Carlos Ruiz Zafonin romaania Tuulen varjo. Siinä vilahtaa Barcelonan yliopiston kirjallisuuden professori, jonka sanotaan olevan menestyvä häntäveikko opiskelijaneitosten keskuudessa. Jutellessaan erään opiskelijakaunottaren kanssa hän kertoo tytölle, miten joku mies oli saanut "päähänsä kysellä minulta terska-sanan etymologiaa." Walter, onko etymologian käyttö pokausrepliikkinä erinomainen barcelonalainen keksintö, jota meidän kannattaisi viljellä Suomessa vai mistä professori Velasquezin naismenestys johtuu? Ja voitko myös kertoa meille amatöörietymologeille, mikä on terska-sanan etymologia?


 • karva-kalle, 29 v mies

Karvaton vai munaton?  1

Sheivasin munakarvat ihottuman takia, helpompi rasvata ja pestä. Yhden naisen mielestä olen friikki. Olenko?


 • Yksinäinen Daavid, 23 v mies

Amazonin lihasten likistykseen  4

Parahin Walter! Kysymykseni on hieman outo ja ehkä vähän nolokin. Tilanteeni nimittäin on se, että vaikka tunnen edelleen voimakasta vetoa naiskehoa kohtaan ja vaikka tytöt baarista toisinaan matkaani lähtevätkin, olen pikkuhiljaa huomannut etteivät nämä tavalliset neidot enää minua kummemmin kiinnosta. Olen jo pitkään haaveillut vahvan naisen iskemisestä! Enkä siis tarkoita luonteeltaan tuimaa typyä, niitähän baarit ovat pullollaan, vaan oikeasti fyysisesti vahvaa ja lihaksikasta naista. Tämä haave vaan tuntuu olevan täysin mahdoton toteuttaa. Missä kaikki suomalaiset kehonrakentajamimmit käyvät, jos heitä ylipäätänsä on olemassa? Onko tavallisen sanavalmiin nuorukaisen täysin mahdoton lähestyä heitä vai onko minun joko: a) Ostettava menolippu Amazonin sademetsiin ja etsittävä oma soturittareni sieltä, tai b) Ryhdyttävä bodariksi ja vannottava pyhä vala käsi Ison-Arskan kirjallisuuden päällä saadakseni näiden naisten huomion?


 • pumpulipallo, 28 v nainen

Sinkut koiranomistajat  2

Dear Walter, olen sinkku nainen ja omistan koiran. Haluaisin kovasti deittailla miesten kanssa, mutta aina törmään samaan ongelmaan: deittailemani miehet eivät pidä koirista. MIstä löytäisi sinkun miehen, jolla on koira tai haluaisi sellaisen (pääkaupunkiseudulla)? Koirapuistossa niitä ei tunnu paljon liikkuvan. Tiedän, että on blogisti Uneton Punavuoressa, joka kirjoittaa koirallisen miehen pariutumisongelmista, mutta hänkään ei valaise, missä vastaava nainen voisi tavata miehiä. Osaatko auttaa?


 • Ulalla, 19 v nainen

Hyvä sängyssä  2

Hei, Walter! Kertoisitko, mitä heteronaisen tulee tietää ja osata, jotta hän olisi hyvä sängyssä? Osaan (kuulemma) antaa miehelle hyvää suuseksiä, mutta siihen osaamiseni sitten loppuukin. Seksioppaiden ja naistenlehtien neuvot ovat korneja ja epäuskottavia ("hivelkää höyhenellä toisianne"). Onko olemassa oikeasti pätevää tämän alueen opasta tai voisitko muutoin valottaa asiaa?


 • Lube, 24 v mies

Rasittaa Sörnäisten metropysäkki  2

Minua on typeränä Järvenpääläisenä askarruttanut Sörnäisten metropysäkki. Kun laskeudun metron liukuportaita, portaiden yläpäässä ja alapäässä kuuluu ääni: tii-tii-tii-tidi-tii-tii-tii-tidi-tii... (eller annat liknande fuc**ing rasittava ääni). Muilla metropysäkeillä en tätä saatanallista säveltä ole kuullut ja oletan, että ääni kuuluu Sörnäisten pysäkillä myös silloin, kun en itse ole liukuportailla. Kenelle voin valittaa ja saada tuon äänen loppumaan, vai pitääkö hypätä metroon vasta Hakaniemessä?? Vai pysyä vain Järvenpäässä?


 • Sixten Kimpman, mies

Kannibalismin vaarat  2

Olen pitkään tilannut Alibi- lehteä, lähinnä sen
erikoisluontoisten otsakkeiden ja tarinoiden takia. Kuukausia sitten kannessa komeili otsikko, jossa kahden kannibaalin kerrottiin syöneen koulutytön. Luettuani otsikon kahteen kertaan, mieleeni ponnahti kysymys:
mitä jos koulutytöllä olisi ollut ärhäkkä sukupuolitauti? Olisivatko nuo kaksi puhtaaseen raaka-aineeseen uskonutta neuvostokannibaalia saaneet esimerkiksi HIV:n syötyään tätä huolimatonta tyttölasta? Kenen on vastuu? Vesi kielellä vastausta odottaen,


 • Birgit78, 36 v nainen

Pikkuhousut  3

Olen tässä miettinyt minkälaiset tyypit ostavat netistä naisten käytettyjä pikkuhousuja? Mitä kicksejä he saavat niistä? Ovatko he normaaleja perheen isiä joilla on perverssi tarve nuuhkia tuntemattomien naisten/tyttöjen pikkuhousuja vai muuten yhteiskunnan hylkiöitä jotka ei uskalla muuten olla naisten kanssa tekemisissä?


 • Elämää miettinyt, 45 v mies

Elämän tarkoitus?  7

Olen monta, monta vuotta pohtinut ajatusta, että mikä on elämän tarkoitus? Esim. Elääkö onnellisesti terveenä ja yksinäisenä ilman rakkautta vai perheellisenä ja masentuneena, jota kaikki ympärillä rakastavat sinua?


 • quiet-one, 25 v nainen

Teeskennelläkkö vai ei?  3

hallöchen Walter,

kysymykseni on yksinkertainen ja lyhyt. Olen hiljainen tyyppi sängyn puolella. Hyvin hiljainen. Kuulen usein kysymyksen tyyliin eikö kelpaa vai miksen ääntele olleskaan.

Olen tässä jo kauemmin pohtinut asiaa, pitäiskö mun alkaa teeskennellä voihkimista yms (tekeekö itseasiassa suurin osa naisista näin?) vai jatkaa omana itsenäni?


 • Räitäänkö, 32 v mies

Huoltoasemalla  5

Kun vaimo on odottanut autossa huoltsikalla, hän on pistänyt merkille että minä ja muut miesasiakkaat ku nousee autosta ni jok ikinen räkäsee noustessaa autosta. Onko tämä joku huoltsikkakulttuuri?


 • Hauikset kasvaneet, 39 v mies

Mikä olen?  8

Olenko perverssi vai sika? Ihastukseni kohteena on vaimoni siskontytär, parikymppinen, henkisesti kypsä, fiksu, urheilullinen ja äärettömän hyväkroppainen. Kaiken lisäksi suurella todennäköisyydellä vielä neitsyt, enkä tarkoita tällä horoskooppimerkkiä. Hän on minun silmissäni jumalatar, mutta ihastuksestani täytyy pitää suu visusti kiinni jos meinaa säilyä tässä perheessä ja hengissä. En voi mitenkään lähestyä häntä myöskään siitä syystä, että en halua hänen silmissään tehdä itsestäni kieroutunutta perverssiä, olenhan tavallaan hänen setänsä. Hän on ollut pienenä tyttönä morsiusneitonani omissa häissäni! Niin, ja onhan tuo vaimokin tuossa... Millä saan kuitenkaan pidettyä silmäni ja ajatukseni kurissa kun tämä neitokainen ottaa aurinkoa ulkosalla bikineissä tai tulee saunasta pelkkä pieni pyyhe sulojensa ympärillä tai peilailee itseään eteisessä topissa ja pikkuhousuissa... Elämä on julmaa!!

Auta Walter, onko muuta mahdollisuutta kuin alistua tilanteeseen ja masturboida vessassa vehkeensä rakoille ajatellen samalla unelmien neitoa, jota ei koskaan tule saamaan?


 • Shinshi, 35 v mies

Japanilaiset naiset, missä piilottelette?  1

Missä kaikki sinkut japanilaiset turistit käyvät bailaamassa Suomessa vieraillessaan? En ole näitä hurmaavia orientin kaunokaisia nähnyt kuin pariskuntina tai hieman iäkkäämpinä yksilöinä, mutta onhan joukossa sinkkujakin, onhan?


 • Seek&Find, 24 v mies

Kaipaan kilttiä tyttöä  6

Onko tosiaan niin, että kiltit, ujot tytöt viettävät vapaa-aikansa kotona kirjoja lukien?


 • Osculla on asiaa, 29 v mies

Lätsän säännöt  1

Kysymykseni liittyy juhlimisen alkutaipaleelle. Kaikkihan(?) muistavat tuon korttipelin nimeltä Lätsä ...siinä iloinen juoppo seikkaili tuoppikorttien parissa. Mökiltä löytyi tuollaiset pelikortit, mutta ohjeista ei mitään käryä ja juuri ko. pelin säännöt rekisteröineet aivosolut ovat päässeet vuosien saatossa tuhoutumaan. Mistä peliin saisi ohjeet ja säännöt niin pääsisi taas myllyttämään?


 • epätoivoinen, 20 v nainen

Miksei miehestä kuulu?  3

Oi armas Walter, auta pulassa olevaa neitoa!

Tapasin viikko sitten aivan mahtavan miehen, jonka luokse päädyin yöksi. Meillä oli tosi mukavaa ja vaihdettiin numeroita yms perinteiset.
Ongelma onkin nyt se että kun rohkaistun pyytämään miestä ulos, sain kylläkin myönteisen vastauksen, mutta kun annoin pallon miehen käsiin ja pyysin häntä ehdottamaan sopivaa aikaa, ei mies enää vastannutkaan.
Mies toisteli koko yhdessä olomme ajan kuinka kanssani on helppo olla, ei tarvitse esittää eikä näytellä, ja emme harrastaneet seksiäkään, joten ei pitäisi siitäkään olla kiinni.
Onko siis minkäänlaista toivoa että miehestä enää kuuluisi, vai tulisiko minun nyt aktiivisesti yrittää unohtaa tämä elämän mies?


 • Valintavalistus RY, 29 v mies

Rykivä ihailija  8

Miksi naiset kuvittelevat että heistä aidosti kiinnostuneet miehet osaisivat luonnostaan tuoda kiinnostuksensa esille (ennen tutustumista), eikö juuri oikea kiinnostus saa aikaiseksi kaikkea muuta kuin terveen ulosannin?

Edellinen