Sisäpiiri

Edellinen
 • jölppö, 27 v mies

Karvat kasvavat – pelkään  1

Hyvä Valtteri, Haluaisin kohdata pelkoni. Se on elokuva, jonka näin lapsena. Muistan siitä vain, että siinä oli joukko nuoria, jotka kulkivat raunioituneessa talossa. Siinä syötiin myös maapähkinävoita, joka pisti karvat kasvamaan. Myös sukuelinten karvoitus taisi kasvaa housunpuntista ulos. Siis mikä on tämä leffa, jota en uskaltanut edes katsoa kokonaan ja jonka jälkeen en uskaltanut nukahtaa? Se esitettiin tv:ssä 80-90-lukujen vaihteen aikoihin.


 • Valkolainen, 63 v mies

Waltterin CV  2

Hyvä Walter!
Työtävieruksuvan luonteeni vuoksi tiedustelisin Sinulta oletko ollut päivääkään ns. oikeissa töissä.
Myöskin Sinun päivitetty CV saattaisi kiinnostaa muitakin boheemeja.


 • nainen-33, 33 v nainen

Be mean keep the woman keen?  2

Dear Walter,
Vanha fraasi "Be mean keep the woman keen", toimiiko se myös toisin päin eli miehiin? Ja toinen fraasi lähinnä naisille "be hard to get"? Eli onko parisuhdekulttuurimme todella niin kieroitunut, että alitajuntamme toimii juuri näin? - Jotenkin kokemuksen kautta tuntuu siltä, että juuri näin on käynyt. mm. ex-poikaystävät, jota ei ole oikein koskaan saanut, tai ovat jättäneet sinut, vainoavat eniten siellä mielen sopukoissa ja ovat juuri niitä kehen vertaa seuraavia.

"Did I ever love him? or was I addicted to the pain of wanting someone so unattainable?" kyseli jo Sex and the City Carrie aikoinaan...


 • itsekin nuuskin, 55 v mies

Tapiolan pikkarivaras  1

Kuulin, että Tapiolan legendaarinen pikkuhousuvaras on saatu mahdollisesti kiinni. Kysymykseni on, mikä on teon mahdollinen syyte?

Näpistys? Varkauteen tuskin riittää syyteperustetta. Jos pitsipöksyjä on varastettu kaupalliseen käyttöön, omien hepeneleikkien sijaan, voisiko kysymyksessä olla jopa petos?


 • Istuen en kuse, 27 v mies

En osaa edes pissata  13

Moi Waldo! Avovaimokkeeni valittaa aina, että virtsatessani muutama roiske aina joskus lentää pöntön ulkopuolelle. Olen yrittänyt vaihtaa tähtäyskohdetta, mutta valitus ei ole lakannut. Kerro nyt hyvä Walter, mihin minun kannattaa virtsatessa tähdätä, että 100% nesteestä jäisi pönttöön.


 • Miss Piggy, 30 v nainen

Hikoilevat siat  2

On olemassa sanonta, 'hikoilen kuin sika', jota itsekin käytän useasti etenkin näin talvella, kun paksu talvitakki aktivoi hikirauhaseni välittömästi ostoskeskusten ovien sisäpuolella. Tutkimukseni perusteella siat eivät kuitenkaan hikoile, vaan möyrivät tästä syystä mudassa viilentääkseen itseänsä (kuin myös esim. elefantit). Joten mistä sanonta johtuu, vai olenko vain ymmärtänyt asian käänteisesti?


 • Antero van Chick, 42 v nainen

Kadonneen camp-kulttuurin metsästäjä  1

Nuoruudessa camp-kulttuurin mukanakulkijana ja nyt 40-kriisiä läpikäyvänä kysyn sinulta camp-kulttuurin nimimies, Walter de Camp, mihin on ilmiö kadonnut? Onko minun siirryttävä gay-elämän drag-luoliin löytääkseni itseni ja camp uudelleen?


 • Hans Petter, 30 v mies

Upeaa pullukkaseksiä  5

Mistä mahtaa johtua, että lihavat naiset ovat sängyssä niin avoimia ja mahtavia, suorastaan villejä ja estottomia? Ei kai johdu siitä, että pullukat saavat niin harvoin vai olenko törmännyt vain estoisiin kauniskroppaisiin naisiin? Kavereiden nähden en kehtaa pokailla pullukoita, vaikka hyvän seksin takia niin haluaisin.


 • Leveilenkö?, 26 v nainen

Menossa sänkykauppaan  4

Miten leveä sängyn pitää vähintään olla, ettei vaikuttaisi seksiluuserilta? Ihan jo sänkykaupan myyjänkin silmissä?



 • Leila K, 28 v nainen

Inva wc  2

Hei Walter!
Mitkä ovat inva vessojen etikettisäännöt? Saako täysin terve ihminen näitä vessoja käyttää jos ei ole sinne jonoa? Jos saa, niin tarvitseeko invalidia päästä jonossa ohi? (toki päästän, vaikkei tarvisikaan, mutta onko se esim lakiin kirjoitettu?)

Luin tämän arvikkelin : http://nyt.fi/a1305977375016 mutta mielestäni artikkelissa oli selkeitä aukkoja, eikä täyttä faktaa. Invalidiliiton edustaja ei mielestäni vastannut kunnolla mihinkään kysymykseen minkä toimittaja teki.


 • Miespolo, mies

Valkoinen sohva  4

Kun lueskelen ihanaiseni hankkimia sisustus- ja juorulehtiä, on huomio kiinnittynyt ilmiöön nimeltä Valkoinen Sohva. Lähes kaikissa trendilehtien esittelykämpissä on sellainen. Kaikissa julkkiskämpissä näkyy olevan sellainen. Mutta valkoiselle sohvalle ei voi istuutua edes farkuissa, puhumattakaan että tälläisit paljaan ahterisi sen viileään pintaan saunasta tullessasi. Siinä ei uskalla köyriä, eikä sellaista voi pitää lapsiperheessä. Siellä retkottaessa ei voi hörpätä kahvia tai punkkua, eikä ainakaan popsia leivonnaisia. Jo yhdet bileet jättäisivät sen pintaan lähtemättömät jäljet.

Onko kyseessä metafora? Et ole vielä oikea julkkis tai tarpeeksi julkkis, jos sinulla ei ole vielä kallista ja käyttökelvotonta Valkoista Sohvaa. Kenties julkkiksen asuntoon nostetaankin valkoinen sohva kuvausrekvisiitaksi? Ehkä kaikki on suurta huijausta ja valkoisia sohvia on vain lehtien studioilla, jonne julkkiskodit lavastetaan. Piileekö tässä kätkettyjä merkityksiä, joita en ole ymmärtänyt ikäni tai sukupuoleni asettamien rajoitusten vuoksi?

Valtsu, olet käynyt kekkereillä oikeitten julkkisten asunnoissa. Koristaako niitä kaikkia todellisuudessakin valkoinen sohva vai onko kyseessä median salaliitto?
Ja Valtsu, onko sinulla valkoinen sohva?


 • En nuolaise ennen, 62 v mies

Suuseksistä  4

Dear Walter!
Voisitko ystävällisesti tiedustella kirkkomme virallista kantaa suuseksiin. Jos kirkolla ei sattuisi jostain syystä vielä olemaan sellaista, niin voisitko samalla hoputella heitä sitä pohtimaan näinkin suurta kansanjoukkoa kiinnostavassa asiassa. Näinollen minäkin pääsisin puhtain omatunnoin tositoimiin, jos heidän kantansa on myönteinen tälle toiminnalle.


 • miettijä, 27 v nainen

Seksuaalinen häirintä  4

Hei! Voiko nainen saada syytteen miehen ahdistelusta tai seksuaalisesta häirinnästä mikäli nainen ottaa mieheltä suihin miehen ollessa nukkumassa ja mies havahtuu tähän? Olen kuullut muutamia kertoja tapauksista, jossa mies on saanut syytteen naisen häirinnästä naisen herätessä, mutta en koskaan, että nainen olisi saanut syytettä asian tiimoilta.


 • Suomen ylin ystävä, 40 v mies

Anarkismi on perseestä  1

Mitä mieltä olet anarkisti huligaaneista? Minun mielestäni nuo idioottit voisivat mennä nuolemaan mutakuonojen p....tä saharaan.


 • Miksimeillä,onjoulu, mies

Joulun toivotuksiin vastaaminen  3

Arvoisa Walter, kuinka tulisi vastata hyvien joulujen toivotuksiin, jos ei itse kuulu jouluihmisiin, eikä siis oikeastaan halua vastaanottaakaan ko. toivotuksia? Olematta liian epäystävällinen, mutta pitäen omasta jouluttomuudestaan kiinni?



 • Kaappihetero, 62 v mies

Hieman homoista  6

Oi Sinä Kaikkitietävä Waltsuveijari!
Tohdinko kysyä Sinulta miten näiden perätuupparipoikien roolijako menee todellisessa elämässä?
Käsittääkseni toinen edustaa feminiinistä puolta ja toinen maskuliinista ainakin parisuhteessa.
Jos tällainen feminiininen tai maskuliininen homo lähtee baariin iskemään panoseuraa, niin käykö hänelle yhtä hyvin kumpikin miestyyppi.
Ovatko homot innokkaasti pokaamassa myös heteromiehiä tiukempaa tavoitellakseen ikäänkuin heteromiehet neitsyitä.


 • Ihmisvihaaja, osa 2, 34 v mies

Kahviloissa mölyävät tyttölaumat, osa 2  3

"Voitko kysyä Kaarina Suonperältä... etikettiä", kirjoitti 34-vuotias mies, joka ärsyyntyy kahviloissa mölyävistä tyttölaumoista. Heidän kiljuntansa estää häntä keskittymästä hänen "omaan elämäänsä". http://www.city.fi/sisapiiri kahviloiden+vtun+rasittavat+aanekkaat+tyttolaumat/31708
Lupasin palata asiaan ja kertoa Kaarinan näkemyksen asiaan, vaikka minua puolestaan ärsyttää se, että minun mielipidettäni ei kysytty ollenkaan. Jos tällainen muiden mielipiteiden kysyminen jatkuu, se estää minua keskittymästä omaan elämääni.


 • Gourmet-Gloria, 32 v nainen

Juhlaruokaa  3

Heipsan Walter!
Kertoisitko minulle miten saan lihakauppiaaltani ostettua härän kieltä, niin ettei siveellisyyteni joutuisi epäilyttävän valoon mahdollisen ostoksen väärinkäytön osalta.

Edellinen