Sisäpiiri

Edellinen
 • konnitsiva vaan, mies

Kapselimajoitusta?  1

Hei Walter! Seisoskelin tässä taannoin taksijonossa aamuyöllä, ja mieleeni tuli satunnaisissa matkailuohjelmissa esitellyt japanilaiset kapselihotellit, joihin väsynyt juhlija voi mennä lepäilemään tai vaikkapa harrastamaan lemmen töitä jonkun baarista löydetyn seuralaisen kanssa. Onko Suomessa mitään vastaavaa? Ja jos ei, niin voisiko tässä olla toimiva liikeidea? Ja jos voisi, niin ryhdytkö yhtiökumppaniksi?


 • Kisuttaja, 24 v nainen

Apua roikkujista eroon pääsemiseen!  2

Hei Walter, ihan sellaista suoranaista kyssäriä tähän väliin. Elän "opiskelija sinkku joka viikonloppu hörppäämässä Helsingin keskustassa"-elämää, ja viime aikoina jostain syystä on ollut pirusti vientiä. En tiedä onko se tämä kylmä ja ankea kaamos mikä pistää miehet ahdistumaan, mutta jostain syystä nämä kaikki yhden illan jutut ovat alkaneet soitella perään ja kyselemään että mitäs nyt sitten ja olisko haliseuraa mussun mussun. Onhan se mukava halailla joo, mutta kun ei vaan kiinnosta minkäänlainen vakava lässytys kotosalla, vaan ihan rehellinen perseiden veto mimmi kavereiden kanssa. Sitten kun olen onnellisena kuppilassa kivittämässä jotain kuumaa uutta kollia roikkuvat nämä yhden illan jutut hihassa blokkaamassa aikeitani. Miten saan nätisti kaverillisesti tämän asian esitettyä niin ettei mua inhota tai pidetä ihan lorttona kun tyytyväisenä nautin omasta vapaudestani? Help!


 • just thinking, 25 v nainen

blackout  3

Hallöchen,
Viime viikonlopun juhlinnasta puuttuu 2 eri tapahtumasta muistikuvia. Eikä siitä syystä että olisin älyttömia määriä alk. nautiskellut -kroppa ei vain kestänyt keskimääräistä määrää.
No jokatauksessa, olenkin miettinyt jo useita vuosia, onko se mahdollista että henkilöt,jotka "potevat" muistinmenetystä yön aikana, käyttäytyvät kummiskin asiallisesti, puhuvat selvästi ja eivätkä horju -ja näyttävät vielä ok:lta ?
Vai meneekö se aina niin että blackoutin tullessa henkilö näyttääkin hyvin sekavaiselta?


 • kiusallista, mies

Jos olisin nainen  1

Jos olisin nainen, tahtoisin harrastaa kuumaa seksiä Walterin kanssa.


 • Frida Z., 34 v nainen

Seksivalistusta  2

Heippa Walter! Seurestelen miehen kanssa, jolla on hepatiitti C. Haluaisimme jättää kondomin pois varsinkin suuseksistä, mutta pelkään tartuntaa. Lääkäri sanoi, että pitkäaikaisessa seurustelusuhteessa kondomia ei enää tarvitse C-hepatiittia sairastavankaan kanssa käyttää. Tämä ei mielestäni käy järkeen - eihän seurustelun kesto muuta viruksen tarttumisen herkkyyttä mitenkään. Mitä tehdä? Kuinka todennäköisesti saan tartunnan, jos annan poikakaverilleni suuseksiä ilman kondomia ja varsinkin jos nielen? • onaleash, 20 v nainen

Lahna vai tiikeri  2

Olen aina ollut villi ja äärimmäisen kokeilunhaluinen sängyssä. Tämänhetkinen mieheni sytyttää minut kuitenkin kokonaan uudella tavalla ottaessaan ohjat omiin käsiinsä. Hän sanoo milloin käännyn ja milloin teen mitäkin. Seksi on suoraa kuin 50shades of greystä. Sänkyhommat on parempia kuin koskaan. Minulle. Ongelma siis on siinä, kun mieheni komentelee minua kutkuttavasti sängyssä, lopun aikaa makaan kuin lahna(?!!) Pitäisikö minun? Meneekö miehen valtapeli pilalle jos käskytänkin häntä kesken temmellyksen? Voiko hän olla tyytyväinen lahnaan vai olenko hänen huonoin sänkykokemuksensa? Mistä siis "dominoivat" miehet pitävät? Teen kyllä kaiken kuten käsketään mutta ensimmäistäkään aloitetta en ole tajunnut tehdä.


 • Hämmentynyt, 21 v mies

Poliittinen hätätila  8

Mitä tapahtuu jos Tasavallan presidentillä on kova vatsatauti itsenäisyyspäivänä? Siis sellainen, että kamaa tulee kummastakin päästä jatkuvana virtana.


 • Lassen fani Matias, 28 v nainen

Kiitos Lasse!  1

Miten voisin tavata Lasse Mårtenssonin? Hänen musiikkinsa pelasti minun elämäni ja koko tämän maailman mitä jaloimmalla tavalla ja haluaisin tavata Lassen kiittääkseni häntä työstä jonka arvon tajuavat hyvin harvat.


 • majavanpaijaaja, 19 v nainen

Voiko baarista kadota salaa jonkun mukaan?  3

Niin, no. Tällainen kiimakissa kun olen, niin joskus haluaisin lähteä baarista kauniin tyttösen mukaan. Asiaa kuitenkin hankaloittaa muutama seikka.
1. Olen itsekin nainen.
2. Lähden illanviettoon aina ystävieni kanssa.
3. Ystäväpiirini ei kuitenkaan tiedä varsin uteliaasta ja (tiedon)janoisesta suhteestani naisvartaloon.
4. En edes halua näitä vienoja, naisenjanoisia ajatuksiani heidän tietoonsa.
Mitä teen jos tapaan baarissa naisen, jonka mukaan haluan karata? Kuinka katoan hänen kanssaan aiheuttamatta hämmennystä ystävieni kesken? Hmm?


 • Cinderella940235666, 24 v nainen

Mistä miehekkäitä miehiä?  2

Hei! Missä baareissa/ravintoloissa pääkaupunginseudulla voisi tavata miehekkäitä miehiä? Esim. poliisit, palomiehet, prätkäjengiläiset, tietyt urheilijat jne :) Kiitoksia etukäteen!


 • Strappi, 35 v mies

Olen pohtinut  3

Olen miettinyt kuinka paljon pitää tykätä metroseksuaalimiehenä naisen antamasta strap-on seksistä, että muuttuu homoseksuaaliseksi mieheksi?


 • ei koirapentukatse, 21 v nainen

Vääränlaista seuraa  3

Heippahei ihanainen rakas Waltsu!
Vositko vähän avata, miksi vain vääränlaiset miehet ihastuvat minuun? Olen aika pätevä ja osaava ja hyvin itsenäinen suorittaja, joka kaipaisi rinnalleen hieman päälekäyvää agressiivista miestä, jolla olisi mielipiteitä ja joka voisi tarvittaessa ottaa komennon siviili elämässä. MUTTA minua lähestyvät vain herkät kiltit miehet, joiden päälimmäinen tarve on toimia kynnysmattona ja hyväksyä kaikki shaiba.


 • hiukan menee yli, 20 v mies

Pitäisikö itsekkin kokeilla  4

Hyvä walter kysyisin sinulta nyt näistä baareissa norkoilevista ulkomaalaistaustaisista miehistä jotka ovat tulleet oman näkemykseni mukaan baariin vain haastamaan riitaa humalaisten suomalais miehien/poikien kanssa ja iskemään naisia ettå onko siellä lähi-idässä päin sitten samanmoinen baarikulttuuri että kukaan ei juo ja riitaa on pakko haastaa vai mikä on idea tässä riidan haastamis kulttuurissa näillä lähi-idän ihmeillä


 • EveWhiteEveBlack, nainen

Oja vai allikko  2

Heippa Walter. Olen kolmeakymppiä lähentelevä pääkaupunkilaistytsy, joka jokin aika sitten tapaillessaan miehiä huomasi joutuvansa aina kynnysmatoksi: minua hyväksikäytettiin, huijattiin ja kaikin tavoin kohdeltiin yhdentekevänä. Kaikki johtui ilmeisesti siitä, että olin oma itseni: kiltti, rehti ja ystävällinen. Niinpä eräs ystävätär (miestennielijä) tuli hätiin ja antoi minulle käteen Säännöt-nimisen opuksen, jossa lyhyesti ilmaistuna neuvotaan, miten leikitään vaikeasti tavoiteltavaa. Naureskeltuani aikani kuitenkin luin kirjan ja kokeilin sen neuvoja. Uskomatonta kyllä, ne toimivat kuin tauti. Nyt kun käyttäydyn narttumaisesti, miehet juoksevat perässäni ja roikkuvat minussa. Pelien pelaamiseni herättää heissä kuitenkin myös (ymmärrettävästi) kiukkua ja kostonhimoa - silti he jatkavat jahtaamistani. Ongelma on, että alan tuntea itseni aikamoiseksi k-pääksi, ja haluaisin lopettaa. Kuitenkaan paluu kynnysmatoksi ei houkuttele. Kerro please Walter, onko syöjättären ja kiltin tossukan välillä jokin kultainen keskitie, ja jos on, miten sitä kuljetaan?


 • Turun - Masa, 66 v mies

Tule apuun Valtteri  8

Minulla on ollut suhe jo monta monituista vuotta erään kaunokaisen kanssa. Lähestyttyään 70 v , hän ilmoitti , että intiimijutut loppuvat syntäreihin. Pitkällisten taivuttelujen ansiosta sain vaivoin puhuttua 5 vuotta tykö . Hyvä näin , mutta nyt on sekin aikamäärä finaalissa . Mambo käy meiltä juhlavasti asennossa jos toisessakin , joten en mitenkään raatsisi hylätä lakanoitten laulatustamme . Ja toisaaltaan , onhan se sentään miehekkäämpää tarvittaessa nitkahtaa pukille , kuin golf-kentälle . Näinollen jeesaa Valtsu neuvoillasi , kuinka
saisin vielä yhden viisvuotiskauden ihanuutta lisää .
( Ja finninaamaset mopopojat : Plötti kiinni ! )


 • osa-aikahuligaani, 25 v mies

Jalkapallo  1

Hei Walter,

Intohimoisena jalkapallomiehenä olen aina ollut hieman huolissani katsoessani suosikkijoukkueeni peliä ensimmäistä kertaa deittini kanssa. En haluaisi antaa kuvaa, että olen alkukantainen luolamies, vaan sivistynyt herrasmies. Kuitenkin olen huomannut, että naiset ovat vaikuttaneet jopa enemmän kiinnostuneilta minusta yhteisen futistuokiomme jälkeen. Miellyttääkö heitä kenties hetkellisesti esiin kuoriutuva alkukantaisolento vai kymmenien vuosien sitoutuminen yhteen rakkauden kohteeseen? Kenties molemmat?


 • Höntsä Mullet, mies

Teemu Selänteen hiustyyli  4

Teemuhan on tietysti Suomen kaikkien aikojen kiekkoilija, ja varmasti muutenkin hieno ihminen ja roolimalli jne jne. Mutta miksi ihmeessä sillä on niin urpon näköinen hiustyyli? Vai enkä vaan tajua?


 • Ugly Model, 32 v nainen

Malliura nousuun  4

Hei ihana Walter! Minä olen nainen jonka ulkonäkö poikkeaa keskimääräisestä kauneuskäsityksestä, ja olen siis ihan hyväksynyt itseni tälläisenä olentona, mutta haluaisin olla malli. Onko Suomessa mallitoimistoa tai instanssia joka ottaisi listoilleen marginaalihenkilöitä?


 • Bonapartos, 25 v mies

Etymologiset iskurepliikit  2

Luen Carlos Ruiz Zafonin romaania Tuulen varjo. Siinä vilahtaa Barcelonan yliopiston kirjallisuuden professori, jonka sanotaan olevan menestyvä häntäveikko opiskelijaneitosten keskuudessa. Jutellessaan erään opiskelijakaunottaren kanssa hän kertoo tytölle, miten joku mies oli saanut "päähänsä kysellä minulta terska-sanan etymologiaa." Walter, onko etymologian käyttö pokausrepliikkinä erinomainen barcelonalainen keksintö, jota meidän kannattaisi viljellä Suomessa vai mistä professori Velasquezin naismenestys johtuu? Ja voitko myös kertoa meille amatöörietymologeille, mikä on terska-sanan etymologia?

Edellinen