Sisäpiiri

Edellinen
 • S. P. Onssi, 35 v mies

Sugardaddy vanhalle homopojalle

Hei Walter!

Nuorena ja villinä homokundina baareissa tarjottiin kerta jos toinenkin mahdollisuus elintasosponssiin, jossa paria kuukausittaista yhteistä kokemusta vastaan, tämä "parisuhde" olisi tarjonnut minulle ilmaisen asunnon, rinnakkaisvisan, maksetut opinnot ja kaiken muun pikkuluksuksen, josta nyt reilu kolmikymppisenä, hieman muodokkaana ja huonosti toimeentulevana homelina vain voin haaveilla.

Voisitko Walter selvittää, olisiko kuitenkin joku sugardaddyjen ryhmä, jota tällaiset elämän kultaamat ikääntyneet homopojat kiinnostavat. Olen varattu, joten homman pitäisi säilyä escort-henkisenä, kenties tarvittavin pikkujoustoin.

En vaadi paljoa; riittää, kun sokerisetä olisi alle 50-vuotias, ok-näköinen ja valmis yhteisiä illallisia, yhdessä vietettyä aikaa ja vaikka harrastetoimintaa vastaan, tarjoamaan kohotusta elintasoon? Olen valmis matkustamaan toki sopivan kohteen perässä - hän tietysti maksaa.


 • Mä_vaan_aattelin, nainen

Karvaton kissa  1

Parahin Walter, olen pohtinut vastausta erääseen kiperään kysymykseen, sitä kuitenkaan keksimättä. Voisitkohan sinä auttaa minua? Jos hankkisi samaan talouteen kaksi (2) kissaa, toisen karvattoman kissan, eli sfinksin ja toisen karvaisemman yksilön tälle kaveriksi.
Ja kun kissoillahan on tapana bondata ja puhdistaa toisiaan nuolemalla, jonka vuoksi he nielevät karvoja, jotka sitten tulee karvapallopukluna ulos..
Onko siis karvattomallakin kissalla, eli sfinksillä, kyky selviytyä karvapallopuklu-operaatiosta vaikkei tällä olisi periaatteessa luontaista tarvetta karvoja oksentaa, vai tukehtuuko katti toisen karvoihin?


 • Hämyyntynyt, 30 v nainen

Elokuvadilemma vuosien takaa  4

Pienenä salaa yömyöhällä televisiosta seurasin aikuisten elokuvaa, jossa pahis tiputti pipetillä nestettä tatuointien päälle, jolloin tatuointien hämähäkit ja käärmeet heräsivät eloon ja muistaakseni tappoivat kantajansa. Vuosia minua on vaivannut, mikä mahtoi tämä elokuva olla? Google ei ole tuonut apua ongelmaani.


 • ujokas, 23 v mies

Pulassa pisuaarilla  2

Hyvä Walter, ongelmani on seuraava: Olen luonteeltani ujo nuori mies, ja tuo ujous näkyy myös pippelissä. Monesti baareissa tulee myös aika, jolloin täytyy mennä pisuaarille. Etenkin kun pöntöt ovat varattuja. Silloin huomaan pippelini kutistuneen pelottavan paljon. Lisäksi virtsaaminen kestää ikuisuuden. Rauhallisessa kotiympäristössä housut laskiessa kokoluokka on aivan erilainen. (Esim. nyt tätä kirjoittaessani). Olen yrittänyt mielikuvarentoutusta pisuaarilla, mutta onnistumatta. Tunnen, että ystävieni vieressä pissatessa kokoa verrataan sivusilmällä. Miten saisin heidät ymmärtämään, etteivät he tunne "todellista minääni"? Pitäisikö kotona aloitellessa "vahingossa" vilauttaa rentoutuneessa ilmapiirissä? Vai onko ainoa vaihtoehto siirtyä odottamaan pönttöjen vapautumista? Vai onko tällä kaikella edes mitään väliä?


 • Pulassa, 27 v nainen

Vantaan valkoiset?  4

Dear Walter,
Kuuntelimme kauniina kesäiltana laatumusiikkia. Ryhmästämme 3 henkilöä oli lingvistiä, 4 filologia ja 1 insinööri.90% ryhmästämme oli vantaalaisia. Emme siltikään ymmärrä mihin Teflon Brothersin laini "On Vantaan valkoisis ja aivan paskana" viittaa. Help please!!


 • Makeet munkit!, mies

Berliininmunkin merkitys kansainvälisissä suhteissa  4

Arvoisa Berliinintuntija! Syödäänkö Berliinissä paljon berliininmunkkeja, vai onko kyseessä vain suomalaisten keksimä (kusetus)brändi? Voisivatko saksalaiset alkaa vastavuoroisesti syömään runebergintorttuja porvoontorttuina?


 • syytönsinkku, 25 v mies

Miten viestitän naiselle, ettei seksi kiinnosta?  1

Rakas Walter. Olen vilpitön sinkkumies. Vaikuttaa siltä, että tehdessäni tuttavuutta naishenkilön kanssa, hän luulee minun haluavan lähinnä seksiä, vaikka näin ei olisikaan. Miten viestitän naiselle, etten ole automaattisesti kiinnostunut seksistä tämän kanssa, olematta kuitenkaan epäkohtelias? En haluaisi, että minut tuomitaan epäonnistuneeksi pelimieheksi aivan syyttä.


 • Hetekkako, 26 v nainen

Elän hetekkahirmun naapurissa  1

Hei Walter, olisi kiva tietää mitä naapurin pariskunta oikein touhuaa. Joka ikinen päivä herran tultua kotiin alkaa kuulua kauhea natina ja kitinä "kuin vanhaa hetekkaa raastettaisiin" ja sitä kuuluu pitkälle yöhön. Voiko olla asiassa kysymys todella siitä mistä äkkiä luulisi? Ei kai kenenkään paikat tommosta kestäisi, saati ukon kunto!


 • Seksologian rehtori, 24 v mies

Asento numero 410.25537  3

Minua pidetään ystäväpiirissäni jonkin sortin pelimiehenä ja minun puoleen käännytään kun on kiperät paikat. Kuitenkin minulta kysyttiin tässä muinoin, että mikä on asento numero 410.25537? Noh, fiksuna vastasin tietysti sen olevan "Sandaalia riisuva jumalatar". :) Onko sinulla Walter tähän jokin vastaus?


 • Ei enää ikinä, 27 v nainen

Miesten rasittava soittelu  1

Minkä helvetin takia miehet alkavat aina erottuaan soitella aiemmille ex-tyttöystäville? Mitä he haluavat? Olkapäätä, tilanteen analysointia vai säälipillua? Pääseekö tästä rasittavasta tavasta jotenkin eroon, sillä en usko kenenkään elämäänsä jatkaneen naisen kaipaavan tällaisia yhteydenottoja?


 • n23, 23 v nainen

Miksi vedän puoleeni turvallisuusalan miehiä?  2

Hei
Olen 23v, kaunis, fiksu ja urheilullinen nainen. Tajusin jokin aika sitten, että viimeisen vuoden aikana minuun tutustumaan halunneet miehet ovat järjestäen olleet palomiehiä, poliiseja, vartijoita ja sotilaita. Nämä eivät myöskään ole vaikuttaneet niiltä luotettavimmilta aviomiesainesmiehiltä, vaan playereilta. Mikä minussa, usein fiksun oloiseksi sanotussa naisessa vetää heitä puoleensa? Ja onko olemassa jotain samoja piirteitä, mikä näitä alan miehiä vetää puoleensa vai onko tämä sattumaa? Olen ennemmin ujo ja pidättyväinen, joten en usko, että minusta saa kuvaa iloittelevana, helppona pelinaisena. Tahtoisin löytää kunnon miehen!


 • Huulikandidaatti, 18 v nainen

Suutelemisoppia  2

Kerro, Walter, minulle kokemattomalle: pitääkö partnerin huulia vilkuilla ennen suudelmaa? Elokuvissa ihmiset katsovat aina toistensa huulia ennen pusua. Onko se merkki siitä, että nyt suukko on tervetullut?


 • Muutanko metsään, 27 v mies

En kestä puhumista!  3

Olen lopen kyllästynyt kavereiden kanssa käytyyn turhanpäiväiseen keskusteluun ja paskan jauhamiseen. Ongelma vaivaa niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Itse asiassa alkaa kaveritkin jo kyllästyttämään, kun tietää etukäteen mitä kukin mistäkin on mieltä ja kun sillä mielipiteellä ja koko keskustelulla ei ole edes mitään merkitystä. Asiat kun pyörivät turhanpäiväisten juttujen ympärillä: mikä on paras auto/festari/mikä tahansa ja mihin Isis pyrkii vai pyrkiikö mihinkään. Kaikki otetaan niin vakavasti ja esittäydytään asiantuntijoina, vaikkei loppujen lopuksi tiedetä asioista enempää kuin mitä yhdestä lehtijutusta tai jostain voi oppia tai mitä on kuultu jonkun muun asiasta sanovan. Tämä on kait normaalia ihmisten välistä kanssakäymistä, joka pitää sietää, mutta kun minä en halua! Pitäisikö minun haistattaa pitkät kaikille ja erakoitua? Ikävä tulisi varmaan pian ihmisiä.


 • City Irmat, 24 v nainen

Ruohoa vanukkaaseen?  2

Kaksi pilviamamatööriä Amsterdamissa miettii, että voisiko sätkän sisällön sekoittaa vanukkaaseen ja nauttia sitä kautta? Kurkkua polttelee, eikä sauhuttaminen onnistu. Brownieita emme ole nähneet myynnissä.


 • Kake M., 33 v mies

Miksi yhden yön jutut harmittavat jälkikäteen?  7

Naisten seksuaalisuus on merkillinen universuminlaajuinen kysymysmerkki, jossa erityisesti yksi asia minua ihmetyttää: miksi tavattoman usein käy niin, että jälkikäteen nainen on harmissaan tapahtuneesta kertaluontoisesta seksisuhteesta?

Näin siis tilanteessa, jossa kaikki on tapahtunut hyvässä yhteisymmärryksessä, pidempiaikaista romanssia ei ole lupailtu eikä toivottu ja seksi vaikuttanut molemmin puolin hyvälle. Krapulassa ja morkkiksessa toki kaikki harmittaa, mutta että sen jälkeenkin. • ex-ystävä, 34 v nainen

Ystävän karmea petos  7

Hei Walter! Mikä saa parhaimman ystäväni iskemään minun ex-miesystäväni? Tai ex-miesystäväni iskemään minun parhaimman ystäväni? En tiedä kuinka päin juttu todellisuudessa meni. Kateus? Turhautuminen kun ei itse löydä ketään? Ikä ja biologinen kello (naisella)? Pissapäisyys? Huono itsetunto? Vai liian hyvä itsetunto? Tiedän, ei ollut mies minua varten, mutta tuskinpa on ystäväänikään varten. Ja ystäväni kun niin varoitteli minua miehestä ja "psykologina" näki niin selvät merkit ettei mies ole valmis suhteeseen. Käski minun suojella itseäni. Nyt kuitenkin itse sen miehen kimpussa kuin sika limpussa. Luultavasti teki kaikkensa pilatakseen juttumme puuttumalla asioihimme, kyselemällä kiperiä kysymyksiä toisen kuulleen yms. ja olemalla itse niin ihana... Niin päättyi pitkä ystävyys. Ero miehestä otti koville ja ihmettelin kun ystäväni ei edes yrittänyt lohduttaa. Laskin yhteen 1 + 1 = ex ja kaksinaamainen ystäväni. Kaikki tämä muutaman päivän päästä erostamme. Miten hän voi kuvitella, että voisimme jatkaa ystävinä? Vertailisimmeko, mitä mies sanoo orgasmin partaalla?


 • Heinähattu25, 25 v nainen

Tyly Helsinki  13

Miksi Helsingissä tönitään ohikulkiessa ihmisiä aina ja kaikkialla? Teki mieli käydä parin ihmisen kurkkuun kiinni, kun näin sokeaa tönittävän hänen yrittäessään löytää liukuportaita metroon!


 • YO-Liisa, 35 v nainen

Paras jano juoma vappuna?  3

Olemme ystävien kanssa pohtineet joka vappu, että mikä on parasta vappujuomaa? Sima, kuohuviini vai kirkasviina tai joku muu?


 • Miss repeater, 29 v nainen

Vanhat tavat juurtuvat tiukasti, miten katkaista jatkuva ero-ei ero-ero -kierre?  3

Parahin Walter! Olen taas parisuhderintamalla ajautunut tilanteeseen, jossa pohdiskellaan, että erotakko vai ei, vai tehdä jotakin siltä väliltä. Historiaani valottaen, että jokainen vakavampi parisuhteeni (joita on siis ollut 3), on päättynyt niin, että ensin erotaan (usein miehen aloitteesta, ilman "suurempaa syytä", tai syy on vastaavanlainen: "ei johdu sinusta, en vaan pysty nyt seurustelemaan, mutta pysytään ystävinä") ja sitten eron jälkeen mies tuleekin katumapäälle ja luikertelee takaisin elämääni "olin väärässä, en pysty elämään ilman sinua ja plaa plaa plaa". Ja sitten minä heikolla hetkellä suostun tähän, kaikki menee hetken hyvin ja sit mua vuorostaan ahdistaa ja alan vilauttelemaan erokorttia, hetken jatketaan tämmöstä vaihetta ja sit koittaa taas ero (useimmiten mun aloitteesta tässä vaiheessa) ja sama homma uudelleen, tätä jatkuu useimmiten 2-4 kertaa, kunnes tilanne on mennyt niin likaiseksi ja sekavaksi, että lopuksi ei voida edes olla enää ystäviä, tai moikata kadulla. Kysymykseni on siis, että miten saan kierteen katkaistua, että ero on ero, eikä takaisin palata ja MIKSI aina päädyn toistamaan samaa kaavaa ja miten voin tilanteen katkaista?

Edellinen