Sisäpiiri

Edellinen
 • Hauikset kasvaneet, 39 v mies

Mikä olen?

Olenko perverssi vai sika? Ihastukseni kohteena on vaimoni siskontytär, parikymppinen, henkisesti kypsä, fiksu, urheilullinen ja äärettömän hyväkroppainen. Kaiken lisäksi suurella todennäköisyydellä vielä neitsyt, enkä tarkoita tällä horoskooppimerkkiä. Hän on minun silmissäni jumalatar, mutta ihastuksestani täytyy pitää suu visusti kiinni jos meinaa säilyä tässä perheessä ja hengissä. En voi mitenkään lähestyä häntä myöskään siitä syystä, että en halua hänen silmissään tehdä itsestäni kieroutunutta perverssiä, olenhan tavallaan hänen setänsä. Hän on ollut pienenä tyttönä morsiusneitonani omissa häissäni! Niin, ja onhan tuo vaimokin tuossa... Millä saan kuitenkaan pidettyä silmäni ja ajatukseni kurissa kun tämä neitokainen ottaa aurinkoa ulkosalla bikineissä tai tulee saunasta pelkkä pieni pyyhe sulojensa ympärillä tai peilailee itseään eteisessä topissa ja pikkuhousuissa... Elämä on julmaa!!

Auta Walter, onko muuta mahdollisuutta kuin alistua tilanteeseen ja masturboida vessassa vehkeensä rakoille ajatellen samalla unelmien neitoa, jota ei koskaan tule saamaan?


 • Shinshi, 35 v mies

Japanilaiset naiset, missä piilottelette?  1

Missä kaikki sinkut japanilaiset turistit käyvät bailaamassa Suomessa vieraillessaan? En ole näitä hurmaavia orientin kaunokaisia nähnyt kuin pariskuntina tai hieman iäkkäämpinä yksilöinä, mutta onhan joukossa sinkkujakin, onhan?


 • Seek&Find, 24 v mies

Kaipaan kilttiä tyttöä  3

Onko tosiaan niin, että kiltit, ujot tytöt viettävät vapaa-aikansa kotona kirjoja lukien?


 • Osculla on asiaa, 29 v mies

Lätsän säännöt  1

Kysymykseni liittyy juhlimisen alkutaipaleelle. Kaikkihan(?) muistavat tuon korttipelin nimeltä Lätsä ...siinä iloinen juoppo seikkaili tuoppikorttien parissa. Mökiltä löytyi tuollaiset pelikortit, mutta ohjeista ei mitään käryä ja juuri ko. pelin säännöt rekisteröineet aivosolut ovat päässeet vuosien saatossa tuhoutumaan. Mistä peliin saisi ohjeet ja säännöt niin pääsisi taas myllyttämään?


 • epätoivoinen, 20 v nainen

Miksei miehestä kuulu?  3

Oi armas Walter, auta pulassa olevaa neitoa!

Tapasin viikko sitten aivan mahtavan miehen, jonka luokse päädyin yöksi. Meillä oli tosi mukavaa ja vaihdettiin numeroita yms perinteiset.
Ongelma onkin nyt se että kun rohkaistun pyytämään miestä ulos, sain kylläkin myönteisen vastauksen, mutta kun annoin pallon miehen käsiin ja pyysin häntä ehdottamaan sopivaa aikaa, ei mies enää vastannutkaan.
Mies toisteli koko yhdessä olomme ajan kuinka kanssani on helppo olla, ei tarvitse esittää eikä näytellä, ja emme harrastaneet seksiäkään, joten ei pitäisi siitäkään olla kiinni.
Onko siis minkäänlaista toivoa että miehestä enää kuuluisi, vai tulisiko minun nyt aktiivisesti yrittää unohtaa tämä elämän mies?


 • Valintavalistus RY, 29 v mies

Rykivä ihailija  7

Miksi naiset kuvittelevat että heistä aidosti kiinnostuneet miehet osaisivat luonnostaan tuoda kiinnostuksensa esille (ennen tutustumista), eikö juuri oikea kiinnostus saa aikaiseksi kaikkea muuta kuin terveen ulosannin?


 • Puutteessa_, nainen

Pihtaava mies  12

Miten ilmaisen ystävällisesti poikaystävälleni että "Jos et anna munaa joku toinen kyllä antaa!" ?

Olen jo kaikilla mukavilla konsteilla yrittänyt keskustella hänen pihtaamisestaan. Ja huom huom! olen kuuma ja aktiivinen nainen, en mikään pajanhajuinen kuollut kala. En haluaisi pettää, mutta tarvitsen seksiä.


 • Ex-Mensan jäsen, 40 v mies

Montako Prosenttia?  10

Ciao Walter! Olen tässä miettinyt että kuinka monta prosenttia Suomalaisista on tyhmiä tai erittäin tyhmiä eli idiootteja suoraan sanottuna? Onko minkäänlaista tutkimusta tehtynä asiasta.


 • Hunajapoika, 38 v mies

Kesäkissat  5

Olen paatunut homppeli ja pyöritän kesäisin kesäkissojen tarhaa. Miksi kesäkollini nykyään palaavat syksyn tullen vaimojensa luo?
Olenko menettänyt taianomaisen kosketukseni, kun miehet eivät enään jääkään, vaan palaavat omaan leiriinsä. Ennen kerran kokeilu johti armottomaan homoseksuaalisuuteen ja tuttavani vertasi meikäläisten leiriä kuolemaan, kukaan ei ole koskaan palannut kertomaan miltä tuntui.
Miksi miehet eivät enää joudu kadotukseen kerran kokeilusta?


 • Jack Potato, 29 v mies

En keksi mitään järkevää tekemistä  1

Hei Waltsu,

Olen tässä kaverini Sorkkarauta-Peten (nimi muutettu) kanssa pohtinut, että mitäköhän järkevää tekemistä sitä keksisi esim. viikonloppuisin? Yleensä vaan ryypätään ja sekoillaan. Alkaa kyllästyttää hieman tuo koheltaminen, joten olisi kiva keksiä jotain järkevää tekemistä, mutta ei me tiedetä mistään järkevästä. AUTA!!!!!! :( Asutaan Helsingissä, tykätään tytöistä ja viinasta.


 • Psychical fox, 20 v mies

Olenko omituinen?  3

Hei Walter! Vanhempani ja jotkut ystävistäni pitävät minua outona, koska tykkään leikkiä pehmoeläimillä. Se ei isäni ja äitini mielestä kuulemma ole kovin normaalia 20 vuotiaalle, aliupseerikoulun käyneelle miehelle. Olen aina pitänyt eläimistä, ja olen alkanut keräilemään erilaisia pehmoeläimiä, kettuja, susia, eri koirarotuja ja sen sellaisia,ne ovat hyvin tärkeitä minulle ja kotona ne ovat parhaita ystäviäni, jotka eivät tuomitse tai muutenkaan halveksi niinkuin jotkut ihmiset. Onko tämä normaalia toimintaa?


 • tytsyvain, nainen

sormi suuhun  11

Hei Walter! Miksi miehet työntävät etusormensa naisen suuhun kesken suutelun?


 • NICE1976, 37 v nainen

Ollakko vai eikö olla Tyhmä?  12

Tiedätkö Walter sitä että kummat ovat tyhmempiä kauneusleikkauksia tekevät wanabe julkkikis bimbo naiset vai autoja tuunavat pienimunaiset juipit tai bodariksi pyrkivät lihaskimput?


 • Duunari 66, 40 v mies

Ärsyyntynyt!!!!!  12

Minua on pitkään ärsyttänyt nyky-nuorten työmotivaatio ja työhön liittyvä oma-aloitteellisuus. Onko niin että suurin töissä käyvistä nykyisiltä nuorilta puuttuu jokin ihme ominaisuus joka löytyy melkein jokaiselta vartuneemmalta työssä käyvältä ihmiseltä. Joten osaatko sinä Walter sanoa mitä näillä pullaposki uusavuttomille nyky nuorille pitäisi tehdä?


 • Ihmettelijä92, 22 v nainen

Jatkokysymys miehistä  3

Terve taas, armoitettu guru. Äskettäin kirjoitin ja kysyin, miksi mies joka on ollut suhteen aikana välinpitämätön, haluaakin takaisin, kun olen lopettanut tapailun hänen kanssaan. Asia tuli harvinaisen selväksi, mutta mieltäni askarruttaa nyt, kannattaako missään olosuhteissa yrittää tällaisen tapauksen kanssa seurustelua uudelleen? Eräs exä on nimittäin aika sitkeä (kukkia, kirjeitä, kyyneleitä jne.) ja puolustukseni alkaa rakoilla. Pelkään kuitenkin, että jos hellyn, aiempi kuvio toistuu.


 • Epäonninen etsijä, 20 v mies

Missä ovat Pesäkarhujen tytöt?  1

Rakas Walter. Vaikka mistä olen etsinyt mutta en ole löytänyt, joten päätin kysyä itse mestarilta. Voisitko käyttää loistavaa tiedustelukykyäsi ja selvittää, mistä päin Poria voi bongata Pesäkarhujen tyttöjä? Muualtakin siis kuin pesis-stadionilta.


 • panetus on kova, 20 v nainen

Ongelmia mieheni kanssa  3

Hei Walter! Minulla on siis pieni ongelma mieheni kanssa. Olemme seurustelleet liki kolme vuotta ja olemme erittäin onnellisia. Mieheni on huomaavainen, rakastava ja kaikinpuolin täydellinen, on vain yksi pikku mutta: Hän ei suostu kimppakivaan. Olen ehdotellut pitkin vuosia vaikka minkänäköisellä kokoonpanolla, mutta hän ei vain innostu. Ei edes siihen klassiseen joka-miehen-unelmaan nimeltä 2n1m, joka erinäisistä syistä olisi minunkin lempparini. Muuten seksielämämme on hyvin upeaa ja kokeilunhaluista, mutta miksi tämä ehdotus ei ota tuulta alleen? Mitä siis teen, oi Walter! Eikö miestäni kiinnosta muiden naisten paneskelu? Olen huolestunut.


 • Ihmettelijä92, 22 v nainen

Pari kysmystä miehistä  11

Moi Walter. Kerrotko minulle 1) miksi miehet eivät ääntele/voihki seksin aikana, vaan naama pysyy peruslukemilla? 2) minkä takia kundi, joka on ensin kohdellut minua välinpitämättömästi, haluaa kuitenkin kiihkeästi takaisin yhteen heti, kun olen jättänyt hänet? Näin on käynyt useammin kuin kerran.


 • Haikailija, 35 v mies

Sukulainen?  1

Arvoisa Walter, oletko suoraa sukua Leisure suit Larrylle? Olen ainakin havaitsevani samaa näköä.


 • Tonttulainen, mies

Voiko tämä olla todellista, niin niin...  1

Rakas Walter,
Olen hiljalleen uskaltautunut tutustumaan pohjoisen Skandinavian (vaiko Fennoskandian?) pääkaupungin yöelämään ja päätynyt jopa pitämään (grown fond of; pardon my anglisms) sen eräästä valitettavan hiljaisesta alaosastosta, eli Oulun homoskenestä.

Tänään/eilen 18.-19.7. Herran vuonna 2014 sijaitsimme useamman ystäväni kanssa Nuclear Nightclubin hellässä huomassa, nauttimassa burleskiesityksistä ja miestä vahvemmasta - kaiken tämän hälinän lomassa vain jokin vaikutti olevan hassusti. Eräs tietty hahmo pisti silmiimme ja tämä huomio sai lähes kaikkien pääparat raksuttamaan ylikierroksilla.
Tästä pääsemme täten ihanan luontevasti itse kysymykseen:
Oliko Walter de Camp Oulussa kyseisenä ajankohtana, tarkemmin liikkumassa Nuken tanssilattian ja terassin välillä?

Vastauksesi _tulee_ mullistamaan noin kolmen Oululaisen maailman, sillä tämän todennäköisyys jakoi seurueessamme mielipiteet nätisti kahtia.

Jo etukäteen mitä nöyrimmin kiittäen,

Edellinen