Sisäpiiri

Edellinen

 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Mis sie tarvviit hyvvee naesta täs siul o sellane!

Hei, Waltteri. Löysin oheisen linkin takaisen deittiprofiilin.
Olen vähän puutteessa eikä Calcichew auta, voisitko minut tuntien suositella kyeseistä Hänetärtä minulle, Mikä olisi hyvä iskurepliikki?

"Rohviilin kuvvaus: Mis sie tarvviit hyvvee naesta täs siul o sellane! Lirkuttellee hyväntuulisosti 45-vuotias Suohirviö... Mie vittu niinku haluaasin keskustelukykyse äijän joka olis valamis alistummaan miun talutushihnaan vaik tien huaras. Vaikka tän YH-äipän iltatähti on lastenkoris nii emmie mikkää jakojäännös oo."

http://myohaisteini.blogspot.fi/2016/08/treffipalveluiden-kultakimpaleet.html


 • heteromies, mies

Heteron syrjintä  3

Hain kerran töihin erään homoklubin baarimikoksi. Pomo-mies halusi kysyä suosituksia poikaystävältäni. Sanoin, että vaimoni voi kyllä vastata kysymyksiisi. Häntä selvästi etoi, ja sanoi että palkkaavat vain homoja.

Tasa-arvovaltuutettu ei suostunut puuttumaan asiaan.

Onko tämä oikein?


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Ystäväni huusi avuksi Krapulaa ja pelastui  2

Pitkään tuntemani Mooses Näkkälänjärvi joka on kotoisin Romurajan tuoltapuolen Risukasan kunnasta kääntyi Bonuskorttijärjestelmään Perus-Suomalaisuudesta. Murheellisesti täytyy todeta että nykyään Mooses suu vaahdoten saarnaa uskoaan Espoon lähiöissä. Olen yrittänyt sanoa hienovaraisesti hänelle etten oikein viihdy hänen seurassaan julkisella paikalla kun tämä tuoksuu Jaffalta ja Suklaalta. Hän kuitenkin naama peruslukemilla väitää sen kuuluvan hänen uskontoonsa. What Would Walter Do? En haluaisi menettää toiseksi parasta ystävääni, yksi on jo helvetin lieskoissa.


 • Abraham_Cunnilincoln, 35 v mies

Trumpin pressapyrkimykset  1

Olen vakuuttunut siitä että Donald Trump ei edes oikeasti halua USA:n presidentiksi. Siitä johtuvat kaikki hänen kiistanalaiset möläytyksensä ja muukin öyhöttämisensä. Hän on vaan sisäistänyt amerikkalaiseen tyyliin vanhan fraasin: "There is no such thing as bad publicity", ja vetää koko ajan maailman suurinta mainoskampanjaa, nimittäin itselleen ja bisneksilleen. Ne tulevat nimittäin pysymään otsikoissa kauan hävittyjen vaalien jälkeenkin. Vaan mitä sanoo vaalikommentaattori Walter???


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Voiko kuolleelle vittuilla rehellisesti?  1

Hei, minulla kuoli läheinen nimieltä Juudas Ateisti os. Pakana. Viimeinen käyttöpäivä oli elokuun alussa.
Hän oli minulle rakas tarjotessaan kuun alkupäiven etuuksistaan illan baarissa seuraavan päivän krapularyyppyyn asti. Voinko rehellisesti vittuilla kuolinilmoituksessa hänelle?

http://myohaisteini.blogspot.fi/2016/08/viimeisen-kayttopaivan-tuollapuolen.html

PS. En halua itsetarkoituksellisesti mainostaa blogiani, siitähän eräässä vastaukssa huomauteltiin lukijan toimesta sitä paitsi sen linkin löytävät halukkaat Profiilitiedioistani, mutta kontekstin tapauksessa osuva Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, kuviahan City.fi Kysy Walter de Camp palveluun ei voi toistaiseksi laittaa....


 • äidinkielionvaikeet, 25 v mies

mun leuka on kipee

mistä johtuu että toiset ihmiset oppii suomen äidinkielen erillaisena itään kun pätevänä tekstinä lukeeko ne niitä kirjoja himassaan ihan muuten vaan vaikka ei koulussa kävisikään vai mistä nää makaaberit ja banaalit ilmaukset ja sanat ovat kotosin : D


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Voiko alapää syttyä sähkövian takia?  1

Miksi suuri kodin kulutustavaraketju joutuu vetämään takaisin 200-sivuisen kaikkiin kotitalouksiin jaettavan tuotekuvastonsa? - Puuttuvan varoitustekstin johdosta. Moottoroidusta dildosta unohtui myyntiselosteesta säädösten mukainen teksti: " Älä kosketa sähkölaitetta kun olet märkä!"


 • Lihapullakynsi, 31 v nainen

Tappelu, tappelu!  2

Jos Jason Bourne, James Bond ja Indiana Jones tappelisivat, kuka voittaisi?


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v nainen

Onko päihdekuntoutujattarilla muita vaihtareita?  2

Yleensähän kuvio on seuraavanlainen:
Ämpäriin hukkunut Unelma Sirpa-Leena on täysinainen.
Katumusta osoittava apua hakeva hänetär on vaitonainen.
Laitoshoidossa oleva ihmisetär on katkonainen.
Kuivilla useamman vuoden ollut on sitten kokonainen.

Voiko siis Suomen-Ruotsalaisuuteen pelastumisen ja Länsimaisen lääketieteen välissä olla joku 3. vaihtari?


 • Swinger_partners, 24 v mies

Swingeriä ja hauskanpitoa  2

Hei Walter, seksikäs gurumme. Olemme pari, jotka elävät suhteellisen vapaamuotoista parisuhdetta. Meillä on lupa harrastaa seksiä muiden kanssa sekä käydä treffeillä.

Olemme kuitenkin miettineet ryhmä seksin, tai swinger juttujen kokeilua, piristääksemme seksi elämäämme myös yhdessä. Mistä löytäisi tällaisia, sanotaan vaikkapa pareja, jotka hakisivat parinvaihto ja neljän kimppa sessioita?

Olisiko sellaista turvallista hakea vaikkapa OkCupidin kaltaisilta sivustoilta, vai löytyisikö tällaisille tarkoitettuja suomenkielisiä sivustoja yksinomaan?


 • yötön kerho, 34 v mies

Mihin yökerhot katosivat?  3

Mihin yökerhot katosivat Helsingistä? Koko ajan avataan uusia baareja, mutta missä ovat uudet klubit ja tanssipaikat? Kerro sinä, arvoisa Walter de Camp, yön asiantuntija, eivätkö yökerhot yksinkertaisesti ole enää cool?


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Kuinka lähettää kielteinen hääkutsu ex-missille taannehtivasti?  2

Hei, yritin tarkistaa onko Satu Tuomistolla vielä voimassa olevaa Miss Suomi kruunua Kauneus- & hömppäalan ammattihenkilöiden keskusrekisteristä nimeltä JulkiTissikki. The computer says no! Voinko hyvällä omalla tunnolla tällöin lähettää kielteisen hääkutsun Satulle?
"Rakas julkisuudenhenkilö jolla välilä tulee sammakoita suusta. Koska et enää omaa voimassa olevaa Kauneus & hömppäalan ammatinharjoittajaoikeutta päätin etten kutsu sinua minun häihini jotka meni jo. Hyvää viikonloppua."


 • Bät ja Ryyd, 33 v mies

Missä ovat Bät ja Ryyd?  2

Mitä tapahtui ysärin Bät ja Ryyd -kaksikolle?

"Bätmän ja Ryydman, Bätmän sekä Ryydman
Nyt loppu sahti, nyt loppu sahti"


 • Cool humala, 37 v mies

Onko humalaisuus nolompaa kuin ennen?  3

Musta tuntuu, että kännissä oleminen ei ole enää niin coolia kuin ennen (vanhoina hyvinä aikoina). Onko noin? Onko humala nykyään nolo tila? • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Miten saisin onnistuneen sydänkohtauksen kaatopaikalla?  1

Ensimmäisten humaltumiskokemusten ei voi katsoa olevan siihen edellytys eikä aiheuttaja mutta usein sen on havaittu olevan liitännäinen. Nimitäin kun baaritiskiltä löytää kulloiseenkiin tarpeeseen sen oikean tapahtuu sydänkohtaus kaatopaikalla. Jos ei tärppää kaadon suhteen eikä punaisen mökin prinssi löydä perunamaalle karjakkoa niin lohduttaudu sillä karkeasti ottaen 50% avioliitoista päätyy eroon.


 • dsajlkdsdsölkj333rd, 32 v mies

Voiko Suomen-Ruotsalaisuuteen kääntyä ja elää pidempään?  2

Kuinka vanhainkodissa saadaan halvalla lisättyä laadukkaita elinvuosia ilman että lääkkeitä ja hoitopanosta joudutaan lisäämään? Onko ratkaisu että potilaat käännytetään uskonnoltaan Suomen-Ruotsalaisuuteen sillä nykyisen tiedon valossa suomenruotsalaiset elävät sosiaalisemmin, onnellisemmin ja pidempään.


 • Abc10, mies

Odessa  4

Odessaa käsittelevään Wikipedia-artikkeliin tarvitaan lähteitä, julkaistuna painettuna tai verkossa, kirjoittava luotettava asiantuntija. Verkosta löytyy muutama nimimerkkiblogi, jotka eivät kelpaa.


 • shot & chaser, 31 v nainen

Shotit ja todellisuudentaju  1

Hyvä herra de Camp, mistä johtuu, ettei baari-illan aikana juotuja shotteja osaa käsitellä alkoholiannoksina? Miedompaa litkua kuluu aina tasan saman verran, joi shotteja tai ei. Shotti on aina ikään kuin ylimääräinen juoma, josta ei tajua tulevansa tuiteriin. Miksei ihmismieli tajua tätä?

Edellinen