Sisäpiiri

Edellinen

 • Perhostyttö, 18 v nainen

Mistä perhostutkijain mä löytäisin Helsingissä?  1

Olen juuri opinnot Helsingissä aloittanut nuori tyttönen. rakastan perhosia ja ensimmäisenä aikuistumisen tekona otin eilen selkääni perhostatuoinnin.

Kerro Walter, missä kokoontuvat Helsingissä perhostutkijat, jotta voin pyydystää yhden haaviini, kesyttää hänet ja pyytää määrittelemään selkääni piirretyn lajin?


 • S. P. Onssi, 35 v mies

Hikoilevatussu-syndrooma  2

Hei Walter,

yleistä käsitystä vastoin homomiehenä pohdiskelen usein naisen värkin toimintaa. Nyt on kysymys, johon kuitenkaan ei riitä ulkopuolinen tarkastelu, vaan asiassa on mentävä pitsireunan ohi aina kummun taakse. Kysymys on toosan hikoilusta.

Työskentelen kahvilassa, jossa on muovipintaiset istuimet. Säännöllisesti naisasiakkaiden poistuessa paikalta, heidän käyttämänsä penkin häpyliäällä kohdalla on pitkäänkin märkä kolmio. Olen kosteita lämttejä pyyhkiessäni miettinyt, josko tämä on tussuhikeä? Usein yksin vuorossa ollessani, en usko, että se ainakaan on merkki merkittävämmästä innostumisesta. Sitä paitsi osa iäkkäistä rouvista tuolilta noustessaan selvästi häpeillen tarkastaa, josko heidän toosansa on jättänyt vesileiman penkkiin.

Eli mistä arvoisa Walter de Camp on kyse? Tavallisesta hikoilusta tai kenties tussun yliperspiraatiosta aka hikoilevatussusyndroomasta? Onko tämän olemassa antiperspiranttia? Toimiiko se myös takavakohikoiluun?


 • Kutu Oskari, mies

Homoversio asennosta 410.25537  3

Kesäkuun alussa sinulta kysyttiin asennosta numero 410.25537 ja vastasit, että se on asento, jossa hindulainen jumalatar Radha seisoo toinen jalka kohotettuna ja riisuu nyörisandaaliaan mennäkseen kylpyyn, ja jumala nimeltään Krishna tulee ja yhtyy häneen takaa päin. Väitän, että tästä asennosta on olemassa myös mukava homoversio. Jätän selvitystyön sinulle, Walter.


 • Huulettarelle avuksi, 29 v mies

Huulihoitoa trumpetistille  2

Lähden kuukauden lomamatkalle naisystäväni kanssa, joka on trumpetisti. Hän harkitsee jättää soittimen kotiin, mutta pelkää ansatsin ruostuvan. Pysyykö hänen ansatsinsa eli huuliotteensa kunnossa, jos hän matkan aikana ottaa minulta joka päivä suihin?


 • Teacher 65, 60 v mies

Nyky nuorison puhekieli?  2

Minua ärsyttää nykyisin miten nuoret teineistä, nuoriin aikuisiin puhuvat melkein joka lauseessa sanoja esimerkiksi mm. Niinku, toi noin, sillai..... Mitä h....ttiä on puhekielessä tapahtunut parissa kymmenessä vuodessa?? Aina kun kuulen puhetta jossa käytetään mm. noita sanoja, sitä luulisi että puhuja tuntuisi olevan älykkyydeltään vajaa älyinen.


 • Paljasvarpainen, 27 v nainen

Kengät jalassa sängystä asti?  1

Hei Walter. Minua on häirinnyt huomattavasit jo pidemmän aikaa elämää suurempi kysymys - amerikkalaiset pitävät kenkiä aina, myös sisätiloissa, niin milloin he laittavat kengät jalkaan ja milloin ottavat ne pois? Vetävätkö he kengät jalkaan heti herättyään ja ottavat pois vasta kun käyvät nukkumaan?


 • KaisuMariia, 25 v nainen

Jotain eroa  4

Onko Vantaalaisissa Helsinkiläisissä ja Espoolaisissa jotain eroa? Muutin alkuvuodesta pk-seudulle Pohjois-Suomesta ja jatkuvasti tämän suuntaista kuulen puhuttavan. Omissa silmissäni ihmiset näyttävät ja kuulostavat samanlaisilta.....???


 • ketunmetsästäjä, 30 v mies

Fjällraven  5

Miksi kaikilla on niitä reppuja? Joku kultti?


 • ElegantGrl92, 23 v nainen

Herrasmiehiä Helsingissä?  15

Haluaisin kysyä jos sattuisit tietämään, että löytyykö Helsingistä enää yhtään sellaisia miehiä jotka edustaisivat samansuuntaista tyylikkyyttä kuin Richard Burton, Sean Connery tai Peter O'Toole aikoinaan? Ja missä he olisivat? Badass herrasmiehiä jotka ymmärtäisivät kunnon viskin, sikarien, intohimon ja ehkä jopa Shakespearen ja William Butler Yeatsin, tai edes jonkun kirjallisuuden päälle? Miehiä joilla olisi tyyli hallussa elämän joka osa-alueella. Voisin itse tarjota harvinaisen upean sekoituksen Elizabeth Taylorin taianomaista kauneutta, sensuellia karismaa sekä Anna Karinan tyttömäistä viekkautta (plus niin paljon muuta). Olen asunut Helsingissä koko ikäni enkä ole vielä kertaakaan törmännyt tälläisiin tyylikkäisiin miehiin, nuoriin tai vanhoihin. Minun täytyy saada tietää kääntelenkö kiviä turhaan ja onko ainoa mahdollisuuteni muuttaa Britanniaan tai jonnekin kauas kauas pois. Kiitos tuhannesti!!


 • Wiktor Wargaus, 21 v mies

Koska feminismi loppuu?  4

En nimittäin jaksaa enää. Olen jo nuorella iällä aivan henkisesti loppu, feministien nujertama.


 • MattiMatkaaja, 31 v mies

Narikkalappu, ja sunnuntai aamu  1

Hey,

Tiedätkö missä on mahdollisesti käytössä siniset sinebrychoffin narikkalaput?

Oli häiden jälkeisenä aamuna se taskussa ja reppu kadonnut, tai tässä tapauksessa narikassa. Repun sisältö tiedossa ja ne pystyn hyvin kertomaan kun käyn hakemassa, mutta suuri kysymys on että missä näitä lappuja on. Pystyykö kukaan auttamaan Helsingin keskustan clubien lapuista.

Eli apua tarvitaan, sinisen sinebrychoffin narikkalapun käyttävän baarin löytämiseen.


 • Ihminenkö, 34 v nainen

Maksulliset palvelut  2

Terve Walter,
Varattuna ihmisenä olen tullut siihen tulokseen että,
jos mieli tekee käydä vieraissa,
paras ja turvallisin käydä maksullisissa.

Kuitenkin moraalini estää tapahtuman toimeenpanemisen.
Mikä neuvoksi?
Hammasta purren visiitille, vai jättääkö välistä kokonaan?


 • Ronja & Julia, 24 v nainen

Rappioelämä vie  12

Dear Walter.
Me kaksi nuorta naista mietimme, miten saisimme elämämme ns. normaaliksi. Alkoholi maistuu, maksa paisuu ja laskut ja huolet kerääntyy, mutta selittelemme itsellemme, että nuori ikä antaa sen anteeksi (ja kai se antaa? Luottotiedot on kuitenkin vielä kunnossa ja toistaiseksi ei ole katkolle tarvinnut mennä). Miehiä on molemmilla, mutta jokainen heistä paljastuu loppujen lopuksi aina kusipääksi. Toinen meistä on rakastunut seksisuhteen toiseen osapuoleen, eikä tiedä mitä tehdä asialle? Toinen taas yrityksestä huolimatta tapailee vain työttömiä alkoholisteja. Joita me emme siis ole.
Yhteiskunta kuitenkin tuntuu kertovan meille, että elämäntyylimme on huono ja paheksuttava, ettei meidän pitäisi bailata kuin seitsemäntoistakesäiset ja tuudittautua toistemme lohduttavaan seuraan tuoppien äärellä. Koemme, että hyvien miesten avulla pääsisimme tästä "rappioelämästä" eroon, vaikkakin toisaalta ehkä alitajunnassamme nautimmekin tästä humpuuttelusta. Itse kysymys kuuluukin, mistä löydämme joko hyvät miehet tai annamme yhteiskunnalle kuvan, ettei elämämme ole niin kamalaa kuin se antaa ymmärtää?


 • Timi29, 29 v mies

Valkea peppu vs. musta peppu ja piiskaamisen kiima  1

Nyt Waltsu saat pahan kyssärin! Mä haluun tietää, et valkoista naisen bebaa läpsiessä, se ottaa nopeasti ihanan rosan punotuksen. Puna kiihottaa ja saa munaan turvotusta.

Mutta mites mustan naisen kanssa? En ajatuksen tasolla saa siit jöpöä. Puna on tärkee juttu. Miten siis käy, kun mustan naisen peppu saa avokämmentä?

Toinen asia, johon antropologian ammattimiehenä varmasti osaat vastata: johtuuko vaalean kiinteän pepun piiskaamisen kiimaisenpisuus mustaan nähden menneen ajan orjuudesta? Onko niin, että ennen mustaa ylhäisempänä pidetyn vaalean kankun piiskaamisen alistamisaste on yksinkertaisesti yhä korkeampi?


 • Stoikkolan Markku, 43 v mies

Lesboperhe = 1 nainen + 1 lapsi + 1 butch-lesbomies?  2

Hei Walter,

olen pohtinut miehenä kovin lesbojen perhedilemmatiikkaa. Kun lähtökohtaisesti lesboparin kumpikin osapuoli voi saada lapsia luotaisin keinon tai ainakin hieman avustettuna siis, niin onko Suomessa paljon lepakkopareja, jonka kummallakin osapuolella on oma biologinen lapsi osana perhettä?

Kysymyksen taustalla on tietenkin syvään heteromiehen selkärankaan kasvanut käsitys siitä, että tyttöpareissa toinen tytteleistä on se miehekkäämpi nainen, jota suorastaan kuvottaa ajatus naiseudesta = synnyttäminen + äitiys + imettäminen/omat isot turpea tissit.

Ymmärrän, että kysymykseni on enemmän kuin loukkaava ja stereotyyppinen. Olen sitä. En ole pahoillani. Olen utelias.


 • Kultaisen ystävä, 35 v mies

Kusi käyttäytyy oudosti  2

Arvon Walter

Kusileikkien suurkuluttajina teemme vaimon kanssa usein niin, että kun olen työmatkoilla, hän säilöö pissaansa muovipulloihin, joita sitten otan mukaani ja leikin sisällöllä iltaisin. Olen kuitenkin ihmetellyt ilmiötä, jossa ihan tavallinen muovipullo "vetäytyy" silloin kun se on vain osittain täynnä kusta. Syrjäyttääkö vaimoni eliksiiri happea vai mistä on kyse?


 • Mr. Big, 32 v nainen

Kimurantti naisongelma  4

Minusta on iän myötä ilman tietoista tavoittelua kuoriutunut pahan luokan pussy magnet. Siis sitä itseään tulisi ovista ja ikkunoista. Ainut ongelma on, että olen varattu.

Pidättyminen on ollut tieni. Miten heteromiehen kuuluu toimia tässä tilanteessa? Olen hämmentynyt, alkukantaiset haluni ohjaavat toiseen suuntaan ja järki toiseen. Voiko kakkua samaan aikaan syödä ja säästää?


 • Levittäjä, 23 v nainen

Näkkileipäoppilas  3

Kummalle puolelle näkkileipää margariini levitetään?


 • Epätietoinen, 34 v mies

Nousevatko isot tissit aina päähän?  3

Dear Walter!
Olen ollut haivaitsevinani, että mitä isommat tissit naisella on, niin sitä enemmän on myös sitä keltaista nestettä päässä. Nousevatko isot tissit siis aina päähän?

Edellinen