Kannibalismin vaarat

Olen pitkään tilannut Alibi- lehteä, lähinnä sen
erikoisluontoisten otsakkeiden ja tarinoiden takia. Kuukausia sitten kannessa komeili otsikko, jossa kahden kannibaalin kerrottiin syöneen koulutytön. Luettuani otsikon kahteen kertaan, mieleeni ponnahti kysymys:
mitä jos koulutytöllä olisi ollut ärhäkkä sukupuolitauti? Olisivatko nuo kaksi puhtaaseen raaka-aineeseen uskonutta neuvostokannibaalia saaneet esimerkiksi HIV:n syötyään tätä huolimatonta tyttölasta? Kenen on vastuu? Vesi kielellä vastausta odottaen,

  • Sixten Kimpman, mies

2 vastausta

Walter de Camp

7.10.2014 13:54

Kiitos Sixten Kimpman, kun olet kiinnostunut kuolemanjälkeisestä elämästämme. Sen jälkeen kun sinä, lukija, ja minä olemme kuolleita kalmoja, meissä mahdollisesti olleet virukset elävät vielä jonkin aikaa meidän veressä ja eritteissä. Ne mylläävät edelleen vainajan sisällä. Myös HI-virus (ja Ebola!) elää vielä jonkin aikaa vainajan veressä, kyynelnesteessä, virtsassa jne. Niinpä HIV voi tarttua uhrista kannibaaliin. (Samoin HIV voi tarttua, jos SM-leikeissä puree masokistin ihoa ja siitä pirskahtaa verta sadistin suuhun. Samasta syystä esim. jalkapallo-otteluissa pelaaja otetaan heti kentältä ulos paikattavaksi, jos hän saa avohaavan. Siinä ei pelätä sitä, että hän näyttäisi tv-katsojien mielestä karmealta, vaan pelätään tartuntariskiä.)

Joten. Tässä muutama neuvo Helsingin Kaisaniemen puistossa perjantai- ja lauantaiöisin nuoria neitosia syötäväkseen metsästäville kannibaaleille: Käykää ennen puistoon lähtöä ehdottomasti tutkituttamassa suunne, ettei suun limakalvoissa ole haavoja. Tämä on siis alkeellisin kannibaalin suojautumiskeino, joka ei kuitenkaan takaa kannibaalin turvallisuutta. Oleellinen kysymys on, haluaako kannnibaali Kaisaniemen puistossa iskeä heti hampaansa tappamansa neitosen raakaan reiteen? Vai irrottaako kannibaali suojakäsinein ja kasvosuojuksin ym. varustautuneena Kaisaniemen puiston pimeydessä neitosesta herkullisimmat osat muovikassiin ja vie ne kotiin ja paistaa ne suolalla ja pippurilla maustettuina läpikypsiksi ennen syömistä? Siis leikkaa irti esim. naisen reiden, pakarat - ja jos kannibaali on romanttinen niin sydämen. Jne... Raakoihin naisiin erikoistuneet kannibaalit ovat suuressa vaarassa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kulinaristi

9.10.2014 13:41

Tarkoittikohan aloittaja että kannibaalit söivät tytön hyvin kypsennettynä? Siinä tapauksessahan sekä hiv että ebola kuolevat ja syöminen voi jatkua huoletta. Alkuvalmisteluissa ja kokkausvaiheessa nuo ikävät taudit voivat toki tarttua, samoin jäljelle jääneistä perkuujätteistä. Jos tuolla neidolla on prionitauti (esim. juurikin Creutzfeldt-Jakob), niin valitettavasti taudin voi saada kypsennetystäkin neidosta. Antoisia kokkaushetkiä tämän tiedon kanssa! :P

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi