Kuinka äkäpussi kesytetään?

Moi Waltsu. Olen tapaillut muutaman kuukauden miestä, jonka mielialoista en kertakaikkiaan saa selvää. Minulla on kiireinen työ ja joudun tekemään paljon ylitöitä, matkustamaan jne. Olen silti tehnyt parhaani järjestääkseni minulle ja miesystäväni tapaamisille aikaa ja nähdäkseni onnistunut hyvin - pari kolme yhteistä iltaa viikossa on mielestäni kohtuullisesti, varsinkin kun enempään en pysty. Vaikka mies valittaa, ettemme näe tarpeeksi, hän itse kieltäytyy välillä treffeistä vedoten johonkin aika heppoiseen syyhyn, kuten kuntosalilla käyntiin (salille voi mennä minä iltana hyvänsä, minä en taas voi työajoilleni mitään). Toisinaan hän lähettelee hempeitä tekstareita, joissa puhuu rakkaudestaan ja kaipauksestaan, mutta kun seuraavan kerran tapaamme, mies pilaa yhteisen aikamme kiukuttelemalla ja murjottamalla. Eräällä ystävälläni oli kerran suhde ihan samalla tavalla käyttäytyvään mieheen - yksinhuoltajana ystävättäreni ei voinut sännätä miehen luo sillä sekunnilla, kun tämä olisi sitä halunnut ja mies kiukutteli ihan samaan malliin. Miksi ihmeessä jotkut miehet käyttäytyvät näin? Voinko tehdä asialle jotain, vai onko vain yritettävä löytää ymmärtäväisempi kaveri?

  • Äkäpussin hellu, 32 v nainen

3 vastausta

Walter de Camp

7.1.2015 23:34

Miksi ihmeessä jotkut miehet käyttäytyvät näin? Miksi ihmeessä jotkut ihmiset käyttäytyvät näin? Siinäpä kysymys. Ehkä turhaan kiukuttelijoita tarvitaan maailmaan sen tähden, että romaanikirjailijoilla, ja etenkin teatterin ja elokuvien tekijöillä, olisi monenlaista ihmisaineistoa. Otsikkosi viittaa jo Shakespearen aikoihin. En pysty muistamaan, että missään romaanissa tai teatterissa tai leffassa olisi onnistuttu selittämään, mistä kiukuttelija on saanut kiukutteluluonteensa. Joissain happy end -jutuissa kiukuttelija lakkaa kiukuttelemasta. Nautin, kun Shakespearen leffatulkinnassa Elizabeth Taylor lakkasi kiukuttelemasta saatuaan piiskaa. Se oli komedia, jota kukaan ei otttanut tosissaan. Kiukuttelijat lopettavat kiukuttelemisen vähäksi aikaa ja alkavat sitten taas uuudelleen. Yritä vähän kysellä, millaisia naissuhteita hänellä on aikaisemmin ollut. Ovatko ne lopahtaneet nopeasti. Et tietenkään voi luottaa hänen kertomuksiinsa, mutta ehkä saat niistä jotain aineistoa. Loppupeleissä se ymmärtäväisempi kaveri varmaan olisi parempi ratkaisu. Eihän se hyvää lupaa, jos heppu kiukuttelee ihan jo suhteen alusta alkaen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

queer123

10.1.2015 15:27

Eikös Lissu lakannut kiukuttelemasta Äkäpussi-leffassa sen takia, että Riku piti nälässä jms? En muista hänen saaneen piiskaa - mutta jos niin on, katson elokuvan välittömästi uudelleen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hepskukkuu112233

11.1.2015 08:06

Ei siitä mitään tule jos pitää olla rauhoittava "äiti" isolle sisupussille. Itse etsisin kypsän miehen, enkä pitäisi pikkupoikaa joka murjottaa ja kiukuttelee ja käyttäytyy välillä ihanasti, välillä kuin kakara.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi