Kuumat vankikarkurit - junassa

Dear Walter sä olet ainoa joka voi kertoa mulle vastauksen. Matkustan paljon junalla ja olen ihmetellyt jo pitkän tovin, että miksi ihmeessä vankilat on aina juna-asemien läheisyydessä? Yritetäänkö tällä tukea mahdollisesti karkuun pääsevien vankien mahdollisuutta päästä nopeasti vielä kauemmas? Millä saan houkuteltua junassa sen karkurin mun viereen istumaan, kun ne örrimörrit on aina niin kuumia!?

  • El-viira, 28 v nainen

3 vastausta

Walter de Camp

5.4.2014 13:45

Eräs nainen kertoi minulle kerran, että hän kiihottuu aina junassa matkustaessaan. Hän istuu paikallaan silmät suljettuina ja eteenpäin kiitävän junan värinä ja heilahtelu saa hänet orgasmin partaalle. Jos lähellä - parhaassa tapauksessa vieressä - istuu joku haluttava mies, hän kuvittelee, miten mies tulee hänen luokseen ja yhtyy häneen rivakasti. Tämän tunnustuksen kuultuani olen ymmärtänyt, että suurin osa juniemme naismatkustajista kykenee vain vaivoin olemaan masturboimatta Jyväskylä-Pieksämäki -ratavälillä.

Kiitos sinulle, El-viira, että täydellistät käsityksemme junilla matkustavista naisista. Teidän kiihottavin junamiehenne ei olekaan reipas merkonomi, vaan vankilasta juuri karannut kuuma örrimörri. Vankilat todellakin useimmiten sijaitsevat juna-asemien läheisyydessä, (vankeinhoidon tavoitteena on "auttaa vankeja palautumaan normaaliin yhteiskuntaan"), joten pakenevien vankien pokaaminen on oiva syy naisille suosia junia. Tämä kannattaisi ehdottomasti tuoda julki junamatkailun mainoksissa.

Vinkkaa rohkeasti käytävällä kulkevalle örrimörrille, että hän istahtaisi viereesi. Kun hän istuu yllättyneenä, laita suusi lähelle hänen arpista korvaansa ja kuiskaa kuumasti hengähtäen: "Osaan leipoa ihania kakkuja, joiden sisällä on viila."

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

15.4.2014 12:33

Jahka tämä mamma saa sen lapsen sen örrimörrin kanssa niin alkaa kummasti varakkaat kiltit miehet kiinnostamaan. Biologia on jännä asia ja helvetin hyvän huumorintajun omaava paskiainen. Ennen nyppi, mutta nykyään lähinnä naurattaa tämä naisten sokeus omille vieteilleen ja niiden sudenkuopille. :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

El-viira

20.6.2014 16:13

Tää mamma on kyllä ihanan kiltin örrimörrin kanssa enkä pois vaihtais, mutta katsellahan saa ja haaveilla ;)

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi