Spiritismi

Miulla on ollut monia henki maailmaa lähellä olevia kosketuksia niin sanottuihin aaveisiin eli kuoleisiin henkilöihin. Olenko normaali ja onko minunlaisia monia muita tämän "ongelman" kanssa painivia henkilöitä? En kai vaan ole hullu joka luulee kaiken yliluonnollisen olevan totta.

  • Spooky-man, 40 v mies

2 vastausta

Walter de Camp

9.4.2014 12:28

Voisiko joku aaveistasi kysyä jotain tällä palstalla? Sinä saisit aaveelta kysymyksen, jonka laittaisit aaveen puolesta tänne Sisäpiiriin? En tiedä olenko normaali vai hullu, mutta elän siinä luulossa, että en ole koskaan vastannut aaveen kysymykseen. Haluaisin kovasti saada aaveet mukaan kysyjäkuntaan. Saada aavekysymyksiä. Esim.: "Miten voisin vihdoin pokata sen kiihottavan papan, joka torjui minut, kun olimme parikymppisiä." Nimim. Mummovainaa kohtuullisessa hapessa. Vastaus: Kokeile lyhentää käärinliinojasi. Pappa saattaa innostua reisistäsi.

Tutustu tällä viikolla ilmestyvään Katri HHelenan kirjaan Taivaan tie, johon hän on koonnut kuolleilta läheisiltään saamiaan viestejä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Usko pois

18.4.2014 21:51

Et ole hullu. Kaikilla ei ole yhtä kehittynyt kuudes aisti, joten sen vuoksi vain osa uskoo yliluonnolliseen (eli niihin asioihin joita on itse kokenut). Ei kannata välittää mitä ihmiset tässä ajassa näistä asioista ajattelevat, vaan kokea "mieli tyhjänä" tätä maailmaa. Jos on avoin eikä estä asioita järjellä, avautuu uusi maailma kaiken muun tiedon lisäksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi