Mieheni seksipalstakoukussa

Miksi varattu mies tekisi seksinhakuprofiileja jatkuvasti, jos ei hae fyysistä kontaktia (niin kuin väittää)? Mieheni on jäänyt usein kiinni seksinhakuprofiileista (palstat ovat seksisuhteen hakemista varten, ja useimmilla on alastonkuvia, tai kuvia vain alapäästä; myös mieheni on välillä laittanut niihin mulkkukuvia), ja on selittänyt tekojaan vain näin: "olin tyhmä, en tiedä miksi, anteeksi", ja viimeisimpänä "ehkä se on joku addiktio".

Hän tietää, että profiilit loukkaavat minua syvästi (meillä ei ole juuri läheisyyttä eikä hellyyttä suhteessamme, ja hän on viesteissään muille naisille kehunut ulkonäköä ja ehdotellut kaikkea, mitä ei kuitenkaan minulle, vaimolleen, tee), mutta jatkaa silti, ja luottamus on mennyttä. Minusta se on pettämistä. Pelkät kuvapalstat (esim. omakuva.org) ymmärtäisin, mutta en chattailua vieraiden kanssa.

  • Pettynyt vaimo, 38 v nainen

1 vastaus

Walter de Camp

18.2.2015 12:36

Miehesi on koukussa seksinhakusivuston käyttämiseen. Hän saa kiksinsä siitä, että chattailee seksinhakuprofiileja laittaneiden naisten kanssa. Seksiä on monenlaista: sängyssä, puhelimessa, chattipalstalla. Hän harrastaa seksiä vieraiden naisten kanssa omalla tavallaan. Hän pettää sinua, se on selvää. Sinä et tietenkään voi luottaa häneen. Jos teidän välinne ovat myös kylmenneet - ei hellyyttä, ei läheisyyttä - niin tilanteesi on lohduton. Olet naimisissa sinuun haluunsa menettäneen seksinhakuprofiilinarkomaanin kanssa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi