Miesten rasittava soittelu

Minkä helvetin takia miehet alkavat aina erottuaan soitella aiemmille ex-tyttöystäville? Mitä he haluavat? Olkapäätä, tilanteen analysointia vai säälipillua? Pääseekö tästä rasittavasta tavasta jotenkin eroon, sillä en usko kenenkään elämäänsä jatkaneen naisen kaipaavan tällaisia yhteydenottoja?

  • Ei enää ikinä, 27 v nainen

1 vastaus

Walter de Camp

1.6.2015 22:43

Jäätyään ilman naista mies huomaa kaipaavansa naisen seuraa ylimalkaan. Hän haluaisi jutella naisen kanssa ja olla naisen seurassa. Hän ryhtyy miettimään, miten voisi vaivattomimmin järjestää tapaamisen jonkun naisen kanssa. Tällöin hänen nupissaan lipuvat elokuvamaisena rainana ex-tyttöystävät. Voisinkohan soittaa jollekulle heistä, hän joogaa. Hän päättää pirauttaa sille exälle, joka on hänen mielestään kaikkein mukavin. Eli sinä olet entisten miesystäviesi exä-katalogin mukavin exä.

Sinulle soittava exä ei kaipaa mitään erityistä lohdutusta tai olkapäätä tai säälipillua, Hän haluaa vain jutella. Jos sinä sattuisit tarjoamaan hänelle "säälipillua", niin tuskin hän siitä kieltäytyisi, mutta se ei ole hänen soittonsa tavoite.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi