Opastusta nettideittailuun

Moikka Wallu. Osaatko antaa jotain vinkkejä siitä, millaisia miehiä seuraa etsivän naisihmisen kannattaa netissä välttää ja millaisia taas suosia? Tarkoitan jotain merkkejä tyypin käytöksessä/kuvissa/ulosannissa, joista voisi päätellä suuntaa antavasti, kannattaako tutustumista jatkaa. En ole välttämättä etsimässä mitään vakavaa, vaan vaikkapa vain kivaa (täyspäistä) leikkikaveria, mutta pahoin pelkään, että juuri tämä asenne saattaa houkutella kimppuuni huonosti käyttäytyviä pervoja.

  • Kenenkaa, 29 v nainen

1 vastaus

Puumatar

5.2.2015 13:20

Mä hain aikoinani juuri deitti.netin kautta ihan puhtaasti panoseuraa, eikä mitään friikkejä tullut enemmin vastaan. Luulen, että viestin muotoilussa kannattaa korostaa, ettei etsi puhtaasti partneria itse fyysiseen aktiin, vaan pitää olla myös valmiuksia halia ja söpöstellä ja synkata pitää muutenkin kuin punkassa.

Kannattaa myös mainita että haluat ensin tutustua sähköpostitse (tai jollain muulla kirjallisella viestintäkeinolla), etkä ole valmis sopimaan "treffejä" ennen kuin olet ensin tämän keinon kautta kunnolla tutustunut mieheen. (Käytännössä tarkoittaa n. viikon-parin pituista päivittäistä meilailua tms. ennen tapaamista.) Tämä karkoittaa kaikki pelkällä jatkeellaan ajattelevat, jotka haluavat vaan kellistää ja siirtyä seuraavaan, aika tehokkaasti. Kas kun tuohon kirjalliseen kommunikaatioon pitää pistää aika paljon efforttia.

Sitten kun saat viikossa ne 200+ vastausta (kuten mulle kävi), niin tee top 10 -valinta ja jatka viestittelyä niitten kanssa. Ilmoita muille lyhyesti, että et ole kiinnostunut (so. älä jätä roikkumaan). Kun saat haistatteluja takaisin, ignooraa. :)

Onnea matkaan!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi