Pulassa pisuaarilla

Hyvä Walter, ongelmani on seuraava: Olen luonteeltani ujo nuori mies, ja tuo ujous näkyy myös pippelissä. Monesti baareissa tulee myös aika, jolloin täytyy mennä pisuaarille. Etenkin kun pöntöt ovat varattuja. Silloin huomaan pippelini kutistuneen pelottavan paljon. Lisäksi virtsaaminen kestää ikuisuuden. Rauhallisessa kotiympäristössä housut laskiessa kokoluokka on aivan erilainen. (Esim. nyt tätä kirjoittaessani). Olen yrittänyt mielikuvarentoutusta pisuaarilla, mutta onnistumatta. Tunnen, että ystävieni vieressä pissatessa kokoa verrataan sivusilmällä. Miten saisin heidät ymmärtämään, etteivät he tunne "todellista minääni"? Pitäisikö kotona aloitellessa "vahingossa" vilauttaa rentoutuneessa ilmapiirissä? Vai onko ainoa vaihtoehto siirtyä odottamaan pönttöjen vapautumista? Vai onko tällä kaikella edes mitään väliä?

  • ujokas, 23 v mies

3 vastausta

Walter de Camp

23.6.2015 20:31

Loistava idea, ujokas! Järjestä todellakin pippelisi julkistamistilaisuus! Kutsu paikalle kaikki Facebook-ystäväsi, niin miehet kuin naiset, ja pamauta patu pöytään. Maineesi alkaa kasvaa ja pian huomaat naisten kiinnostuksen sinua kohtaan lisääntyvän. Sinulle tulee juttelemaan naisia, jotka valittelevat, että eivät päässeet pippelijulkkareihisi ja kyselevät yksityisnäyttöä.

Pissaneuroosiisi se ei auta. Jännität pissaamista julkistamistilaisuuden jälkeenkin. On paljon miehiä, jotka eivät pysty rentoutuneesti lorottamaan julkisuudessa, esim. nakkikioskilla. Heidän, ja sinun, täytyy jonottaa pönttöjen vapautumista. Ei se niin kauheaa ole.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Eihän se ole pakko

30.6.2015 18:02

Itselläni niinkään ei ole ujo pissa, mieluummin vain teen sen omassa rauhassa, enkä sinänsä ymmärrä minkä takia pitäisi painostaa kusemaan kaikkien muidenkin nähden, mielestäni se on jopa hieman häiritsevää. So no problems mate, jos joku tulee sinulle vittuilemaan ujosta pissistä, sanopa sitten "Ai sä haluat nähdä mun peniksen. Onhan sitä toki kehuttu, voin mä näyttää" ja pitäisi sillä olla selvä :P. Been there, done that. Tämä kaveri sitten ei halunnutkaan enää käydä pisuaarilla samaan aikaan kuin minä. Maineestani tosin en tiedä sit, ehkä minut koetaan kyseisessä baarissa vähän rivona.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pissalle!

8.7.2015 12:55

Tai homona? Itsekin käyn mieluummin kopissa, wc-paperilla saa pippelin pään paremmin kuivaksi kuin ravistamalla.

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi