Rakastuin parhaaseen ystävääni.

Hei Walter. Nytpäs sitten huomasin käyneen niin, että olen korviani myöten onnistunut rakastumaan parhaaseen ystävääni, ihmiseen, jonka kanssa olen jo ainakin kymmenen vuotta voinut jakaa ilot ja surut. Isoin ongelma tässä lienee sitten se, että olen kaappilesbo eikä olemuksestani voisi mitenkään päältäpäin huomata, että olenkin omaan sukupuoleeni päin. Se onkin pysynyt ainoana salaisuutenani tässä ystävyyssuhteessa. Ystäväni taasen on sitten ihan tavallisentylsä hetero, joka aika-ajoin aina deittailee jotain äijänrähjää, en siis mitenkään usko saavani vastakaikua. Mutta täydellisessä maailmassa ja niin edelleen. Mitä teen? Kerronko tunteistani?

  • Pajunoksa, 20 v nainen

4 vastausta

Walter de Camp

6.2.2015 12:00

Älä kerro. Ystäväsi ei kuitenkaan ryhdy rakastelemaan kanssasi. Suhteenne viilenee, ja menetät vain parhaan ystäväsi. Sitten kauempana tulevaisuudessa voit pikku hiljaa puhua hänelle lesboudestasi, ilman että kohdistat tunteitasi häneen. Ystävyys on arvokas asia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Zzz-Top

5.2.2015 21:07

Useimmilla ihmisillä varmaan tulee jaksoja, jolloin työ/opiskelu/harrastekaveri siitä omasta saalistusryhmästä alkaa vaikuttaa tuskaisan houkuttelevalta. Ja samalla on tietoinen asian hankalasta puolesta. Jos esim. pokaa työkaverin ja suhde sitten päättyy, kärsivät kaikki ympäristössäkin ja ihan saa***sti. Vielä jos sattuu ihastumaan pomon hemaisevaan sihteerivaimoon ja alkaa toteuttaa toiveitaan, tuhoaa pahimmillaan uransa. Nämä hetket on vain parasta skipata. Kaikkea ei saa. Älä syö kuormasta. Kyllä se sitten helpottaa. Tiedät sen itsekin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tylsähetero

6.2.2015 03:16

Pitkälle samaa mieltä Zzz-Topin kanssa, mutta jos asia vaivaa kamalasti ja ystäväsi on oikeasti empaattinen ja fiksu kaveri, voit ehkä kertoakin hänelle asiasta. Todennäköisesti hän ei tunne samoin, jos kerran hetero on - tosin on häviävän pieni mahis, että hän löytääkin tätä kautta itsestään uusia puolia :) Sinuna kertoisin ensin vain pelkästä seksuaalisesta suuntautumisestani ja katsoisin, millaisen vastaanoton se saa, ennen kuin paljastaisin lisää. Varovaisuus kannattaa, koska vaikka ihmiset esiintyisivät kuinka suvaitsevina tahansa, heidän reaktionsa voi yllättää, kun se mitä ns. suvaitaan löytyykin läheltä eikä tutun tutulta. Itse olin ystäväsi asemassa muutamia vuosia sitten, kun bestikseni kertoi ihastuneensa minuun. Olin tavattoman imarreltu ja sitten myös harmissani, sekä hänen että omasta puolestani, kun en voinut heterona vastata hänen tunteisiinsa. Olisimme olleet täydellinen pari, tuota yhtä pikku seikkaa lukuunottamatta...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kulisseja päin

11.2.2015 17:25

Tai sitten voi heittää vitsillä, tavallaan ehdotuksena, että eikös oiskin kamalaa, jos huomaisin yhtäkkiä rakastavani sua... Kyllä sen sitten kaverin reaktioista huomaa millaista kaikua herja herättää... Parhaimmassa tapauksessa päädytte parhaaseen mahdolliseen parisuhteeseen... ja ne äijänrähjät onkin vain kaverin rakentamaa kulissia...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi