Rikkaisiin naimisiin

Rakas Walter.

En ole kiireessä hankkiutumassa avioon. Tilaisuuksia on sadellut, jos voi sanoa, niin tarjontaa kyllä riittäisi. Lienen lievästi sanottuna kuitenkin melkoisen ronkeli tarjonnan suoman turvallisuuden tunteen vuoksi.

Tavoitteena on päästä alemman keskiluokan kastista parempiin pöytiin, eli tarvitsisi löytää joku, joka voisi tuoda pöytään leivänpäällistä.

Olisitko ystävällinen ja viitottaisit tietäni oikeaan suuntaan. Missä ja milloin minun pitäisi olla, jotta voisin saada jonkun rikkaan naisen itselleni? Lääkärivaimo ei olisi pahitteeksi. Vastavalmistunut (minkä ikäisinä he ovat valmiita työelämään, lue elättämään minua) kelpaisi, mutta mieltäni on myös lämmittänyt ajatus hieman varttuneemmastakin neidosta (puumien metsästys ehkä kuitenkin erikseen).

  • Hoitsuboy, 30 v mies

5 vastausta

Walter de Camp

16.6.2014 14:42

Sinun pitää asennoitua elättäjäsi etsintään samanlaisella päättäväisyydellä, jolla uraputkea rakentavat ihmiset etsivät työpaikkaa. Lopeta tavallisissa yökerhoissa pyöriminen. Niiden naisasiakkaat ovat liian nuoria ja elättäjäksesi haluttomia. Heidän ulkonäöstään et myöskään pysty varmuudella päättelemään heidän varallisuuttaan.

Vauraampaa populaatiota löydät esim. Kämpin ja Strindbergin baareista. Sinun kannaltasi oleellista on, että varakkailla naisilla on harrastuksia. He pyörittävät vartaloaan tanssitunneilla - kaikkea mahdollista napatanssista salsaan -, treenaavat vartaloaan joogatunneilla ja elähdyttävät mieltään ns. vakavalla musiikilla. Käy vilkuilemassa tilannetta esim. Shantin joogakoululla. Se kuhisee suloisia naisia. Istuskele Musiikkitalon kahvilassa odottelemassa hetkeä, jolloin konsertin asiakkaat tulevat kahvitauolle.

Elättäjänhakuretkilläsi pystyt kaiken aikaa pokaamaan satunnaista ihanaa yöseuraa. Ehkä lopulta myös onnistut pääsemään toivomaasi tulokseen: maksetuksi mieheksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Cougar Doctor

11.6.2014 02:38

No Hei hoitsuboy! Törmäsin tähän kirjoitukseen juuri ja tahtoisin sanoa olen 65-vuotias lääketieteen tohtori nainen ja ottaisin mielelläni sinut hyviin käsiin hoitaisin sinua monin eri tavoin myös rahasta ei ole puute jos vain tahdot.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Puumatar

12.6.2014 13:26

Eiköhän "lääketieteen tohtori nainen" (sic) osaisi kirjoittaa hieman paremmin..? :D

hornyboy69

12.6.2014 14:24

Hoidatko minuaki? Olen ollu tuhma poju. Tiukan tädin pitäisi piiskata minua nyt nahka-asussa.

Cougar Doctor

25.6.2014 09:36

Hei Hornyboy69! Hoidan, kyl sinä varmaan ootkin tuhma poju, mutta riittääkö sinun rahkeesi eläämään loppuelämää kanssani eli sitoutua minuun kunnes kuolema meidät erottaa. Jos todella tahdot niin ja kykenet ota yhteyttä asun kulosaaressa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi