Työvuoroittainen paskoaika?

Arvoisa Hra de Camp,

olet ottanut aiemmassa kantaa seksiin työpaikalla. Kysymykseni seuraa samaa linjaa, ja suoltaa syvälle suomalaisen työehtosopimusjärjestelmän aukkoihin.

Onko linjattu, mikä on se osuus työajasta, jonka 8-tuntista työpäivää suorittava kassapoika Kari saa työvuoronsa aikana viettää työpaikan huusissa, ilman, että työnantajalla voi olla asiaan sanomista?

Muistelen urbaanin juorun vuosien takaa lupaavan päivittäisesti jopa 60 minuutin paskoajan illman sanktiopelkoa. Jos pukamat antavat perin, olisiko tämä myös minulle upea mahdollisuus?

  • Kari de Cassa, 34 v mies

1 vastaus

Walter de Camp

20.4.2015 13:33

Parahin Kakkaaja, sinun kohdallasi ei selvästikään ole kyse pelkästä kakalla käymisestä, suolen plupsauttamisesta tyhjäksi tarpeen vaatiessa ja pyllyn puolinopeasta pyyhkimisestä. Sinä olet kakkaamisfetisisti. Sinä et ymmärtääkseni nauti kakkaamisesta toisen ihmisen päälle vaan pitkällisestä nautinnollisesta kakkaamisesta pyttyyn.

Työehtosoimuksissa ei määritellä työntekijöiden oikeuksia fetisistisiin toimiin työpäivän aikana työpaikalla. Ammattiliittojen johtajat olettavat, että työntekijät paneutuvat fetisistisiin himoihinsa vapaa-ajalla. Työntekijäjärjestöissä oikeastaan suhtaudutaan fetisistisiin toimiin työpaikalla hyvin kielteisesti. Ei haluta, että työpaikalla ryhdyttäisiin esim. piiskaamaan.

Sen tähden fetisistit joutuvat työpaikoilla harrastamaan fetissiään mahdollisimman huomaamattomasti. Kakkaajan on kannattaa hakeutua töihin sellaisiin työpaikkoihin, joissa on paljon työntekijöitä. Siellä on useita vessoja ja toiset työntekijät eivät huomaa niin helposti sinun vessassa viipymistäsi. Isolla työpaikalla voit onnistua nauttimaan joka päivä kakkaamisesta puolikin tuntia kenenkään huomaamatta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vastaa kysymykseen

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi