Entinen presidentti Tarja Halonen köyhänä Kallion kaduilla

Emme tiedä, mitä elämässä voi tapahtua. Tämä on Pelastusarmeijan uuden kampanjan sanoma, joka haluaa näyttää, että huono onni voi osua kenen kohdalle tahansa.

Kuva: Pelastusarmeija/Anton Sucksdorff (kuvaa on rajattu)

Pelastusarmeijan uuden kampanjan kuvastossa esiintyvät entinen tasavallan presidentti Tarja Halonen ja Roviosta tunnetuksi tullut brändijohtaja Peter Vesterbacka huono-osaisuutta kuvastavissa kuvissa.

Pelastusarmeijan kampanja haluaa muistuttaa, että huono onni voi osua kenen kohdalle tahansa. Viesti on, että myös presidentin ja brändijohtajan elämä olisi saattanut kehittyä hyvin erilaiseksi, jos asiat olisivat menneet toisin. 

“Kaikista ihmisistä välittäminen on perusjuttu. Suomalaisuuden ytimessä on, että kaikki pidetään mukana”, Vesterbacka kommentoi osallistumistaan tiedotteessa.

Kuva: Pelastusarmeija, Anton Sucksdorff

Kampanjan valokuvaaja Anton Sucksdorff kertoo Ylen haastattelussa, että Halosen valmis kuva on yhdistelmä “useammasta elementistä”. Kuva on otettu Kalliossa, Halosen kotikulmilla, mutta suljetulla alueella. Koiran ja matkalaukun kanssa kadulla istuva Vesterbacka on kuvattu Helsingin Suvilahdessa.

Somessa Halosen ja Vesterbackan heittäytymistä on kehuttu rohkeaksi vedoksi. 

Huono onni voi kohdata kenet tahansa -kampanja on osa Auta ihmistä -keräystä. Kampanjan lahjoitusvaroilla autetaan kotimaassa muun muassa vähävaraisia lapsiperheitä, yksinhuoltajia, yksinäisiä vanhuksia ja syrjäytymisvaarassa olevia nuoria.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi