Lexus IS ja Toyota Kaivoksela paremman palvelun puolella

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! SUORITAMME ARVONNAN JA ILMOITAMME VOITTAJILLE HENKILÖKOHTAISESTI.

Hyvän palvelun perusperiaatteet ovat simppelit. Hyvä asiakaspalvelija kohtaa ihmisen avoimesti ja kiinnostuneena. Hän tuntee edustamansa tuotteen ja osaa poimia tiedostaan juuri sen mikä asiakasta kiinnostaa. Sama pätee niin ravintolassa kuin autokaupassakin. Kun asiakaspalvelija on tilanteen tasalla, homma sujuu molemmin puolin leppoisasti ja tehokkaasti.

Osallistu oheisella lomakkeella kilpailuun kertomalla vapaasti asiakaspalvelukokemuksestasi ja jätä yhteystietosi, niin osallistut arvontaan, josta voit voittaa laadukkaan ravintolaillallisen kahdelle tai uuden Lexuksen viikonlopuksi käyttöösi. Ravintolaillallisen huippupalvelun siivittämänä tarjoaa ravintola Spis. Kahden hengen illallispakettiin kuuluu aperatiivi, kuuden ruokalajin illallinen sekä viinipaketti. Ravintolalahjakortin arvo 258 euroa.

Tutustu uudistuneeseen IS 300h Hybrid -malliin Lexus Kaivokselassa

Uudistunut IS 300h on upeasti muotoiltu urheilullinen sedan, jonka hybriditehossa yhdistyy optimaalisesti taloudellisuus sekä tarkka ja itseluottamusta herättävä ajettavuus. Se on turvallinen ja luotettava auto, joka tarjoaa poikkeuksellista luksusta hintaluokkaansa. Nyt saatavilla on aikaisempaa varustellumpi ja ajo-ominaisuuksiltaan terävöitetty täyshybridi -sedan, jonka hämmästyttävän alhaiset CO2 -päästöt ovat alkaen 97g/km ja kulutuskin vain 4,3l/100km.Suomalaiset ovat ottaneet Lexuksen omakseen, sillä tänä vuonna Lexus voitti jo kahdeksannen kerran Merkkien Merkki -asiakastyytyväisyystutkimuksen, jossa suomalaisilta auton omistajilta kysytään tyytyväisyyttä autoonsa sekä merkin tarjoamiin myynti- ja huoltopalveluihin.

Lexuksen laatu kannattaa todeta itse. Tervetuloa koeajolle Kaivokselaan, täyden palvelun Lexus-myymälään! Helmikuussa uusittuna aukeava myymälä Hämeenlinnanväylän varrella tarjoaa erinomaista palvelua. Pääkaupunkiseudulla voit tarvittaessa myös tilata kotiisi tai työpaikallesi maksuttoman Lexus Home Delivery -koeajopalvelun, jonka voit tilata numerosta 010 851 8200.

Tutustu Lexus Kaivokselan tarjontaan ja varaa koeajo

Ravintolalahjakortin tarjoaa:Osallistu kilpailuun

Kerro mistä tahansa kohtaamastasi asiakaspalvelusta ja voita kuuden ruokalajin illallinen viinipaketteineen ravintola Spisissä (arvo 258 euroa) tai Lexus viikonlopuksi käyttöösi. Voit kertoa pitkän tarinan tai jättää lyhyen kommentin, keskittyä kehuihin tai antaa kriittistä palautetta, sana on vapaa. Kilpailun ehdot ja säännöt löydät sivun alareunasta.
Jätä tyhjäksi
Näytä kampanjan ehdot ja säännöt

Säännöt ja ehdot

Palkinnot

Cityn ja Lexuksen kampanjassa arvotaan kaikkien vastanneiden kesken Lexus Kaivokselan tarjoama koeajo Lexus IS 300:h:lla sekä ravintola-illallinen kahdelle, jonka tarjoaa ravintola Spis (aperatiivi, 6 ruokalajin menu sekä viinipaketti, arvo 258 euroa). Palkinnoista ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti.

Cityn ja Lexus Kaivokselan kampanjassa arvotaan kaikkien vastanneiden kesken 1 kpl Lexus Kaivokselan tarjoama koeajo Lexus IS 300:h:lla viikonlopuksi keväällä 2017 sekä 1 kpl ravintola-illallinen kahdelle Spis-ravintolassa. Palkinnoista ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti ja palkinnon saajien nimet sekä paikkakunta jaetaan kilpailunjärjestäjien netti- ja some-kanavissa arvonnan jälkeen.

Järjestäjä

Kilpailun järjestää City (CityTableOnline Oy ja Lexus Kaivoksela). Kilpailun järjestäjä ei vastaa kolmansien osapuolien aiheuttamista ongelmista osallistumiselle, esim. internet-yhteyden ongelmista.

Osallistuminen

Kilpailuun osallistutaan jättämällä vastaus oheisella kysymyslomakkeella. Vastauksia saatetaan käyttää jälkikäteen osana Cityn ja Lexuksen markkinointia. Vastaajien henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Kampanja on voimassa ja vastauksia otetaan vastaan 11.1.–31.1.2017. Osallistujien tulee olla 18 vuotta täyttäneitä ja heidän tulee noudattaa vastauksissaan Suomen lakia. Autopalkinnon voittajalla tai hänen osoittamallaan henkilöllä tulee olla voimassaoleva ajokortti, ja se tulee esittää autoa hakiessa. Koeajovakuutus tehdään hänen nimiin (kuljettaja) ja omavastuuosuudesta vahingon sattuessa vastaa kuljettaja. Auto noudetaan ja palautetaan Lexus Kaivokselasta ja ajoneuvolla saa ajaa koeajon aikana enintään 1000 km.