Terassiopas 2019

Jätä tyhjäksi

Näytä kaikki terassit

Tarjoukset ovat voimassa 29.4.-31.8.2019. Osa tarjouksista on voimassa vain mainitulla etukortilla. Tarjouksia ei voi yhdistää muihin etuihin.
Story Kauppahalli

Story Kauppahalli

Nauti merellisestä tunnelmasta ja herkullisesta ruuasta ja viinistä Vanhan Kauppahallin edustalla! Maistuisiko rauhallinen aamiainen merinäköalalla, lounas Helsingin kansainvälisimmässä miljöössä tai kylmä huurteinen iltapäivästä? Kahvillakin voit poiketa aamusta iltapäivään.

Auringossa klo 8-16.30

Salutorget

Salutorget

Salutorgetin terassilla voit nauttia lasillisen kuplivaa tai vaikka kiireettömän kesälounaan paraatipaikalla aurinkoisella Esplanadilla. Ulottuvillasi on Kauppatorin ja kesäisen Esplanadin vilinä merellisessä ympäristössä.

Terassilla on sekä savuton että savullinen puoli.

Auringossa klo 19 asti

Aleksanteri Lounge

Aleksanteri Lounge

Aleksanterin piha kylpee auringossa sopivasti after work aikaan. Tule nauttimaan sisäpihaan vihreästä keitaasta kylmän juoman ja herkullisten snacksien ääreen. Riipputuolit ja säkkituolit tarjoavat rauhoittavan levähdyksen kaupungin keskellä, täysin tuulettomalla terassilla.

Terassi on osittain savuton ja sateen yllättäessä osa terassista on katettu aurinkovarjoilla.

Auringossa klo 15-20

Bar Cón Kamppi

Bar Cón Kamppi

Kampin Korttelin yllä leijuva Bar Cón on elävä tapasbaari, jossa autenttiset Barcelonan maut löytävät ystävänsä. Korttelin ainoa terassi kutsuu nauttimaan päivisin auringosta, mutta myös illan pimentyessä lasitusten, markiisin ja lämpölamppujen suojassa tarkenee hyvin ihailla pimenevää kaupunkia pitkälle yöhön.

Varjossa koko päivän

Meripaviljonki

Meripaviljonki

Säästöpankinrannassa kelluva kesäterassi, jolta on upeat merelliset näkymät. Kaikkia Meripaviljongin ruokia voi tilata myös terassille, joten viinilasin kylkeen voi halutessaan napata vaikkapa ostereita tai kokonaisen pääruoan.

Auringossa koko päivän

SkyWheel Helsinki

SkyWheel Helsinki

Kauppatorin laidalla korkeuksiin nouseva Skywheel-maailmanpyörä tarjoaa upeat näkymät kaupungin ylle. Skywheelin juurella voi ihastella merellistä Helsinkiä myös kesäiseltä terassilta käsin viilentävistä virvokkeista nautiskellen.

Auringossa klo 12-21

Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Hilton Kalastajatorpan terassi tarjoaa vihreyttä, meren läheisyyttä, raikkautta, rentoutta ja samppanjan kuplia. Meritorpan uusitulla kadunpuoleisella terassilla on aurinkoista sopivasti lounasaikaan. Ruokailuun tarkoitetulla alueella on myös aurinkotuoleja sekä aurinkovarjoilla katettuja pöytiä ruokailua varten. Terassilla on myös rennompi lounge-alue, jossa on pihakeinu, sohvaryhmä sekä aurinkotuoleja.

Auringossa klo 11-15

Manala

Manala

Pihapöydät paikoillaan joka päivä toukokuusta lokakuuhun asti. Tule nauttimaan muutakin kuin ulkoilmaa! Nähdään Manalan terassilla.

Auringossa klo 14 alkaen

Bistro Telakka

Bistro Telakka

Aurinkoinen terassi merellisessä ympäristössä Lauttasaaressa Vattuniemen rannassa. Hyvää, rehtiä ruokaa saatavilla päivittäin vaihtuvalta lounaslistalta sekä a la cartesta.

Koirat ovat tervetulleita myös sisälle. Terassilla on muutama varjo ja osa paikoista on katoksessa.

Auringossa klo 20 asti

Sushibar + Wine Korjaamo

Sushibar + Wine Korjaamo

Korjaamon sisäpihalla sijaitseva terassi on yksi kaupungin aurinkovarmimmista terasseista. Rauhallinen puistomainen miljöö saa unohtamaan, että terassi sijaitsee keskellä Töölöä.

Terassilla on savuton puutarhapuoli, mutta Korjaamon kivetyksellä "etupihalla" baarin edessä olevat pöydät ovat savullisia

Auringossa klo 20 asti

La Famiglia

La Famiglia

La Famiglian terassi on viihtyisä keidas keskellä keskustaa hyvän palvelun, raikkaiden juomien ja herkullisten ruokien äärellä. Ihmisvilinä ja katusoittajat luovat urbaania tunnelmaa.

Auringossa klo 13-15

Sushibar + Wine Freda

Sushibar + Wine Freda

Sushibar + Wine Fredan terassilla Kampintorin laidalla nautit sushia ja viiniä kaupungin sykkeessä.

Auringossa klo 19-20

Stone’s

Stone’s

Stonesin terassi palvelee joka päivä aina pilkkuun asti (pe-la klo 3.30 asti). Ruokaa saa keittiön aukiolojen mukaan joka päivä.

Auringossa klo 11-14

Wanha Pehtoori

Wanha Pehtoori

100-paikkainen terassi uniikilla paikalla maatilalla vain 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Terassilta suora näkymä lasten leikkipaikalle ja eläinaitauksiin, joten tunnet olevasi kuin mummolassa.

Auringossa klo 11-21

Cafe Torpanranta

Cafe Torpanranta

Café Torpanranta on oikea helmi Munkkiniemen merellisissä maisemissa. Aurinkoisella terassilla kelpaa piipahtaa kesäisen kävelylenkin lomassa tai pysähtyä pidemmäksikin aikaa vaikkapa lounaalle.

Suurin osa terassista on savuton. Terassi tarjoilee salaattiannoksia, lounaskeittoa ja kahvilatuotteita, mm. toasteja ja leipiä.

Auringossa koko päivän

Korjaamon Kesäpiha

Korjaamon Kesäpiha

Korjaamon terassilla nautiskellaan raikkaita juomia tunnelmallisen ratikkahallin ympärillä toimivassa kulttuuritehtaassa, jonka kesä on täynnä taidetta ja tapahtumia keikoista olutfestareihin.

Terassi on osittain savuton, tupakoitsijoille on oma alue.

Auringossa klo 11-22

Apollo

Apollo

Terrace Bar on Kauppakeskus Forumin syleilyssä sijaitseva katettu ja lämmitetty sisäpihaterassi. Kesäisin Terrace Barissa nautitaan kesäterassin tunnelmasta, kylmistä juomista, urbaanista sykkeestä ja iloisista asiakkaista.

Iltaterassi/bileterassi on avoinna klo 18 eteenpäin. Terassilla ei ole tarjolla ruokaa, mutta asiakkaat voivat tilata Woltilla/Foodoralla.

Ølhus København

Ølhus København

Kalevankadun baarikeskittymän hulinassa palvelee 60-paikkainen kesäterassi joka päivä -02 asti. Pohjoismaisuuteen painottuvasta juomavalikoimasta, jonka keskiössä ovat pienpanimo-oluet, löytyy herkkuja moneen makuun ja tarpeeseen.

Auringossa klo 12-17

Ravintola Kaivohuone

Ravintola Kaivohuone

Vehreän Kaivopuiston sydämessä sijaitseva Kaivohuoneen terassi on toiminut kesän ykköspaikkana jo sukupolvien ajan. Terassi palvelee kesällä keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin kello 18:00 alkaen.

Iltaterassi/bileterassi on avoinna klo 18 eteenpäin. Terassin snacks-menussa on tarjolla ranskalaisia. Asiakkaat voivat tilata terassille ruokaa esimerkiksi Woltin ja Foodoran kautta.

Bryggeri Helsinki

Bryggeri Helsinki

Bryggerin terassi on oikea kesäkeidas: 186-paikkainen beer garden, jossa kelpaa nautiskella panimoravintolan omia oluita ja maistella ruokalistan antimia juomasuosituksineen.

Auringossa klo 11-16

Chapter

Chapter

Ravintola Chapterin idyllinen terassi Bockin talon sisäpihalla on urbaani keidas keskellä historiallisia Torikortteleita. Vuoden ravintolaksi valittu Chapter on paitsi ravintola, myös rento illanviettopaikka, jonka cocktailit ja maisteluannokset vievät kielen mennessään.

Auringossa klo 12-21

Lasipalatsin Laituri

Lasipalatsin Laituri

Aurinkoinen terassi, jonka saa sateen sattuessa katettua. Viileneviä iltoja varten löytyy myös tehokkaat lämmittimet ja Laiturin Grilli tarjoaa nälkäisille ruokaa.

Auringossa klo 11-21

Bierhuis Rotterdam

Bierhuis Rotterdam

Iso aurinkoinen terassi aivan Kampin kauppakeskuksen kyljessä. Tarjolla kymmenien oluiden valikoima hollantilaispainotuksella.

Koirat ovat tervetulleita yläterassille.

Auringossa koko päivän

Meritalli

Meritalli

Täysin uudistunut Meritalli on sympaattinen kesäterassi Taivallahden rannalla Töölössä. Terassilla nautit meren läheisyydestä, Suomen kesästä ja kylmistä juomista! Terassille paistaa aurinko iltaan asti. Tule viihtymään arkisin skumppalasin äärelle tai vietä koko sunnuntai karaokea laulaen Helsingin upeimmassa merenrantamaisemassa!

Auringossa koko päivän

Mummotunneli

Mummotunneli

Mummotunneli Pohjoisesplanadilta Aleksille kutsuu viihtymään aamusta pikkutunneille. Erilaiset ravintolamme terassin ympärillä tarjoilevat ruokaa lounaasta illalliseen, voit piipahtaa virkistäytymään hetkeksi, pois kaupungin hulinasta. Iltaisin Mummotunneli täyttyy ääriään myöten – bilebändit ja DJ nostavat tunnelman katt... taivaaseen. Tämä legendaarinen hulina on itse koettava!

Aurinko paistaa Tapas Barcelonan edessä olevaan terassin osaan noin klo 11-14. Tapas Barcelonan päädyssä on myös savuton alue. Ruokaa on tarjolla ympäröivistä ravintoloista siihen saakka kun asiakkaat haluavat syödä ulkona.

Auringossa klo 11-14

Mestaritalli

Mestaritalli

Ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä, Toivo Kuulan puistossa. Tänä kesänä Mestaritallissa nautitaan täysin uudistuneesta ala carté –listasta ja kesäsunnuntaisin tarjoillaan sunnuntaibrunssi. Hyvän ruoan kruunaa loistava palvelu ja ruoat tarjoillaan aina asiakkaalle pöytään asti. Uutuutena Mestaritallin terassilla grillataan herkullisia hampurilaisia koko kesä!

Auringossa koko päivän

Musiikkitalon Terassi

Musiikkitalon Terassi

Musiikkitalon urbaanilla terassilla nautitaan musiikista, raikkaista juomista sekä rennosta tunnelmasta keskellä kaupunkia. Menusta löytyy mm. burgereita ja hot dogeja. Torstaisin mahdollisuus kaupunkigrillaamiseen, kun Big Green Egg -grillit ovat kuumana klo 17 – 22. Terassilla soi koko kesän ajan Radio Helsingin toteuttamat soittolistat.

Auringossa klo 10-19

Ravintolalaiva Verna

Ravintolalaiva Verna

Ravintolalaiva Vernan aurinkoinen kansiterassi sekä 65 neliöinen laituriterassi Hietalahden rannassa kutsuvat rentoon oleskeluun päivin ja illoin. Laivan oma keittiö tarjoilee erinomaisen hyvää ruokaa isoon ja pieneen nälkään.

Auringossa koko päivän

Virgin Oil Co.

Virgin Oil Co.

Suomen keskeisimmällä paikalla sijaitseva aurinkoinen terassi!

Auringossa klo 12-21

Bistro Badenbaden

Bistro Badenbaden

Hietsun rantaravintolan suuri terassi antaa näkymän hiekkarannalle sekä merelle. Terassilla voit istua auringossa tai varjon alla sekä nauttia ravintolan ruoka- ja juomatuotteita ihaillen rantamaisemia.

Terassi on savuton, mutta savullisia istumapaikkoja löytyy vierestä.

Auringossa koko päivän

Pjazza

Pjazza

Pjazzan rauhaisan sisäpihan terassilla pääset hetkeksi pois kaupungin vilinästä Italian tunnelmiin ja makuihin. Voit syödä lounasta auringonpaisteessa tai vaikka poiketa töiden jälkeen aperitiivilla!

Ravintola Kuukuu

Ravintola Kuukuu

KuuKuun aurinkoiselle terassille on mukava istahtaa lasilliselle tai nauttimaan kesäisestä ateriasta Töölön urbaanissa ympäristössä.

Auringossa klo 11-19

Kitty’s Public House

Kitty’s Public House

Kattavalla olutvalikoimalla varustettu savuton ja rauhallinen pistäytymispaikka keskellä vilkasta Citycenteriä. Saarisen pihan katetulla ja suojaisalla terassilla viihdyt säällä kuin säällä.

Varjossa koko päivän

Allas Sea Pool

Allas Sea Pool

Altaan terassialue on Helsingin suurin! Kattoterassi, ravintola Wine & Dinen ruokaterassi, Allas Cafén etuterassi, sisäpiha sekä allasalue luovat yhdessä laajan kokonaisuuden, jonka eri osissa voit nauttia koko talon antimista. Tarjolla on juomien lisäksi lounasta ja illallista sekä laaja valikoima kahvilatuotteita ja jäätelöä. Tämän kesän uutuutena 2. kerroksen kattoterassin hiiligrilli. Kaupunkikesään kuuluu rento hengailu ja viipyily Altaalla!

Allas Cafén terassilla saa tupakoida, mutta kattoterassi-, Wine & Dinen terassi, sekä sisäpiha-alue ovat kokonaan savuttomia. Altaan tapahtumissa on erillinen tupakointialue sisäpihalla. Ravintola Wine & Dinen terassi on katettu ja siellä on kaasutakka.

Auringossa koko päivän

The One Thai Kitchen

The One Thai Kitchen

Kivenheiton päässä Tikkurilan asemalta löytyy autenttisia thaimaalaisia makuja tarjoileva The One Thai Kitchen, jonka herkkuja voi nauttia myös viihtyisällä terassilla.

Auringossa klo 11-18

Il Gabbiano Tokoinranta

Il Gabbiano Tokoinranta

Il Gabbiano tarjoaa loistavat puitteet leppoisaan istuskeluun Tokoinrannan merellisissä maisemissa. 155-paikkaiselta terassilta avautuu näkymä Tokoinrantaan Eduskuntatalon ja Tuomiokirkon suuntaan. Il Gabbianolta löytyy myös oma laituri johon ravintolan asiakkaat voivat saapua veneellä.

Auringossa klo 11-19

Bistro Manu

Bistro Manu

Bistro Manun terassille aurinko paistaa sopivasti päiväsaikaan, joten terassilla voi vaikka lounastaa auringonpaisteesta nauttien. Terassilla maistuu esimerkiksi pienpanimo-olut, raikas cocktail tai viini.

Auringossa klo 11-14

Vapiano

Vapiano

Vapianon 123-paikkainen terassi sijaitsee aivan kaupungin ytimessä Rautatientorin kupeessa. Nauti mukavasta tunnelmasta aurinkoisella terassilla, jolla ystävällinen palvelu ja mainio hinta-laatusuhde kohtaavat.

Auringossa klo 12 alkaen

Café Ursula

Café Ursula

Kuuma kesäterassi Helsingin parhailla merinäkymillä kauniilla paikalla Kaivopuiston rannassa.

Tarjolla on terassimenu ja lisäksi terassilla on myös lämmittimiä ja vilttejä.

Auringossa koko päivän

Casa Largo

Casa Largo

Casa Largo, Asema-aukion helmi. Kaupungin suosittu kohtauspaikka keskellä keskustan vilinää. Tule nauttimaan vaikka lasillinen cavaa ja herkullisia tapaksia!

Terassilla on sateensuoja toukokuun puolesta välistä alkaen.

Auringossa klo 11-16

Kappeli

Kappeli

Ajaton klassikkoterassi, jolta voi seurata kesäisen Espan vilskettä sekä Espan lavan musiikkiesityksiä. 250-paikkaisella terassilla on tilaa myös ruokailijoille.

Osa terassista on tarkoitettu ruokailijoille.

Auringossa koko päivän

Bar Cón Flemari

Bar Cón Flemari

Bar Cón Flemarin terassi kylpee auringossa päivittäin klo 11–19. Tarjolla on aitoa Barcelonan tunnelmaa: autenttisia tapaksia, pientilaviinejä suoraan Espanjasta sekä kesän raikkaimmat cocktailit, jotka valmistetaan meillä alusta alkaen itse. Tervetuloa nauttimaan!

Auringossa klo 11-19

Vin-Vin

Vin-Vin

Helsingin vanhimmasta viinibaarista Vin-Vinistä löydät laajan valikoiman viinejä, jotka maistuvat varmasti myös vaativampaan makuun. Aikaisempaa suuremmalla terassilla kelpaa nauttia viinin lisäksi myös juustoja ja leikkeleitä.

Terassi tarjoilee naposteltavaksi juustoja ja leikkeleitä.

Auringossa klo 18 asti

Ravintola Base

Ravintola Base

Ravintola Basen 60-paikkainen aurinkoterassi on alueen suosituin siisti terassi, jossa on tarjolla myös ruoka-annoksia sekä elävää musiikkia torstaisin ja lauantaisin klo 17–20.

Auringossa klo 13-20