Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.

= LOST IN FINLAND =  5

mun tarvii olla aika paljon päästäni sekaisin tai sittern oon oppinut yksin kertaisesti sietämään tämänkin sosiaalipaskan eli face bookit, messengerit, my spacet jne. netti-ihmisllle ja netti kamuille ja jopa ystäville olen uhrannut aikaani.Jokkut ulklolaiset kelas et mä oon kuolut tai muuten huonona...konkurrssii jne. suomesa taas kelattiin ainoastaan kuolemaa -mikä
onmin mun suhteen varsin normaalia -emmä huviksen itteeni zombix kutsu....vitutuksesta se nimi on lähtenyt. nyt sitä sitten käytän taiteilija nimenä ja se on rekistöröitykin. Jokkut popparit on yrittänyt ostaakkin sitä nimeä, mut emmä idiootti oo ja kipeesti rahan, maineen sun muun paskan perään -se on mulle peliä-siis toi raha ja valta. Niin ja niissä molemmissa vaaditaan erityiosesti vastuunkantokykyä yms.

huomenna voin menettää kaiken ja viikon päästä saada enempi kuin koskaan aiemmin ollut -elämä on ihmeellistä jos ei pelkää liikoja. onni suosii edelleenkin rohkeaa.
heebo oli hankkinut mulle uuden veneen -kun sillä oli joku honkkeli vakuutus:D sillä ollaan kaahailtu ja sekoitettu mirrien karvoja ja päätä:)

Tänään ooon pistänyt maahan unikkoo, retiisiä jne. tarvis saada JUP-TUPAKKAABN salaisia röökilaatuja tilattua kun niitä on ihan mukavasti tilattu (40euroo plus postikulut -maailman parasta ja kalleinta tietty...toimituskin kestää kuin rollsien toimitus) Toimittaja, tyuottajat ei oikeastaan oo jenekeissä jetsettii, mut suomessa tosiaan joutuu tapuun aika paljonkin kelle myy.
eli jos joku on kiinnostunut niitä saa syksynä, niitä mainostetaan vasta syksyllä -paits toi yx animaatio:)

http://groups.msn.com/zombiegallery

http://www.legioonateatteri

qvistus tappajana
qvistus tappajana
Hook Jones
Hook Jones

=kaatopaikan rauhoittava vaikutus =  7

harjottelen pöydällä lojuvia pieniä tavaroita
kun hermostun siiä, että en muista mikä on avaimen nimi tai mikä on
se juttu jopka laitetaan verhoihin....jokka pitelee sitä. yes verhotanko -huolsestuttúakko pitäs. alzhaeimeri iskee mun pieneen nupopäähän ja huhuhuh.

täytys mennä käsineelä pispalassa käymään säätämässä sen uuusilla musiikki leluilla jotain kivaa. sillon jotain.

eilen kuskasin tiellä liftanneen nuorenparin nokian kaatopaikalle, mutta mä luuleen et on jio löytänyt kotiin:)

pikku jekut on ihan ok, mutta saatana mun korviin mun autossa ei tuu huutamaan kukaan, vaikka olis mikä perheneuvottelu tahansa. tosin olis siistimpäöä jos siellä kaatopaikallaikalla olisi kaksi toisensasa verisesti hakkannutta ja raapinutta ruumista:)

pulutyttö
pulutyttö

Z O M B I E GALLERY
http://groups.msn.com/zombiegallery


= uhkapelihomo kasvaa =  1

nopeus ja refleksi jutskat ei oo tätnään tarpeen.
sillä tänään pelataan simulaatiotenniksen jälkeen isompi turnee jossa vois olla muutama satonen houkuttamassa voittajax ja se ihan ulkona oikeella kenmtäälä lentävänniemessä.
:

tai ei viitti opettaa oleen velkaa -täytttyy katsoo mitä tohtorin käteis varannot on ettei se oo heti huomenna mun taskuilla ja hevekin sano et se voi pelata femmalla...hehehehehehe...no onn sekin silt'ä todellakin aika muutos kun ei oo enne sduostunut pelailenm meitin kans uhkapeljä sopivista setelleeistä. backgamonissa hävisin eka 370 euroo, mut voitin sitten revanssissa 462 ekua ja qvistus sanoi, että sen pitää tsekata et sillä riittää rahoja kaikkeen mitä ollaan tilailtu fisheriltn kataloogista ja siiten siemeniä maanviljelyyn.

tänään pitäs koekuvata yx pimu jos sille sopii.

25t/päivä
25t/päivä
Barbie and Zombie
Barbie and Zombie

Kävin kärrämäössä multaa pellolle ja situtin tupakkaa joka on itse keksimänmi lajike (JUP) ja oon aika pollee siitä. puutarha ja peltohommat rauhoittavat minua ja saavat elämäni saa aivan uutta merkitystä -nää hommat pittä terhdä huolella ja rauhassa- kiiren pitäminen on kielletty.


=parempiko vai vieläkin paraneltavissa=  8

Tunsin tänään oloni varsin onnekkaaksi ja
halusin vain takaisin kotiin, sillä tajusin olevani rakastunut ja en ujoudeltani saa sanotuksi tätä hänelle -hän voi pitää suhdettamme jonain muuna kuin itsestäänmselvyytenä. Olen naivi romantikko joka putoo varsin useion tosi korkealta ja hajoaa palasiksi itkien säälittäväksi poloksi itsensä nöyryyttäen.
Hajoaminen on usein nopeaa ja kasaannun7 kasaan itseni usein noin kuukauden kuluttua. Josksus romahtaminen ja itsensä kasaaminen tapahtuvat puolen tunnin tai vaikkapa 21 minuutin kuluessa täysin uutena ja erilaisena.

"sit ku delaa sit ei tapahadu mitään muuta kuin se ja monasti ihmiset eivät tajua olleensa jo kyllin kuolleita elämiseen ja sen vaikeempin kohtiin ja koukeroihin -luullaan että helpottais jotenkin ja tuntisi vapauden. se kun tippuu korkeelta on juuri sitä -lentäminen ei ole kovinkaan vaikeata."

Enää en sönkötä mitää
helsinkin slangia, vaan puhun kirjakieltä ja olen korrekti ja perinjuurion vanhanaikainen. En edes tunista itseäni, mutta onneksi en ole yksin vaan minulla on velvollisuuten katsoa että kaikki on ok ja ystävilläni on asiat paremin kuin minulla miuluiten, koksa minä rakennun kollektiiviseen tajuntaan varsin mieluusti -koen itseni kartaksi tällä hetkellä.

Nämän ruumiilliset harjoitteet auttavat elämässä kestämiseen
ja selviytymiseen.
Pitää nmuistaa syvään hengittää vatsan kautta näitä tehdessä.
liikeitten puhtaus ja asenne itseään kohtaan pitää aina osata kyseenalaistaa -epäile itseäsi ja motivaatioitasi, koksa se on ainakin usein helvetin hauskaa ja viisasta. Elämme valelehtelukulttuurin käännekohdassa ja olemme muutenkin liiaksi multimedian ja muun tiedon ja asian turruttamia suhtautuasemme elämään jonainj ainut laatuisena
ihmeenä. Elämä ei ole itsestään selviä asioita kannattaa punnita.

Positiivisuus on ainoa oikea tapa elää, rakastaa ja kuolla viimein autuaana.
Toivoisin tieternkin kaikkien harrastavan näitä riittejä jokka on helvetin vaikeata selostaa kirjoitettavassa asussa kuin tehdä näitä:)

Zombie

TIIBETIN VIIDEN RIITIN OHJEET

1. Seiso käsivarret vaakasuoraan sivuille ojennettuina. Pyöri myötäpäivään. Ennenpyörimistäsi pidä katseesi kiinnitettynä johonkin pisteeseen suoraan edessäsi. Kun alat pyörimään pidä katseesi mahdollisimman pitkään tässä pisteessä. Kun katse on pakko irrottaa pisteestä ruumiin kääntyessä, käännä katseesi mahdollisimman nopeasti samaan pisteeseen päätä kääntämällä. Kiintopiste vähentää huimausta.

2. Makaa selälläsi kädet kylkiä myöten ojennettuina, kämmenet lattiaa vasten, sormet tiukasti yhdessä. Nosta pää lattiasta ja paina leuka rintaasi vasten. Samalla nosta jalkasi polvet suorina suoraan kohti taivasta ja hengitä sisään. Jos pystyt anna jalkojesi nousta vartalosi yläpuolelle, kohti päätä, mutta älä taivuta polvia. Laske sitte hitaasti sekä pääsi että jalkasi, edelleen polvet suorina takaisin lattiaan ja hengitä samalla ulos. Anna lihasten rentoutua, tee sama uudelleen.

3. Heti toisen riitin jälkeen. Seiso polvillasi maassa, vartalo suorana. Kämmenet painat reisilihaksia vasten. Taivuta päätäsi etenpäin ja paina leukasi rintaa vasten. Sitten vie päätäsi taaksepäin niin pitkälle kuin se menee samalla taivuttaen selkääsi kaarelle taaksepäin. Hengitä syvään ulos kun selkäsi kaartuu taaksepäin. Ota reisistäsi tukea samalla kun taivuta selkääsi taaksepäin. Palaa alkuasentoon ja samalla syvään ulos. Tee uudelleen. Voit tehdä myös silmät kiinni.

4. Istu lattialle, jalat harallaan ja suorina, jalkaterät noin 30cm toisistaan
erillään. Ylävartalo pystyasennossa, painat kämmenesi lattiaan pakaroiden viereen. Paina sitten leuka rintaa vasten. Taivuta seuraavaksi pääsi taakse niin pitkälle kuin saat. Samalla nosta vartaloasi ylös käsivarret suorina, niin että polvesi tulevat suoraan kulmaan. Vartalosi on nyt vaakasuorassa linjassa reisien kanssa, ja käsivartesi ja sääresi ovat pystysuorassa. Jännitä tässä asennossa kaikki vartalosi lihakset. Laskeudu lopuksi alkuperäiseen istuvaan asentoon ja rentouta kaikki lihakset. Lepää hetki ja tee uudelleen.

Samalla kun nostat vartaloasi hengitä sisään. Pidätä hengitystäsi lihasten
jännittämisen aikana ollessasi yläasennossa. Laskiessasi vartaloasi hengitä ulos ja puhalla kaikki ilma pois keuhkoistasi. Jatka hengittämistä samassa tahdissa sen ajan kun lepäät ennen seuraavaa suoritusta.

5. Ole aluksi vatsallasi kasvot lattiaa kohti. Tue sitten kämmenet ja varpaat lattiaa vasten. Pidä koko tämän riitin ajan kädet ja jalat suorina ja toisistaan noin 60cm etäisyydellä. Aloita riitti niin, että käsivarret ovat pystysuorassa maata kohti ja taivuta selkäsi taaksepäin kaarelle, selkäsi notkolle. Taivuta päätäsi mahdollisimman paljon taaksepäin. Tämän jälkeen taivuta vartaloasi vastakkaiseen suuntaan taittaen lantiosta taaksepäin ja ylös, kunnes olet väärinpäin olevaa V:tä muistuttavassa asennossa. Samanaikaisesti paina leuka rintaasi vasten. Palaa aloitusasentoon ja tee riitti uudelleen.

Hengitä taas syvään sisään nostaessasi vartaloa ja ulos kun palaat alkuasentoon. Lihaksia tulisi jännittää hetki ylä- ja ala-asennossa.

Hengittämällä syvään saa aikaan parhaimmat tulokset.

Lähde: Peter Kelder, Viisi tiibetiläistä riittiä.

Kirjassa on lisää tietoa riiteistä ja se on hyvä oikeastaan lukea ennen kuin alat tehdä riittejä. Esittelin vain riittien sisällön muillekin.

http://groups.msn.com/ZOMBIEGALLERY

rakastunut
rakastunut


=nekru=  3

kävin ostamasa olutta ja siideriä ja
alan olla humalassa. heebon pitäs tulla jotenkin selvittään mun päätä kuulemma.

mulla on kasa kettinkiä ja kantasormuksia ja muuta sälää
-nää on oikeestaan tyhmän oloisia kädessä -ihan niinku joku nekrudiileri jenkeissä korostais asemeaansa. unohdin ostaan uuden luupin hajonneen tilalle. joten oon kiskonut kaljaa ja sovitellut hellapoliisille koruja.


POIS HERVANNASTA (räppii)  1

Älä kastele tulppia saatana !
Diisselii pitää hekuttaa ekana !

On liian kiire sahata Ladalla
jakamassa hilsettä pusseissa
ympäri mancea, päästä pois Hervannasta !
Pahveille maalataan visioita
ja jaetaan hilseessä oppia.
Jumalauta se pälyily lopeta,
näytät helvetin skitsolta.
Ota rennosti asenenteella,
me ollaan yhteisön palvelijoita.
Mut asiakas ei oo oikeessa.
Muista; pienet puhutetaan, isot palautetaan.
Tää kuuluu vauhdin toimintaan
-ei tää voi olla stressaavaa.
Pitää muistaa vaihtaa autoja,
rekkareita viileempiin vaihdella.
Bensaa pitää olla kannussa,
Kato, vasaraa. Toi kikkari pitää kilauttaa
Kilikaliröökit nopeat vaihtuvat rahaan kuin geegulat.
Rahat vaihtuvat valtavirtaan, virtaan -voimaluutaan.
Hei ! Virkaltaa, voimaluuta antaa pampulla tunnustusta.
On kunnia-asia saada tuntea muutakin kuin halluja
Hallut tatuoi ihoa ja aivoja -puree kiviä kakolassa, eikä missään Hervannassa
Yep, päästiin pois taajamasta ahtaasta isompana kuin koskaan.
Yep, mut ekana kollaataan ja perseestä hivakkaa kaivetaan.
Mua Hervanta saa pitkään odottaa,
kun on onneks paljon pohjia -saa olla kauan pois Hervannasta.
Ilman kirjoja, pamppuja, me oltais vasta Hervantaan muutamassa.
Mua Hervanta saa pitkään odottaa,
kun on onneks paljon pohjia -saa olla kauan pois Hervannasta.
Ilman kirjoja, pamppuja, me oltais vasta Hervantaan muutamassa.

http://groups.msn.com/zombiegallery


= kiiltävää =  4

mulla on ihmisten kanilappuja joilla pitäs hakee kultaa sun sellaista
kanista. puuhakas kaurapuuronkeittäjä tuli katsomaan niitä kanilapuuja ja alkoi valkkaamaan itselleen sopivia koruja kuin jostain kataloogista.
lupasin sille jonkun kivisormuksen joka sopii sen sormee kenties? mistä näistä tietää.
nää on oikeestaan vaan sijoitusmielessä. näytin hänelle sormuskokoelmaani ja
hän oli kuin lapsi karkkikaupassa. itse en juurikaan käytä sormuksia tai koruja. ne kun hajoovat sormiin kun nostelwee leukaa ja ovat kitaransoitossa yms. vain tiellä.


= TISKIVUORI i=  1

Tiskaaminen ei ole minun juttuni ja vetoan aina siihen että sormeni pehmentyvät liaksi ja silloin en voi soittaa kitaraa.
Tänään tein poikkeuksen.

herätessäni eroottisesta unestani vielä sekaisena
keitiöstä kuului astiotten kilinää ja vihreän fairyn tuoksua.
Jokin voima vain veti minua automaattisesti kohti keittiötä
ja siellä takapuoltaan pyörittävää tiskaajaa kohden.
Työnsin kieleni hänen korvaansa ja tämä nainen työnsi
käteeni pyyhkee astiotten kuivaamista varten. Tiskaaminen
sujui kiduttavan hitaasti mutta nautinnollisesti minun
ohjaillessani häntä käsilläni -vasta tiskauksen jälkeen rakstelimme
aluksi hitaasti ja lopulta riehaantuen täysin ja tiskasimme toisemme fairylla niin kuin astiatkin.


=nainen ja hevonen =  4

Koiran kanssa viimein saavuimme jäljittämästä
erästä ratsastajaa. Ratasaja on sellainen punertavanruskeahiuksinen nainen
jonka ikää on vaikea arvioda (18-wee-26wee???)) Hänen äänensä on hunajaa korville; sellainen pirtee mutta syvä sointi -aivan kuin hänen käskevät komentonsa laulaisivat minulle eivätkä koiralleni joka tyhmänä kuuntelee ja tottelee hevoselle tarkoitettua alkaen vasta myöhemmin kokeeksi murisemaan.

Tuo kaunis ratsastaja nostaa hevosensa takajaloillleen ja nakkelee niskojaan minuun tekosiveästi muka närkästyneenä katsoen kannusteassaan hevostaan hurjaan laukkaan pois metsään. Seisomme koiramme kanssa tyrmisttyneinä ja ihmettelemme,
kuinka monet ihmiset haluavat kaiken yhä nopeemmin toistuvan samalla
tavalla ja vielä useammin erilaiseksi naamioituneena.

http://groups.msn.com/zombiegallery

piafin dokkari tuli. onnex oon nähnyt sen:P