Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.

= ööverit =  13

tänän tais mennä ööverix mun aamuharkat. uin 45 min putkeen ja sen jäleen punttisalia 3 tuntia jonka jälkeen siirryinkin rinteeseen -täytyy venytellä aika vituxeen tai oikeestaan pitäs saada kiireesti urheiluhierontaa .....tai ainaskin ens kerralla, joo. Olisin treenannut enemmänkin, muttei tullut juurikaan syötyä aamulla, joten aika tyhmää touhua hajottaa itteensä, mut kivaa.

mulla on rasvaprosentti varmasti alle 17....ehkä joku 1 prossa tällä menolla. talvella näillä leveysasteilla pitäs muutenkin olla hyljemäisesti jonkilainen rasvakerros, et tarkenee ulkona.
Uuunissa oli 5 tuntia omasäveltämääni kalakukkoo hautumassa(noin 2 kiloo)jonka söin tapani mukaan laikki kuin hevonen ja jälkkäriksi tietty suklaapuuroa ja kaakaokahvia sika makeena. Nyt alkaa oleen taas lämmin
-ulkona lautaillessa ei ollut.


Järven siniset  7

Kaikki on täynnä
- elämä on valmis.
Saastetta, roinaa
tehdä mun ei tarvis.

Mikään ei riitä
ja aika loppuu.
Kiire on tärkeillä
- mä haluun jo kohtuun.

Lopettakaa työnne
tyhmät ja kalliit.
Nukkukaa yönne,
sillä maailma on jo valmis.

Katso mua silmiin
ja sano miltä tuntuu.
En enään kestä
petoksen huntua.

Katso mua silmiin
ja sano miltä tuntuu
en enään kestä
petoksen huntua.
Katso mua silmiin
- tää ei oo elokuvaa.
Ole tänään läsnä
ilman filmirullaa.

Turhaan sä rakennat
turvattua vanhuutta,
kun et osaa elää
- elää ees nuoruuttas.

Otetaaan lainaa
ja poltetaan rahaa.
Mökille rannalle
autot asfaltilla kaahaa.

Aika on valmis
ja unelmia palaa.
Ne haihtuvat ilmaan,
kun arki taas alkaa.

Katso mua silmiin
ja sano miltä tuntuu.
Katso mua silmiin
- katso mua silmiin, järven sinisiin.


= sosiaalinen naamio =  40

OOon tyytymätön itseeni ja kaikkeen. Oon vitun vihainen,
koska ei huvita olla depiksessä liikoja.....jumittavaa itsesääliä.
sitä paits parin päivän päästä kipeet hampaat saa kyytiä.

Mulla on korkee kipukynnys enkä tykkää muutenkaan ihmisistä jokka ruikuttaa jonninjoutavista.
Mulla oikeestaan pitää olla pää irti ja edessäni ennen kuin harkitsen, et siitä vois mainita jollekkin.Mä en usko oikeestaan lääketieteeseen ja tehtaisiin pätkääkään -mulla on ihan omat teoriat.¨

Ruoskin itseäni ja selkärangasttomuuttani kestää kipua -se ween morfiinin
käyttö oli hieman liaan pitkä. Emmä sitä minkään kivun takia ottanut, vaan saadakseni itselleni mukavamman ja toimelialiaamman olon säätää täällä nettisivujani -sivuja on vituxeen päivitettäväx ja hommaa on vaikee delegoida...joten esim. animaatioita tai muuta aikaa vievää ihan selvinpäin en tekisi.Viuttaa ylimääräinen nörttäily täällä mainostamassa itseeni -vituttaa kun kaikki musahommat tai kaikki nykyään tehdään netissä.

Mulla on jotain mmm....tietoo ja ihmisiä siitä mitä miten tän järjestelmän sais tuhottua suhteellisen helposti halutessaan ja mua alkaa pikkuhiljaa kiehtomaan ajatus tuhota järjestelmä. Tai kaikki helvetin kahelit on usein samalla aaltopituudella kuin mä ja toisin päin. En takoita mitää hysteerisä ihmisiä, vaan tietotaitoon naamioitua fanaattisuutta jne.

Joku pillutohtori vois sanoo, et mun sosiaalinen naamioni alkaa olemaan taakkana ja mun pitäs paljastaa todelliset karvani -joojoo.

Tykkään soitella kitaralla ja laulella, mut mua on alkanut vituttaan käydä keikoilla joissakin ravintoloissa joissa en tavoita nuorisoo ja pentuja, joita varten mä esiinnyn tai on asiaa ....kai se johtuu siitä, et mäkin oon vihainen fanaattinen/masentenut/maaninen/depressiivinen ja ahdistunut kuin nekin, enkä osaa olla niin rento, vaan oon epävarma pohjimmiltani- alkoholista en myöskään välitä enkä juopuneista.

Oon kelannut uudestaan mitä elämältä haluan ja se on ihan jotain selaista jota en edes kirjoita tähän, koska viranomaiset on jo nyt ihan tarpeeksi ihmeissän ja uteliaina mun säädöistä -täällä netissäkin.

Mä oon radikaalisti karsinut ystäväpiiristäni petollisimmat ja muuten ylimääräiset vex....sellaiset jokka ei aiheuta muuta kuin mielipahaa ja ne on siinä jamassa ettei niitä voi edes auttaa tai ne puukoottaa mua selkään. Onhan se raskasta sanoo yli 10-vuotisia "ystävyyksiä" irti, mut mun on pakko olla itsekäs, etten myrkytä itseeni niitten takia ja toisin päin. Jokkut vaan imee multa rahaa, empatiaa jne. ja se tekee myös alakuloiseksi -tosin esim. mun mutsini sanoi, et mä ostan ihmisiä törkeesti puolelleni tai ties mistä syystä. En voi väittä vastaan -mä tavallaan teen ihmiskokeita ja politikoin asioita sitä tulevaa varten mistä en puhu:)


= turhautuminen =  1

ITKEN

Nykyään lojaaleimpia ova jotkut rikollisjärjestöt lakeineen ja sitten jokunen hullu fanaatikko tai joku laitoshoito.Pelkuruus, piittaamattomuus ja saamattomuus toisiamme kohtaan -ne on helppo verhota vaikkapa ujouteen kiltteyteen piiloon.
Tunteet koetaan parhaiten eläytymällä johonkin "taiteeseen" -halutaan paeta todellisuutta, rentoutua jne.
Helvetin hyviä tekosyitä olla puuttumatta asioihin ja vaikuttaa mihinkään -auttaa ketään tai mitään.
Ehkä-sana ei ole lojaalia. Ihmisten rajaton mukavuuden halu oksettaa jos oksettais ja vituttaa jos vituttais. . VALEHTELU EI OLE VAIKEAA, SILLÄ SITÄ HARRASTAVAT ITSEÄÄN REHELLISIKSI JA ESIM. HUUMORINTAJUISIKSI ITSEÄÄN KUTSUVAT -HE VALEHTELEVAT ITSELLEEN.

Mä epäilen aina itseäni ja kyseenalaistan kaikki tekoni ja aikeeni. Tyytymättömyys ja itsensä rakentaminen paremmaksi ihmisenä on vaikeeta ja vaatii itsekuria -inhoan omahyväisyyttä ja turhaa esillepanoa. LAISKUUS, HELPPOUS
JA KEVEYS MYYVÄT SIELUMME -TEKEVÄT MEISTÄ PÖLYNIMUREITAMME JA MUITA LELUJAMME ARVOSTAVIKSI ÄÄLIÖIKSI. NETTI yms. turha EI PARANNA MAAILMAA,
VAAN JUURI HELPOTTAA MEITÄ RAPPEUTUMAAN NOPEAMMIN JA KIVUTTOMASTI.

Kipu, ahdistus, mielikuvitus ja muut tunteet ovat uusia sairauksia joihin on parannus ja halpa lääke olemassa.

Netti, jumittavat ajan vietepelit yms.on määrättävä kolmiolääkkeeksi ja muutenkin mediaa tulisi ohjailla valtion tai päättävien ihmisten toimesta.

Vastuu koetaan rasitteena ja vanheneminen ei ole trendikästä. keski-ikäinen nuoriso
sekoilee ja ostaa lisä-aikaa elää "laatu aikaansa" välittämättä osata neuvoa jälkipolvea jolta
on viety tulevaisuus lapsuudesta puhumattakkaan -tai niin heille maailmaa markkinoidaan. Vanhuus ja viisaus on murrettu myytti.

Voimattomuus rahanvaltaa ja ahneutta vastaan passivoittaa länsimaisuudellaan pian joka paikassa ja maailma kutistuu yhdeksi isoksi tavarataloksi. jossa media jyllää. Mä ymmärrän hyvin terroristeja, muslimeja ja kaikkia jokka haluu pyyhkiä vittuun koko länsimaisen "sivistyksen".
Koulutetaan kaikki ihmiset samoihin uskomuksiin ja kaikki on yhtä viisaita ja tyhmiä saadakseen tehdä rahaa työssä.Heistä tulee hyvää ostovoimaa ja hyvää ja tottelevaista yleisöä formaattiin kuin formaattiin
-ei oo väliä onko neekeri tai lapsi....kyllä ne saadaan koukkuun on GPS-paikantimet, sateliitit ja kaikki.

VAPAA TAHTO ?

Tätä on turhauttavaa kirjoittaa, koska kukaan juurikaan ei ymmärrä että yritän herätellä ihmisiä tajuamaan todellisen asioitten laidan, mutta te/ME keksimme tavan valehdella itsellemme. On helppo peittää kaikki tyhmyyteen ja sen varjolla esim. päästää itsensä helpolla, muka säästääkseen itseensä -mihin oikein säästätte itseänne. ONNELLISUUTEENKO -onni on muutakin kuin hauskaa -onni ymmärtää elää hetkessä ja kokea jotain yhteistä. TULEVAISUUS ON, MUTTA KEITÄ SE KIINOSTAA. EI MUAKAAN HUVITA OLLA POLIITTINEN ; MUT MÄ TUNNEN OLEVANI VELKAA SEN JA VASTUU PAINAA KUIN PAKKOLIIKE. JOS ETTE KESTÄ LISÄÄ, ETTE TOTEUTA UNELMIA. KOLEKTIIVINEN TAJUNTA JA SEN TILA NÄKYY ROOLIPELIEN OSALLISTUJIEN MIELIKUVITUKSETTOMUUDESTA -kaikki on ammenettu jostain joka toimii sähköllä en naura teille vaan itken, koska ette ymmärrä. Ja vaikka ymmärtäisitte ette osaisi toimia.

ROPE

Kun kirjaudutte joskus ulos , se ei tarkoita sitä että olisitte
pihalla...siis ihan oikeassa ulkoilmassa. TE jokka nauratte,
nauratte toivon mukaan itsellenne se on jo pikkasen, mut ei riitä. Älkää säälikö ketään , varsinkaan itseänne -ette ole sen arvoisia. Lojaaliuden perikuva on teidän koiranne tai se komerossa oleva Huuveri IMETTE KUIN HUUVERIT VIIHDETTTÄ JA IHAILETTE KAIKKEE TYPERYYTTÄ ja silti te voitte pahoin
Jos ette tunne niin, menkää hoitoon. MUA EI KIINNOSTA VIIHDYTTÄÄ -IRONISTA, vaika oonkin artisti jonka muka pitäis elää siitä. MÄ VIHAAN FANEJA JA TE OOTTE PERSEESTÄ.
KATKON RAAJOJANI, MUTTA NÄMÄ OVAT VAIN SANOJA.
SITTEN KUN TEEN KAAOKSEN -JOS SIIHEN EI KUKAAN MUU ENÄÄ KYKENE TEILLÄ ON MUKA VAPAA TAHTO. REPIKÄÄ TÄSTÄ.

NYKYÄÄN IHMISET TURHAUTUVAT, MUTTA LAITTAVAT TELKUN PÄÄLLE ; SYÖVÄT PILLERIN tms. JA LUULEVAT SEN AUTTAVAN -METSÄÄN JUOKSEMINEN JA JA HUUTO ; RAIVON SURUN ITKEMINEN OVAT JÄRKEVIÄ KEINOJA, MUTTA NIITÄHÄN TE HÄPEÄTTE NÄYTTÄÄ.

IHANTEENNE OLLA SE MIKSI ITSEÄNNE LUULETTE ON
HAAVE JOKA EI TULE TÄYTTYMÄÄN ELLETTTE PYSTY MUUTTUMAAN AJAN MUKANA.

TOIVOTTAVASTI EDES JOKU YMMÄRSI MIKSI TÄMÄ ON KIRJOITETTU.
MÄ PELKÄÄN JOTAIN; SE ON SE ETTÄ USEIMMAT LUKIJOISTA
KOKEE OLEVANSA IRTI JA NÄIDEN ASIOIDEN ULKOPUOLELLA TAI YLÄPUOLELLA, VAIKKA ME KAIKKI OLEMME JUURI TÄSSÄ.


=FROZEN FAKE=  9

Saatana kuudelta heräsin siihen kun kämpässä oli pakkasta ja lämpöjen kanssa taas ongelmia talkkarillamme. Vittu menee hermot tähän palelelimeeseen kautta jäätymiseen. Sit ajattelin mennä kuumaan suihkuun lämmitteleen, mut vitun kaivinkone oli katkassut vesijohdon....nooh saunaan sit ja vittu sähköt tietty pimeni -soitin perkele roudarille tsekkaan sulaketaulua vaihteex. saatanan toivottavasti toi yx Barbi saa mun auton käymään ja on tajunnut käyttää lohkolämmitintä -se oli lainannut sen multa kysymättä tietty sen ween autoni:P

"paljon on kärsitty vilua ja nälkää..lalalalaalaalaaa" -hermot menee heheeheee:)


=ruokaa=  3

mulle tarjottiin näistä hollywoodin kulta-ajan laseista 200 euroo. En tietenkään myynyt keräilylasejani pilkkahintaan, sillä oikee hinta 700 ekusta ylöspäin -en itseasiassa oo ees ottanut selvää kuinka paljon näistä sais. ne on kuvassa mulla pääässä.

Kaikki kaverit tuntuvat olevan kuumeessa ja muuten kipeinä ja tulin amazoniaan lihapatojen ääreen -mä en oo mikään kasvinsyöjä, vaan tarvin vituxeen lihaa syötäväx...kaikki muijat ei ymmärrä et lihanhimo kasvattaa lihanhimoo. Aaah keittiössä valmistamnani piipuripihvit uuniperunoitten kans oli suussa sulavia... illax teem kernimaidosta juustovanukasta ja hampusta keitän kaakaota -täytyy soittaa pulutytölle vissiin ja kysyä ohjeet tähän eksoottiseen juomaan joka varmaan maistuu ja toimii hyvin.


=kaupunkipyörä ja kaupunkiauto=  5

eilinen muija on lainannut mun autoo ja oon amazonian kirjastossa kyttäämässä dösaa kaupunkiin -15 kilsan matka. kesäisin oon pyöräillyt kaupunkiin ja kaupungidsssa......mul on kaupungissa kaupunkiauto ja kaupunkipyörtä erikseen ja nyt oon hakemassa kaupunki autoa käsineeltä. Se on kuumeessa ja ei kai sen takia vastaa luuriin. sais luvan olla kotona, mun täytyy käydä ilmoittautumassa eräälle naiselle ja muutenkin skarpata -täytyy ostaa jotain kivaa sille....en oo kuukauteen ilmoitellut itsestäni ja se on loukkaantunut kun mä mesessä morsetin sen kanssa toissapäivänä.

sitä artistina tarvii tilaa ja kirjoittaminen sekä biisin tekeminen on hyvin yksinäistä puuhaa useimmiten -tuskasta ne biisit yleensä tulee, eikä siitä et on ween upeeta:)


=ei ookkkaan=  1

Vihdoin himassa. mä oon huomannut, et mä tykkään esiintyä, mut vihaan keikkoja tai niitä matkoja etenkin Suomessa. Ei oo yhtään rocktähti olo
-ei suomessa oikeen voi ku täällä ei oo siihen tarvittavia ihmisiä ja hyvä niin, et tääällä saaa olla rauhassa...Vähän liaankin joskus.

Vittu mulla on ollut liikaappunttisalitaukoo ja nyt eilisen vatsaliikeitten ja muitten mhotellin punttisalilla tehtyjen takii joka ween lihas on hellänä, mut kyl se siitä. morfiinia emn gvedä kANS OON OKSENNELLUT KOKO AAMUN ja helvetin moinen ripuli -ainiin, mulla ei oo tapana valittaa krapuloista sun sellaisista , koskA SE ON VITUN tyhmää. ihan hyvtä jälkkärit mulla on ja nautin näistä; JOO=)


=keikka=  6

Olen edelleen morfiini unessa ja poltan sauhuja . Tulin juuri áamu-uinnilta ja punttisalilta erään misun kanssa. SE on jotain 24 .Oon tasan varma, et juuri tommoinen pikku blondi ja härkä-nainen joka arvostaa perhearvoja ja ON muutenkin vanhanaikainen (niin mäkin)tulee ihan tasan varmaan pian rasskaaksi AIKA PIAN ja saa ekan lapsensa -sitä ei koskaan tiedä kuka siinäkin ruletissa on isä ja mahdollisuus todelliseen pää voittoon tai painajaiseen -riippuen asenteesta.

Tää on aika paska tää hotellin kone ja Käsken niitten tuoda tänne paremman.¨Pitäs heittää "runOkeikka" (PERFORMANCE ESITYS JOKA ON ESIINTUYJÄLLEKIN VIELÄ ARVOITUS) täällä suomessa jumalan selän
takana ja silti olla kuin Jumala ja julistaa sanaa -mä oon kohtalaisen hyvä saarnamies ja osaan värittää visiotani helvetin kauhuista kerettiläisille ja muille uskossaan epävarmoille.

tää on oikeestaan mun käsitys yhdykuntaPalvelusta jota suoritan saaden naurettavan vähän rahaa kuin muista keikoista yleensä -pelkkä päivä raha ja kustannukset -joita kyllä ihan tasan varmaan aiheutramme roimasti. pistän perkele koko hotellin liekkeihin, niin kuumana käyn:)


=C-koukku=  3

Se tyrmää menneen ja ja kaikki on aivan toisin -putosin 3 kilometriä ja rentouduin fosforinväridsessä kitarasoolossa....jim hendrix telkussa -taas nuokahdin. muija kysy luurissa voisix mä heittää sille fyrkkaa....joojoo ei se mikään huora ooo.....se on oikeewstaan herlveetin mukava misu....semmonen kopattava keiju.mä unelmoin siitä ja ehkä huomenna meen sen uuuteen huoneistoon tampereen humisevalla harjulla.

söin euforiahakuisesti hamamsärkyyn tarkoitettuja
opiaatteja -kivaa olla vaihteex notkuissa ja muutenkin
kuin oikea narkkari. tästä vaan tulee monelle nopeasti koukkuunj jäädeen ween kallista unta -tiedän tapauksia joita on paljon. synti on elämässä kaikkein parasta ja six uskonto on mulla aina mukana joka hommassa. jollen mä uskois, ei nämä pillerit kolisisi ollenkaan.

Aatelisnenä