Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.
Seuraava

=pelastustyö=  7

Mä ihmettelin miten tänään kaikki kolisee ja kunnolla
ja tuntee elävänsä. tajusin että olen taas rakastunut -minä romanttinen höperö...joo, joskus vaan unoihtaa muut ihmiset kun duunaa kaikkee zydeemii enempi taiteellista tai sit ihan vedätystä ja kusetusta. itkin ja soitin ilmestyskirjaan vielä paremmat pohjat kitaralla, vaikka ne on muutenkin äänimaisemaltaan coppolan parhaimmistoo. Otan taxin ja meen eräälle seurankipeelle mökkihöperöityneelle neidolle -pelastaan sen.....vittu, niitä on paljon.



= valehtelemisen taito =  5

H A R M A A T A L O U S
Venäläiset ovat tulleet kuorimaan osansa harmaantalouden voitoista (esim. tullilakien kiertäminen yhteistyösssä suomalaisten kanssa, pimeät rakennushankkeet, ja muu rikollisuus) Suomen näennäinen hyvinvointi johtuu pitkälti harmaastaloudesta. Suomi on ajautunut siihen
tilaan, että sen joutuu sietämään harmaantalouden ja
rikollisuuden voimavarojen suhteesta ryöstetyn valtionkassan kanssa -ainahan se ryöstetään.,mutta nämä ihmiset ovat sen selkeimmin ja isommin tehneet:ESKO AHO, IIRO VIINANEN, MAUNO KOIVISTO, HARRI HOLKERI, ERKKI LIIKANEN, ROLF KULLBERG, SIRKKA HÄMÄLÄINEN.

M E D I A / P R O P A G A N D A
Television luoma illuusio todesta vaikuttaa meihin kaikkiin -halusimme sitä taikka emme.

Meidät on tahallisesti ja tahattomasti psyykattu sekä manipuloitu television, internetin, lehtien yms. välityksellä elämään niiden ehdoilla, vaikka usein luulemme olevamme itsenäisiä ja luulemme omaavamme vapaan tahdon.

UutenaVuotena kuuntelin kahden naisen keskustelua ja ne oli ihan ihmeissään kun mä olin ihan hiljaa. Mä yleensä puhun aika paljon.Edes nenään imuroitu pulveri ei saanut mua puheliaammaksi. Muutkin tajusivat, et perkele Zombi on kerrankin hiljaa.
Mutta mä kuuntelin helvetin tarkasti keskustelua ja tajusin, et jumalauta tää pimu on niitä harvinaisia ihmisiä tämä Heidi ,et se ei valehtele itselleen. Mun arvostus Heidiä kohtaan nousi kummasti.

YRITYSTOIMINTA JA OHJAAJAN TYÖ
Narkkarit valehtelevat itselleen ihan yhtä paljon kuin muutkin, mut eri asioista. "Mä lopetan käytön" on yleisempiä asioita joissa tyhmempikin tajuaa valehtelun sekä sen, et se merkkaa sitä et se voi olla vähän aikaa vetämättä roinaa johon on koukussa.
Joku känninen vanha tuttuni tulee selittämään kuinka hyvin sillä menee nykyään kun se on lopettanut kaiken kamankäytön ja ollut puoli vuotta
käyttämättä -vaihtanut ilmeisemmin fiksusti kaman käytön alkoholiin....oon joskus itsekkin tehnyt samoin siis lopettanut ja vaihtanut se tyhmästi alkoholiin joka ainakin mulle on kaikkein paskinta myrkkyä, mutten mä siitä mitään numeroa oo tehnyt ja ystäviä hylännyt. Mun ystäväni eivät kaikki ole päihteitten käyttäjiä, vaan joku voisi pitää heitä niinä parempina ihmisinä jokka pyörittävät maailmaa. Niin ja toiset kaverit taas
tykkäävät hajottaa kaiken, koska eivät ole tyytyväisiä Suomen lakiin , koska sitä voidaan näin EUssa ollessa tulkita ihan miekivaltaisesti. He käyttävät kaikki porsaanreiät asianajajien kanssa hyväkseen ja pystyvät hoitamaan harmaantalouden bisneksiään siten, et valtio tukee heidän tekaistuja yrityksiään
-KERA esimerkkinä. Tähän aikaan kun lama on syventynyt tehdään paljon sisäpiiririkoksia ihan työllistämisen varjolla. Oon itsekkin joskus harrastanut byrokraattien puhuttamista ja valkokaulusrikollisuutta, koska valtio ei tue kuin isoja yrityksiä, on huijjauksenkin oltava iso -pikkuyritykset ja alihankkijat ovat tämän ajan sorrettuja raatajia.

Joillain on kumma käsitys kaveruudesta, ja jos ongelmia ilmenee, niin kaveruus voi unohtua kummasti kun muuten joutuisi luopumaan omasta ajastaan ja on helpompi valehdella, et "Mä en pääse nyt millään kun oon matkalla huitsin nevadaan." Kaikki pettää joskus -minäkin, ja se on julma totuus joka koskee meitä kaikkia. Jos toisin väittääm, valehtelee itselleen.

VELVOLLISUUKSIEN LEIKKAAMINEN
Tää kulttuuri ja yhteiskuntamme rakentuu siten, ettei täällä pärjää jos puhuu kokoajan totta ja se valehtelu tai kaunistelu on tullut yleiseksi tavaksi -niin et sitä ei tajua kuin harvat jokka osaavat ajatella omalla tavallaan ja heidän metodeitaan kukaan ei ole saastuttanut.
Aristit valehtelevat nimensä, ikänsä,taustansa ja monilla on ihan kokonaan sepitetty menneisyys "imagoon sopivaksi".
Ihmisen valehtelevat sanoin sujuvasti, mutta silmät, ilmeet, eleet sun muu
eivät sitten valehtelekkaan mukana niin hyvin ellei sitä oo treenannut tai ole patologinen valehtelija. Suomessa on paljon näyttelijöitä, ohjaajia,teattereita, ilmaisutaidonkursseja yms. suhteutettuna väkilukuun ja näin ihmisillä on enemmän tietoa ja metodeja joita voi soveltaa hyvin myös valehteluun.
Media opettaa ja aivopesee useimmat näyttelemään ja ilmeilemään, että ihmiset kopioivat ja matkivat sieltä asioita joita usein luulevat omakseen -useimmiten ihminen ei tajua edes, että on ottanut käytösmalleja telkkarista tms. Nuoret luulevat olevansa omaperäisiä vaikka näyttävät Paris Hilttonin tai jonkun muun kopioilta ja esim. soittavat jotain musiikkia joka hukkuu miljoonien samanlaisien äänisaasteeseen.
.

TEATTERIKOULU
Kaverit omaksuvat toisiltaan asioita joita kaikkia he eivät edes tiedosta,
ja jos tämän tiedostaa voi ymmärtää ehkä epäilemään muutenkin omaa käyttäytymistään. Uskovaiset sanovat, että elämme valheessa ja he ovat oikeessa. Monet elävät valheessa ja valheesta.Uskovaiset uskovat painettuun sanaan vaan liikaa ja heitä on mielestäni helppo johtaa harhaan.
Uskosta ihminen valehteleekin itselleen ja muille helpoimmin.
PARHAAT TAIKATEMPUT OVAT SELLAISIA JOISSA TAIKURI ITSEKKIN HÄMMÄSTYY.

VASTUUN KERÄÄMINEN JA OMA MIELIVALTAISUUS / OMAVALTAISUUS
Omat heikkoudet ja synnit peitellään useimmiten valheeseen ja ne varmaan kaikkein helpoiten itsessään tunnistaa. On paskamaista huomata, että on valehdellut itselleen jossain asiassa., mutta hyvä kun pystyy huomaamaan -se on jo jotain.
Jokkut valheet ovat oikeastaan toiveajattelua ja totuus on häpeällistä, niin kuin se, että jää valheesta kiinni.
Ilman valheita ihmiset ja niiten jutut ovat yleensä tylsiä,
ja niitä on hyvä värittää.
Valhehtelu on niin yleistä ,että jos joku puhuu liian totta häntä pidetään tyhmänä , jälkeenjääneenä tai sitten ovelampana valehtelijana.
Todellinen elämä ja sen jakaminen ystävien kesken on rikkautta joka tekee muut kateelliseksi. Ja onneahan ei kuulemma saa näyttää
-ymmärrän sen uLkopuolisten kateuden, että uskaltaa olla oma itsensä
ja nauraa ja olla äänessä selittäen omia tyhmiä juttujaan kavereilleen.
Ei se voi olla itsekkyyttäkään, koska sitä unohtaa itsensä kun uppoutuu johonkin omaan juttuunsa jonka todenperäisyydellä ei ole edes väliä.
Tärkeintä hommassa on se, että tyhmät jutut on useimmiten niitä kaikkein parhaimpia.
Tositapahtumiin perustuva valehteleminen on fiktiota ja kirjoittaessa ei koe itseään valehtelijaksi -vaikka kirjoittaisi päiväkirjaa itsestään voi usein ottaa kirjailijan vapauksia värittämään juttua tai tietenkin salta asioita joita ei muitten halua tietävän.
Valehtelu on inhimmillistä kuten näytteleminenkin.
ihmisten pitää oppia vaan paremmin tunnistamaan todellinen hätä
ja opetella lukemaan ihmisiä paremmin.
Kun jollain on hätä, se ei välttämättä ilmoittele siitä ollenkaan.
Hyvä kaveri on semmonen joka tunkee nokkansa kaverin asioihin ja ottaa selvää vaikka tulis turpiin tai näyttäisi naurettavalta muitten silmissä -huolehtii.
Välinpitämättömyys on pelottavaa ja valehtelu- ja häpeäkultturissamme
se on tappavaa.

RAHASTUS
Ihmiset vähättelevät ongelmiaan ja pelkäävät
paljastaa tai kohdata itseään traumoineen ja heikkouksineen.
He elävät valheessa ja epätietoisuudessa ollen oman itsensä vankeina.
Heikkouksien kääntämisestä vahvuudeksi vaatii sen, että ei valehtelisi ainakaan itselleen. Se on monille liikaa.

SUPO TIEDOTTAA
Valehtehtelulla on oma etiikka ja moraalinsa
-on esimerkiksi tuomittavaa valehdella tekevänsä kuolemaa jne.
Minä en koe useimmiten edes valehtelevani, vaan koen itseni huijjariksi ja tykkään puhuttaa ihmisiä.
Teen ihmiskokeita ihan huvikseni, koksa se on järkevää (siis kysellä tyhmiä ja tekeytyä tyhmäksi,
sillä tyhmänä saa tietoonsa asioita joita muuten ei sasi oikeen millään) Varokaa tyhmiä ihmisiä
jokka voivat olla parjattuja poliitikkojakin tai ihan ketä hyvänsä -he valehtelevat taitavasti ja heillä
on päämäärä jonka vuoksi käyttäytyvät niin.

Köyhä, tyhmä kansa ei ansaitse kuulla totuutta, sillä se aiheuttaa vain turhaa ahdisusta ja paniikkia.
On naurettavaa uskoa, että demokrtatia on demokraattista -se on yhtä demokraatista kuin rahakin on.

¤ Z O M B I E


= unelma ongelma =  3

jokkut luulee, et mä oon narkomaani ja mulla on sen takia ongelmia. ne ei tunne mua. kyllähän mä käytän joskus enemmän kuin pari kertaa kuussa jotain mihin on sosiaalinen tilAUS. Alkoholia mä en juo vaikka kuinka pyydettäs kuin erittäin harvoin -kerran tai pari vuodessa. Ei mua huvita olla sekaisin, koska mä näytän luonnossa muutenkin helvetin sekavalta ja ohjaaajatkin lykkää mulle ainoastaa ja mielummin kaikenmaailman hullun tai kehitysvammaisen rooleja.

sekään ei tietty helpota asiaa kun julkisesti kehun huumeita, koska niistä tulee hyvä olo niinku tuleekin. alkoholista mulle harvoin tulee muuta kuin karvas olo.

jos mä johonkin koukutan , se on kylmä kaakao -jota meneekin ihan sairaan paljon, mut ei siitä mulle tuu ongelmia tai olishan se kivaa jos sais ne ilmatteex.


=maali=  1

takapihalle sain jäädytettyä 10 metriä kertaa 5 metriä ison(pienen) alan jäätä. nyt pitäs enolle soittaa wet koska se kerkeis hitsaan mulle jääkiekkomaalin. mulla on putkee ja kananverkkoo et vois trenata vaikka onetimereita ja pistää verkot tötterölle. mä osaan paremmin luistyella oikeellee kaaroksia ja silleen -huomasin.... johtuukohan se siitä, et on oikee kätinenkin.

tosin tässä on ihan oikea jääkiekkokaukalo 500 metrin päässä alasteen koululla.


=naaras härät asunnoissan=  13

härkä-horoskooppiset ihmiset ovat klassikkoja. aamulla yx härkä-nainen selitti mulle, et ollaan lähellä saturnusta ja tämä vuosi on vesimiehen vuosi ja ihmiset alkavat henkistymään ja unohtavat ajanmittaan materian
-aika iso projekti yhdelle vuodelle tai naiselle, mut voi olla että härkä-nainen tarkoitti pitempää aikaväliä. astrologien ajanlasku jäi mulle arvoitukseksi niinkuin naisen mielikin usein jää. se on varmaa, et härkä nainen on todella nainen eikä mikään nykyajan luomus niinku tarja halonen. ovat kodinrakentajia ja viihtyvät turvallisissa hyvin kauniissa ja virikkeitä täynnä olevissa mestoissa -"kodeissa". härät lukevat ihmisiä enmmän kuin kirjoja. Härät haluavat tietää kaiken oikein jotta osaavat edustaa itseään parhaiten.
Härkänainen ei ymmäärä miehen itkua, koska se kuuöuu heille. Härkä rakastaa sovinisimia ja kiiltäviä lahjakoruja.

härkä voi väittää ettei sillä oo mielikuvitusta, mutta kun mainitsee ne muut ihmiset jokka ei oo tuttuja, härkä kehittelee mitä käsittämättömämpiä visoita ja fobioita joita joku voi ajatella hänestä
-härkä tietää ja välittää mitä muut hänestä ajattelevat ja väittää silti pokkana ettei hänellä oo mielikuvitusta. minä taasen en välitä tai edes viitti kaikkien ihmisten ajatelmia minusta käsittää jne. härkä taas välittää, mutta tekee silti jääräpäisesti kaiken omalla tyyliillään muitten mielipiteistä piittamatta sillä hän tietää.

härillä pitää olla paljon asioita säädettävänä ja härälle pitää antaa tilaisuus tehdä mitä hän haluaa, sillä se ei haittaa ketään, vaan on yleensä käytänöllistä ja mukavaa. härät ovat esim. hyviä hierojia ja sehän mun oli mainittava härköänaiselle , koska halusin hierontaa -härät ujostelevat sanoja, ajatuksia, mutta tekevät tekoja liikoja kainostelematta ensin ennen kuin ryhtyvät syvemmin mitään pohdiskelemaan
-eli härkä ei aikaile turhia ja niin on hyvä. murehtiminenkin on joko liian aikaista tai myöhäistä ja näin ollen ei oo murehdittavaakaAN. mukavuudehalun ja nautinnon mestarina härkä osaa värittää arkisia asioita mieleiseksemme ja luo todellisuuteen oman ulottuvuutensa -jota en voi olla ihmettelmättä. minä olen rapu ja kaikki härät ja etenkin härkänaiset sopivat minulle ihmisinä parhaiten, koska he ymmärtävän rakentaa kodin paikasta joka ennen oli vain kellari,kämppä tai luukku.

härät ovat mustasukkaisia ja flirttejä huomaamattaan ja he ovat aivan erilaisia sanojenkäytössä joita he eivät luojan kiitos tarvitse(kummakin todellisuus on itse tuotettua)
-tunne voittaa yliarvostetun järjen ja henkisyys on ilmeismmin tunneasia kuin järjellä käsitettävä -tunneälyä ei aina mies ymmärrä heti ja siksi härkä osaa olla tosi nainen tai tosi mies -härkä tajuaa nopeasti asian ytimen, mutta myös sen et asia on vaan ASIA ja asian voi tehdä aina upemakkaksi ja mielnkinoisemmaksi.

jokkut paatuneeemmat härät kirjoittavt itsestään totta ja värittävät muun siinä samalla paremaksi kertoa -kunnon tarinaa ei voita mikään.

härkä ei siedä mitään rumaa kotonaan ja ymmärtää kaiken jumalaisuuden
parhaiten täydellisessä ympäristössä.

härkä sopeutuu luxukseen ja yltäkylläisyyteen liiankin hyvin. itsekuri on hänelle sitä että tuleeko hän ymmärretyksi -enempäähän ei voi vaatia ihmisiltä jotka on varautunut kaikkeen mahdolliseen pelkoon virheistä joita hänestä ei löydykkään tai jos löytyy niin ne ovat itsekeksittyjä ja joita muitten ei kuulu nähdä, koska nitä ei voi kuin kuulla tai lukea jostain
-jostain mitä kukaan ei tiedä....härät eivät kehu silti, että heillä olisi tavallista vinhampi mielikuvitus -he eivät halua erottua joukosta vaikka haluavatkin.

Härän mielipide ei muutu millään -mielialanvaihdokset voivat muuttaa silti niitäkin. Härältä ei kysytä mitä mieltä olet tästä ja tästä? VAAN
Millä mielialalla voisit tehdä sitä ja millä tätä. Teot muutuvat, mutta asiat on mielummin muuttumattomina selkeempiä.

härkä on nautiskelija ja voi addiktoitua helposti jos elämä on liian vaiheessa ja mies on väärä....ja se on harvinaista kun tajuaa kuinka perinpohjin härkä ottaa selvää ihmisten taustatutkimuksissa. härkä rehellisenä ilmiantaa itsensä värittäessään tarinaa joka on todempaa kuin totuus. härkää pitää hieman piiskata kurinalaisemmaksi ja hän voi paljon paremmin -nautiskelija kun on. Lurinalaisuuskin on härkämäisemmän erilaista ellei ole tosissaan ja anna tiettyä uhkakuvaa mahdollisista muutoksista idylliin jota härkä suojelee.

jos joku niin härkä pystyy rakentamaan siisteimmän kodin planeettaan kuin planeettaan.

härät ovat usein tanssijoita, balleriinoja jne. mutta heitä ei kiinosta ura ja muu joutava. -osaavat asua oikein. ilman härkiä ihmiset vaeltaisivat edelleenkin paikasta toiseen vailla kiinekohtaa. Härkä ei kahlitse ankkureillaan, vaan pitäää kaiken muita viihtyisämmin tallessa.


Seuraava