Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2007.

Kaksinaamaista touhua  2

Mä olen nyt sunnuntaista asti kihissyt raivosta. Kuulin pikkusiskolta kommentin, jonka eräs henkilö oli sanonut musta. Ja mikä ei pidä ollenkaan paikkaansa. Ja kaikkein pahinta on, että en olisi ikinä uskonut tästä henkilöstä, että se voisi tehdä noin. Siispä yksi kaveri vähemmän joulukorttilistalla.


Tuore tamperelainen  3

Muutto Tampereelle sujui ihmeen kivuttomasti viime viikonloppuna. Suuri kiitos kuuluu perheelleni, joka auttoi valtavasti kuljetuksissa ja muussa. Sunnuntai-iltana laskettu mustelmasaldo muutosta oli 20 kpl. :)

Maanantaina alkoi heti "uusi" työ ja sekin on sujunut loistavasti. Työkaverit on kivoja ja ovat mutkattomasti ottaneet minut tiimiinsä mukaan. Vielä kun tottuisi tamperelaisten puhetyyliin... :)


Muutto  1

Eilen saatiin muuton osa 1 hoidettua kun vietiin isin kanssa peräkärryllinen tavaraa uuteen asuntooni. Huomenna on sitten osa 2 eli varsinainen muuttohässäkkä, kun kärrätään loput tavarat Espoosta Tampereelle.

Eilisen jäljiltä on lihakset kipeinä enkä halua edes ajatella miltä kropassa tuntuu huomisen jälkeen. Odotan kuitenkin innolla asunnon sisustamista ja uuden elämän alkua uudessa kaupungissa. Maanantaina alkaa työt uudessa paikassa, joten aikaa oleiluun ei ole.

Nyt kun saisi vielä jostain intoa pakata loput tavarat ja siivota kämpän...