Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.
Seuraava

Aikaa itsensä kanssa. :D  14

Hip hei!

Muksut lähtee tänään "isilöimään". Tämä tyttö ajatteli nykäistä tosiaan rulliksen jalkaan ja lähteä potkuttelemaan. Ainoa huono puoli on se, että yöllä on satanut vettä ja aurinko on vielä poissa. :( No, kuulemma pitäisi tänään palailla astialle tuo aurinkokin, joten ehkä homma ei oo vielä ongelma. :)


Ihanata, mikä keli olikaan tänään. :P  3

Tänään oli ihana olla ulkona. Oli lämmin auringossa, mutta kuitenkin viileää siten, ettei koko ajan vesi valu selkää pitkin. :) Kävin sitten rullaluistelemassa pikku lenkin ja tosiaan huomenna olis tarkoitus lähteä niillä pidemmälle lenkille, kun lapset suuntaa isin luo. Ihanaa laittaa musat huutamaan korviin ja luistella pitkin katuja. Toisinsanoen laittaa aivot narikkaan ja unohtaa kaiken. Toisaalta, jos sataa vettä, menee tämäkin suunnitelma päin pebatusta. :( No, siitä kai on turha vielä tänään ongelmaa ottaa. :) Joten palaillaan huomenna huomisiin ajatuksiin. :)


Tää on jo outoa. 8)  5

Tää on oikeesti outoa. :D Mä nautin tuosta auringosta ihan täysillä, vaikka luulin kyllästyväni siinä 10 päivässä. Tosin en ole edes laskenut, onko edes niin montaa päivää aurinkoa vielä ollut. :D No, oli miten oli, niin hyvä näin. Tuo aurinko kun piristää mieltä.

Viikonlopun meillä oli kamala ruuhka koko ajan. Vieraita puski sisään, kuin pipoa. No ei siinä mitään, musta on ihanaa, kun ihmisiä pyörii ympärillä. Toisaalta eilen illalla oli ihana saada kämppä tyhjäksi, laittaa lapset ajoissa nukkumaan ja painua saunaan loikoilemaan herätyskello kaverina. Minä tyhmä, kun sinne muutama viikko sitten nukahdin. *nolo* Onneksi puhelin herätti. Mutta en silloinkaan ollut edes väsynyt, kun lauteille kiipesin, mutta lämpö vei ajatukset mennessään ja uni tuli. :( Siksipä tästä edespäin puhelin varmistakoon herätyksen. :) Pitääkö siellä lauteille helvatti soikoon loikoilla? 8)

Mutta pitää mennä ihastelemaan pientä prinsessaa, joka minua tulee taas katsomaan. :D


Perjantaiaamua painajaiset. :D  11

Juu, ei kai tässä kukaan muu painajaiselta näytä, kuin meikäläisen höyrypää. Piti sitten mietteissään istua koneella liian myöhään ja viestitellä kaverin kanssa vielä sen jälkeenkin. Tosin viimeisten viestejen välissä taisin jo torkkua. :)

Nyt sitten herättiin koko poppoo vasta yli 10.30. Ihanata, taitaa muksuillakin olla vajaita unia takana. :) Josko jois aamukahvin pois ja painuisi aurinkoon ulos. Entisi siellä temmeltää, ennenkuin sisko tulee kylään poikansa kanssa. ;) Ihana viikonloppu edessä, saa kälättää oikein huolella ja taidolla. Minun ihana sisko, jota en ole kuukausiin nähnyt ollenkaan, kun on aina ollut kaikenmoista mukamas. :) No, nyt on aika korjata moka ja halia, kikattaa, käkättää ja muistaa, minkä takia kyseinen ihminen on minulle niiiiiiin tärkeä. :)

Ja Rebecalle hyvää mökkireissua!


Oi sentään ja voi voi! :D  12

Ihanaa, aurinko paistaa. Tämä on siis päivä, jolloin pidän auringonpaisteesta ja lämmöstä. Tänään on hyvä päivä, ainakin tähän asti. :D Kohta se olis suunnattava naperoiden kanssa ulkoilmaan nauttimaan olosta ja samalla kauppaan. Muuten jää neidon kahvittelut vähiin ja se tietää suoraan hermojen liikaa kiristymistä. ;)

Mut juu, mulla oli joku ajatuskin tälle kirjoitukselle, mutta se karkasi, enkä jaksa sitä nyt juosta kiinni, joten lähden vetämään kutrit suoraksi ja nauttimaan ulkoilmasta.

Ihanaa päivää kaikille! :D


Aurinkoa ja vauvoja. ;)  11

Voi jösses sentään! Meikällä on pakko viirata päässä, kun nautin auringonpaisteesta ja kuumuudesta. Oli ihanaa käydä heti aamusta kävelemässä ja voi sentään, sitähän keikkuu kestovirne kasvoilla. Äsken siivoiltiin neitosen kanssa lattioilta kamoja ja pitäisi kai ryhtyä imurin kaveriksi, kun vieraita puskee illalla, kai? Pieni muutaman viikon ikäinen tyttövauva tulee vetämään tämän naisen naaman sellaiseen tyhmään virneeseen, millä on muka pakko hymyillä neitoselle, kalastellen hymyä takaisin. Ihanata!! Vauvat on ihania niin kauan, kun ne voi tarvittaessa palauttaa äidin syliin, kommentin "tää meni rikki" kera. ;) Ei kai, kyllä omankin kanssa hienosti pärjäisi, vaikka toisaalta parempi ilman, niin saa yöllä nukkua rauhassa, kunhan nukkumatti ei polkisi ohi ja sitten saa juoda kahvit rauhassa ilman, että joku huutaa tissiä vieressä. :) Juu, minulla on krooninen vauvakuume, eli ei siis mitään vaarallista. Järki on mukana näissäkin hommissa ja tosiaan lisää vauvoja ei nyt tule ja ole tulossa. :P Onhan mulla jo nuo omat "ei-enää-vauvat-jotka-on-silti-kovin-söpöjä-jos-ei-huuda-lapset". :DD


Jepulis ja niin eespäin.. :)  3

Maanantai-aamu ja aivan ihana ilma. Aamukahvia vielä vietän, kun aamu pyörähti sängyllä höpötellen nuiden pikku-Murmisten kanssa. Äiti kuuli viikonlopun koosteet isin luona olemisesta ja Korkeasaaren reissusta. Äiti sai myös osansa eilen illalla, kun olisi ollut nukkumaanmenoaika ja molemmilla meni nupit niin kierroksilla. ;) Mutta sellaista se on, ei ihan suodata pienen pää vauhdikkaan ja onnellisen päivän jälkeen. Tänään jätettiin kerho suosiolla väliin, josko saisi vähän naperot ja äitikin rauhoittua. Äiti hulttioi Helsingissä lauantai ja eilisen nukkui. Nyt on hyvä taas keskittyä tähän normaalielämään lasten kanssa. Sain ainakin nollata ajatukset ja viettää päivää ihanien ihmisten kanssa. Kiitos Sinulle, joka teit siitä mahdollisen! :D

Mutta juu, ei kirjoittamiseen pysty keskittymään, kun äidin huomion meinaa varastaa nyt muut nappisilmät. :D



Seuraava