Heil!

  • Fledermaus

Kävin tänään äitini kanssa mielenkiintoisen keskustelun Hitleristä ja Eva Braunista. Hitler on tosiasiassa aikamoisen mielenkiintoinen henkilö, kaikessa sairaudessaan. Ja Eva Braunin kaltaisia lapatossuja ikävä kyllä löytyy edelleen ihan lähipiiristäkin. Hassua sinällään, miten jotkut asiat eivät vaan ikinä muutu.

Olen myös lukenut, että äärimmäisen harvoin diktaattorit pitävät kissoista. Johtuu kai kyseisten eläinten itsenäisistä luonteista. Mutta kuitenkin hassua, että esim. Hitler piti suunnattomasti koirista, ja juuri ennen kuolemaansakin huolehti siitä, että oma koiransa ei tulisi kokemaan kidutuskuolemaa vihollisten kynsissä, vaan antoi tälle armollisemman kuoleman. Hassua, että noinkin sairaassa mielessä oli kuitenkin vielä sijaa inhimillisille tunteille.

Vinksahtaneet ihmismielet ovat aina mielenkiintoisia...Niin Hitlerin kuin Eva Brauninkin osalta...Ja niinhän se on, että jollei olisi ollut Eva Braunin kaltaisia ihmisiä, ei olisi ollut Hitleriäkään. Sääli vaan että näitä nykyajan Eva Brauneja ei ole saatu vielä katoamaan...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus