Sähköttömyyttä osa 2 ja pelastustoimia...

  • Fledermaus

Heh, pelastinpa juuri pienen ökkömönkiäisen kahden petosaalistajani tassuista. :) Lienee kyllä aikamoinen järkytys pienelle kuoriaiselle, kun kaksi kissapetoa vaanii yllättäen kynnet esillä, valmiina jahtaamaan vaikka pitkin seiniä... :D No, nyt pääsi turvallisemmille maille...

Tänään tosiaan oli jälleen sähkökatkos, kesti vähän alle pari tuntia...Mikäköhän ihmeen kärvähdys oli taas jossain käynyt, tiedä häntä...Oli kyllä vielä oudompi fiilis kuin edellisen sähkökatkoksen yhteydessä, nyt joutui istuskelemaan TÄYSIN pimeässä...Taas tunsi olonsa niiiin pieneksi...Ja taas kissat suoriutuivat asiasta huomattavasti suvereenimmin, ei tehnyt edes tiukkaa, noilla silmillä kun ei niin haittaa vaikka ei valoja olisikaan... :)

Taitaa olla suurin osa kansasta juhlistamassa tänään Taiteita...En tiedä, kai tämä nyt kertoo sitä, minkä monet ovat jo pitkään tienneet, eli henkisestä eläkeikäisyydestäni, mutta itseäni kyllä alkaa aikalailla ahistaa tuollaiset massatapahtumat, jossa jengiä on liikkeellä kuin pipoa...Mieluummin sitten lähtee radalle niinä päivinä, kun on todennäköistä saada baareistakin istumapaikat. :)

Mummo mikä mummo!!!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:17

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus