Työhommeleita

  • Fledermaus

Olenpas aikamoisen suosittu. :) Tällä hetkellä kolme firmaa haluaisi minut työntekijäkseen. :D Kävin tänään yhdessä haastattelussa ja paikka olisi kuulemma minun heti kun vaan haluaisin. Samaa on sanonut eräs toinenkin firma. Ja nykyinen työpaikka ei haluaisi millään pois päästää...Kerrankin elämässä tunnen olevani suosittu. :)

Tuo firma, jonka haastattelussa tänään kävin, vaikutti muuten varsin mukavalta, mutta palkka-systeemit olivat hieman erilaiset kuin olin olettanut...Taitaapi siis tuo toinen minulle työtä tarjonnut firma olla Se Oikea tähän elämäntilanteeseen. Iso firma, kymmeniä vuosia kokemusta alasta, ei mitään aloittelijoiden räpellystä. Palkka ja työehdot paremmat kuin nykyisessä firmassa...Ja työaika ja tunnit täysin oman päätöksen mukaan. Kuulostaapi siis ihan mugavalta. :)

On kyllä kieltämättä kiva huomata, että kelpaa työmarkkinoille. :) Innostuksissani kävin jopa taas törsäämässä. :D Ostin aivan ihanat japanilais-henkiset uudet vuodevaatteet. Ovat vieläpä aika pornot. ;)

2 kommenttia

Fledermaus

15.1.2008 21:27

Heh, aina löytyy duunia meille paskahommien tekijöille. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus