Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.
Seuraava

Tahtoo kans rapsutusta!!  2

Seksin myymisen sanotaan olevan ihmisen vanhin ammatti. Nyt on käynyt ilmi, että myös apinoiden parissa urokset maksavat naaraille seksistä. Marakattien alaheimoon kuuluvat urosmakakit "maksavat" seksistä rapsuttamalla naaraita ja seksin hinta riippuu tarjolla olevien apinaneitosten määrästä, paljastaa tuore Indonesiassa tehty tutkimus.

Jos naaraita on paljon, niin kahdeksan minuutin turkin nyppiminen on seksistä riittävä hinta, mutta jos niitä on vähemmän, hinta nousee 16 minuuttiin.

Normaalisti makakinaaraat harrastavat seksiä keskimäärin 1,5 kertaa tunnissa, mutta jos tarjolla on todella uljas ja uuras urosrapsuttaja, niin tiheys nousee 3,5 kertaan eivätkä muut urokset silloin naarasta liiemmin kiinnosta.

New Scientist -lehden mukaan tämä on osoitus siitä, miten "biologiset markkinavoimat" jylläävät metsän karvaisen kansan parissa.

Ehkä näin on myös meidän ihmisten laita? Entäpä jos korvaamme rapsutuksen sanalla raha? Katsokaa vaikka juorupalstojen juttuja rikkaiden äijien ja seurapiirikaunottarien suhteista.. (IS)

"So put your hands down my pants";
http://www.youtube.com/watch?v=SyJCu5iuR6M



Seuraava