Reilu peli !!

  • Amber

45 minuuttia -ohjelma selvitti Helsingin Kalliossa sijaitsevien noin kolmenkymmenen thaihierontapaikan omistajat taloyhtiöiden osakasluetteloista. Suurin osa thaihierontaan käytettävien liiketilojen omistajista oli suomalaisia yksityishenkilöitä. Joukossa oli myös muutamia osakeyhtiöitä. Yhden hierontahuoneiston omisti Helsingin Energia ja yhden Sato. Helsingin Energian verkkosivujen mukaan "avoin vuorovaikutus on Helsingin Energian yhteiskuntavastuun mukaisen toiminnan ytimessä". Sato kertoo verkkosivuillaan ottavansa "yhteistyökumppaneiksi vain yrityksiä, jotka täyttävät sosiaaliset velvoitteensa". Sisäministeri Anne Holmlund haluaa selvityttää poliisilla thaihieromalaitosten seksipalveluihin ja harmaaseen talouteen mahdollisesti liittyvät rikokset. (IL 26.9.2007)

Että näin täällä pk-seudulla, mitenkähän lienee tuo asia muualla päin Suomea? Niin että mitähän uutta tuossakin uutisessa taas oli? Kautta aikojen on suomessakin harjoitettu seksikauppaa, muun muassa rakkaat itänaapurimme sitä itseään ovat milloin missäkin lukaalissa myyneet.. ja kukaan ei muka asioista ole tietoinen? Really? Lieneekö sielläkin käy ihan ministeristasonkin asiakkaita.. ;) Ei hyvä sisäministeri sentään ne thai-hieromalaitokset ole ainoita paikkoja Suomessa joissa "perskauppa" käy, eikä se seksin myynti koskaan tästä maailmasta lopu, joten joku muu ratkaisu täytyy varmaan siihenkin olla kuin jatkuva "kitkentä".. Sitäpaitsi eihän kukaan muukaan saa verojaan jättää maksamatta, joten maksulliset naiset on täten myös verolle pantava! Reilu peli! Loppuu se ihmettely ja voidaan käyttää nekin tutkintarahat johonkin järkevämpään sanon minä.

ETELÄNAVALLA asustavat adelienpingviinit ovat tiettävästi ainoa lintulaji, joka harrastaa prostituutiota. Tämä pingviinilaji rakentaa pesänsä kivistä, joita etelänavalla on vain vähän. Naaraat tarjoavat puolison silmän välttäessä puolivallattomille poikamiespingviineille seksiä ja saavat siitä vastineeksi suurempia ja parempia kiviä, mitä oma ukonköriläs on pystynyt hankkimaan. Asiakkaat ovat usein niin tyytyväisiä, että ne antavat jatkossa noille tosi vallattomille naaraille kiviä pelkästä flirttailustakin.

Mitenkähän lienee tuo asia tällä homo sapiens sapiensilla..? Jaa'a tiedä häntä.. ;)

Jonoon järjesty..

Jonoa..
Jonoa..

Tämä kaveri lähti rohkeana matkaan, suoraan toiminnan ytimeen..

Kosiomatkalla..
Kosiomatkalla..

Do I Look Like a Slut?
http://www.youtube.com/watch?v=a7-tesqYjRk&mode=related&search=

'

Kirjoitettaessa soi Do I Look Like a Slut? - Avenue D

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus