Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.
Edellinen


kyllä..  1

nyt kaduttaa viime öinen juhliminen.´On menny tää päivä posliini istuimen halailuks ja taas tehtiin pyhä lupaus ettei enää ikinä juoda mitään :D..
pitäi vissiin tarkistaa lotto jos vaikka olis alkanu miljonääriksi tietämättään :)

noh ei sitten tarttenu alkaa tuhlaamaan rahaa :)


vittu...  1

kämnissä kuin käki.. mutta ei se elämää haittaaa..t'äää o ihasn oerseestä muutenkin..no kaikestaq selviää kunhan jaksaa vaan kesttää kakiken paskaan mitä zsilmille tuleee,.. onneks ei oo tullu pajljoo juotua..:D,..

voi v.a.. oikein kirjoitus on jostain tosi syvältä,..


mahtavaa..  2

Viime yönä tuli sitten nukuttua ruhtinaalliset 3 tuntia ja aamulla 6 aikaan ylös ja työpaikalle koulutukseen.. :D meni aivan putkeen.. ei tullu paljoa pilkittyä...

i can feel it coming in the air tonight..oh lord
i been waiting for this moment for all my life...

ei kyllä sovi mun elämän tilanteeseen noi laulun sanat... ei ole tässä tilanteessa mitään odottamisen arvoista..



hmmm...  2

Eilen oli sitten teatteri ilta ja vähän ruokailua.. erittäin kivaa oli jne.. ja vaikka nyt suhde vähän kiville menikin niin.. ainahan mä täällä olen kiinni saatavissa jos tarvii ja poikia tulen kattomaan mielelläni,perheen pikku neitiä unohtamatta... no kyllähän sitä isompaa neitiäkin voi tulla katsomaan :)..




hah...  1

piti lähteä tänään nollaamaan näin pikkulauantain kunniaksi.. mutta eihän siitä mitään sitten tullu kun kotiin tuli vaihtamaan vaatteita niin sohvaanhan sitä sitten jumitti.. no katotaan jos tosta viinasta sais vähän virtaa lisää koneeseen ja koettas uudelleen :)

kloo..3.00 ei ollu viinasta antamaan virtaa enempää..tulisitetn istuttau
kotona koko ilta ja ktatottua kaiken maailman lffat..

Edellinen