Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.
Edellinen




...  5

faija sai sitten viime yönä ambulanssi kyydin sairaalaan, alko vähän sydänreistailee.. mutta päästivät sen jo kotiin että ei mitään kauheen vakavaa sitten pitää vaan käydä tarkkailtavana.. ja nyt olis hirvee kaipuu yhden ihmisen kainaloon,mutta siihen menee vielä muutama tunti ennen kun pääsee edes lähelle..ja iloisempiin asioihin sitte,tänään ei ollut ku 2 tuntia töitä mutta saan kuitenkin täyden päivän palkan :)




gah..  1

taas ollaan täällä vieraan naisen luona yötä.. kyllä se äiti joskus yritti varottaa vieraista naisista, mutta ei auttanu nyt on mammanpoika hukassa ja vielä juhannus vietetään yhdessä.. O.o .. kyllä se nyt niin on että voi voi...jaaha tuli sitten Paffillakin voitettua muutama euro.. ainaisen häviämisen sijaan,saa jopa muutaman kaljan/siiderin tänään =)..
Kaikille taas hyvää juhannusta ja pitäkää ittenne terveinä eikä tehdä sitten niitä tyypillisiä suomalaisia juhannus hukkumisia kännipäissään.

-hmm toivottavasti täällä pysyis tää ilma näin aurinkoisena koko päivän..Eipä kyllä tarttis tulla vettä yölläkään.



rakas päiväkirja...  1

...Tänään 20 kesäkuuta minä menin töihin kello 7.50 ja plaa plaa... :)
no niih työrupeama on takana ja olis 4 päivää vapaata edessä.. nyt olis aikaa tehdä vaikka mitä. En sitten tiedä kenen kanssa tulee tehtyä varmaankin juhannus itsessään menee erään tietyn ihmisen kanssa ainakin toivottavasti ja jos joku lukee näitä jaarituksia niin heitä joku kommentti esim. "Moi" ... mut nyt tää poika lähtee kohentamaan kuntoa..

Edellinen