Ankara torjuntataistelu

  • -rasa-

Maanantaina se alkoi - viikko, joka huipentuu luokkakokoukseen ja oireilu. Mikä kumma siinä on, että juuri silloin kun ei pitäisi, elimistö imuroi jonkun taudinaiheuttajan niitä kuhisevasta ympäristöstämme. Kurkku on kipeä ja olo kokolailla vetämätön. Näin käy, kun odottaa jotain tai aloittaa loman.

Ei auta surkutella - on ryhdyttävä taistoon. Ja niinpä olen rääkännyt itseäni pahanmakuisilla ja -hajuisilla litkuilla tuosta maanantaista saakka. Runsaasti on rouskittu raakaa valkosipulia ja juomana on ollut auringonhattu-uutteella terästetty vihreä tee. Jos flunssa virus omaisi haju- tai makuaistin, olisi se aikoja sitten jättänyt kroppani eikä ainakaan pesisi nielussa - kuten nyt tekee.

Parhaat itseparannuskonstit, joita olen naispuolisilta ystäviltäni saanut, näyttävät perustuvan jonkinmoiseen kärsimykseen - omaan (pahat maut) tai toisten (valkosipuli - anteeksi kaikki vaikutuspiiriläiset). Alan olla kohta tuohon kärsimiseen jo kyllästynyt ja testaan seuraavaksi miespuolisten kolleegojen ohjeet. Jostain syystä ne ovat aivan eri lähestymiskulmalla paranemista lähestyviä.

Lastenhoito täytynee järjestää ennen niihin ryhtymistä, koska nuo miehiset konstit eivät sovellu lasten tai juuri kenenkään silmille. Sain naisilta ja miehiltä molemmilta kolme ohjetta, joista siis nuo naisten auringonhattu-uutteet, valkosipulit ja vihreät teet olen testannut - laihoin muttu makujen ja tuoksujen puolesta vahvoin tuloksin. Nyt alkaa taistelu miehisin keinoin.

Ensimmäinen konsti on perinteinen ja kumpuaa suomalais-ugrilaisesta perinteestä. Tulen siis testaamaan saunan, tervan ja viinan yhteisvaikutuksen - huolella kuten sen ehdottaja edellytti. Tervaksi riittänee erittäin hienon suomalaisen shamppoon sillä hajustettu versio - muista aineksista ei passaa kuulemma tinkiä.

Jos tuo ensimmäinen maskuliini käypähoito ei toimi niin siirryn sujuvasti mahdollista jälkitautia odottamatta seuraavaan - tehokkaaseen totikuuriin. Totin voi tehdä perinteisesti rommiin tai kuten edesmennyt pomoni opetti konjakkiin, jonka valitsen. Kuumaa vettä, kunnon VSOP konjakkia ja hunajaa - ainakin maku hakkaa tuon teenlitkun 100-0. Kuurin ehdottaja muistutti vielä kuinka tärkeää on nauttia kuuri loppuun vaikka oireet kesken helpottaisivat - tulevat pöpöt muuten pian resissiiveiksi sille ;)

Kolmas resepti annettiin silmäniskun saattelemana. Nyt kun kurkku vain on kipeä, ei sitä vielä voine ottaa käyttöön. Ohje kuului lyhykäisyydessään: yskä lähtee yskimällä - nuha nuss....la. Koska nenä ei vielä vuoda ja lääkintään sopivaa seuralaista ei ole lähellä tai tarkoituksenmukaista tartuttaa, jätän tämän konstin vielä odottamaan.

Kolme päivää siis on mennyt vihreää teetä, auringonhattu-uutetta ja valkosipulia "nauttien". Jos seuraavat kolme menevät totipäissään saunoen niin ainakin hauskemmaksi tämä sairastelu muuttuu.

Nostaa höyryävää mukia: "terveydeksi"

2 kommenttia

Anastasia_

9.7.2009 20:12

Mäkin taidan haluta noin hyvän tekosyyn ryyppäämiselle. EIkun sikaflunssaa odottelemaan...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus